Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Venis | foto: TV Nova

Love Island představil novou partu účastníků. Uživatelé se jim na sítích vysmívají

Populární česká reality show Love Island oznámila účastníky nadcházející řady. Moc zajímavých a známých tváří mezi nimi však není. Uživatelé na sítích se za jejich výběr produkci spíše vysmívají. Označují je za tuctové modely a modelky bez jakéhokoliv zajímavého aspektu.
  13:00

Jak je u nás zvykem, co se jednou stalo v zahraničí úspěšné, někdo od nás to buď okopíruje, nebo se to alespoň pokusí napodobit. Ne nadarmo jsme označováni za zemi, co se inspiruje ze zahraničí. Je tomu tak i u různých populárních reality show. Velikým fenoménem se ve Spojených státech stala například show Survivor. Českou produkci tak nenapadlo nic jiného, než udělat něco zcela podobného. Je tomu tak i u známé seznamovací show Love Island. Televize Nova právě oznámila konání další řady, přičemž zveřejnila seznam účastníků. Většině uživatelů na sítích je parta sexy modelů a modelek pro smích.

Prvních pět obyvatelek vily na Kanárských ostrovech je tady! Tohle jsou naše srdíčka! ❤️️

Která z nich získá vaše sympatie?

Sledujte už od pondělí na Voyo!

#loveisland #voyocz #loveislandcs

30. srpna 2023 v 20:15, příspěvek archivován: 31. srpna 2023 v 12:42

Ačkoliv se jedná o převzatou show ze zahraničí, sledovanost u nás nemá malou. Jen do diváckého hlasování se mělo v minulé řadě zapojit téměř dvě stě tisíc lidí. Český Love Island se dá označit za takové „guilty pleasure“. Jedná se o pojem, který označuje situaci, kdy člověk například sleduje něco, co ho baví, přičemž si však uvědomuje, že se jedná o nekvalitní produkt, ostatními sledujícími odsuzovaný a stydí se za to. Že se nejedná zrovna o kvalitní show ukazují například statistiky na Česko Slovenské filmové databázi, kde diváci hodnotí veškeré pořady, filmy, seriály a tak podobně. Na této stránce show získala pouhých sedmnáct procent, přičemž většina uživatelů pořad označuje, podle hodnocení, za odpad.

Nedávno televize Nova oznámila konání další řady a nyní přišli se seznamem účastníků. Najít si lásku, či spřízněnou duši si přijde deset sexy modelů a modelek. Pět slečen a pět mužů z různých okruhů se se opět setká v krásné vile, kde se pokusí získat královskou výhru. Už 4. září se mohou fanoušci těšit na odstartování tropického relaxu a dobrodružství na Kanárských ostrovech.

Tento měsíc byl můj poslední a Primu budu navštěvovat už jen externě Vděčná za všechny zkušenosti, které jsem získala a moc se těším na další, které mě čekají Jedna kapitola končí, nová začíná

30. května 2023 v 21:26, příspěvek archivován: 31. srpna 2023 v 12:42

Na jaké účastníky se tedy sledující mohou těšit? Moc známých tváří se v reality show neobjeví. Ti, co sledují českou influencerskou scénu a převážně TikTok zřejmě mohli zpozorovat krásnou Adrianu, či Venis. Sexy modelka Venis Dao je známá hlavně pro svůj osobitý humor a žertovnou povahu. Nejvíce ji uživatelé na sítích v posledních týdnech mohli zpozorovat zřejmě na TikTok kanále „entropiqteam“, kde odpovídala na jednoduché například zeměpisné a dějepisné otázky. Že na základní škole moc nedávala pozor dala najevo například tím, že neví, kdy byla druhá světová válka, či jaké je hlavní město Austrálie.

Ostatní účastníci jsou uživatelům na sítích spíše pro smích. „Mě by strašně zajímal ten, kdo dělá castingy. Protože mi ani jeden z těch lidí nepřijde sexy. Kluci jak přes kopírák jen jiný vlasy, totální slizounci a holky jak reklama na plastické operace,“ píše jedna uživatelka do diskuze na Facebooku. Podle mnoha dalších produkce vybrala nudné nezajímavé lidi, kteří si jsou hlavně velice podobní. „Vybírají takové ty klasické namakané muže bez špetky intelektu, které dají dohromady s tuctovými dívkami,“ píšou uživatelé.

Za účastníka, kterému zbylo jen pár mozkových buněk většina označuje Chrise z Floridy. Ten se má živit jako tenista, přičemž hlavním důvodem, proč se rozhodl do Love Islandu jít, je zažít lásku s Češkou. Hlavně jeho mnozí označují také kvůli jeho špatné češtině za zajímavé zpestření celé show. Zbytek účastníků tedy hlavně spíše zklamal. „O ty kluky bych si neopřela ani kolo,“ píše jedna uživatelka na Facebooku.

Choose to shine
.
#ootd#vibes#fashion#fashionphoto#instaphoto#positivevibes

26. srpna 2023 v 17:04, příspěvek archivován: 31. srpna 2023 v 12:43

Veliké pozdvižení vyvolala také účastnice Ráchel Karnížová. Ta se před pár měsíci svěřila s hrůznými zkušenostmi s bývalým partnerem. Ten ji údajně tahal za vlasy po bytě a brutálně ji napadl. Vše přiznal a tvrdil, že se půjde léčit. Podle reakcí na Facebooku uživatelům její účast v show přijde spíše úsměvná.