Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tiktoker kroužkuje akce v letácích, konečně ukázal svou tvář. Má vlastní pořad v televizi

Oblíbený tiktoker Luboš Bailador se konečně ukázal. Celou kariéru se schovával za kamerou a neukazoval, jak vypadá Milovník letáků a veliký odpůrce zelené žáby na potravinách nyní promluvil o svém soukromém životě. Jakou hudbu rád poslouchá a jaké je jeho nejoblíbenější jídlo?
  8:02

Celou dobu téměř nikdo netušil, jak vypadá. Tiktoker Luboš Bailador se snažil skrývat tvář a divákům ukazovat hlavně svoji tvorbu. Se svým nevšedním a pro některé lidi jistě bizarním konceptem se mu však povedlo prosadit. Vtipným a někdy i vulgárním komentováním letáků různých supermarketů si získal srdce nejednoho fanouška. Mnoho lidí se ptalo, jak vlastně vypadá. Někteří si dokonce mysleli, že se jedná o ženu. Ty tak momentálně Bailador vyvedl z omylu, když se objevil v krátkém rozhovoru pro televizi A11. Řekl, jaké je jeho nejoblíbenější jídlo, či interpret.

Luboš Bailador, moderátor našeho nového pořadu Dobré zprávy pro vaši peněženku v našem A11 dotazníku Mrkněte A nezapomeňte, že první díl vysíláme už dnes ve 20:10

15. března 2024 v 10:11, příspěvek archivován: 19. března 2024 v 11:26

„Jmenuji se Luboš Bailador a jsem moderátor pořadu ‚Dobré zprávy pro vaší peněženku‘,“ říká v rozhovoru. Pokud někteří fanoušci očekávali komentování aktuálního dění ve světě, šeredně se mýlili. Už podle názvu se dá odhadnout, o co v jeho pořadu půjde. Zaměřuje se v něm prakticky na to stejné, co dělá na svých TikTok streamech. V letácích supermarketů kroužkuje a komentuje zlevněné produkty. „Bohužel tady je avokádo předražené. To by nekoupila ani svině bohatá, takže to škrtám,“ říká Bailador v prvním díle svého nového pořadu.

Ve zhruba pět a půlminutovém díle se zaměřil na letáky tří supermarketů. Epizody by měly vycházet zřejmě každý pátek na televizi A11. „To je pro dnešek vše. Budu se na vás těšit příště. Nakupujte se mnou chytře a levně. Váš letákový král Luboš Bailador,“ zakončuje tiktoker první díl pořadu. „Velmi děkuji za příležitost celé televizi A11 a všem, kteří mi pomáhají a pomáhali ve všem i při natáčení. Díky,“ komentuje Bailador jeden příspěvek televize na Instagramu.

Letákový král Luboš Bailador se do toho pustí bez servítek už dnes ve 20:10 Tak se nezapomeňte dívat

15. března 2024 v 13:43, příspěvek archivován: 19. března 2024 v 11:28

Lidé jsou z jeho účasti v televizním pořadu nadšení. „Nemůžu se dočkat! Velice správný krok od TV,“ komentuje jeden z lidí příspěvek na Instagramu. „Moje přání se vyplnilo,“ píše další. Ne všichni jsou však z Bailadorovy účasti v televizi na větvi. Některé to dokonce pobouřilo. Bailador je známý svou nenávistí k zelené žábě na potravinách. Myslí si, že se jedná o něco jedovatého, a tak všechny produkty s tímto označením škrtá a zavrhuje. Ve skutečnosti jde o logo neziskové organizace Rainforest Alliance, která označuje zemědělské produkty. „Taky ho u Vás necháte šířit nepravdy o ‚žábách Billa Gatese‘ na obalech potravin a nenávistné projevy o Ukrajincích?“ komentuje jeden muž příspěvek. „Už si zjistil, jak to je s aliancí Rainforest? Nebo nám budeš stále tvrdit, že nás chtějí zabít jedem z jedovatých žab, a proto označují produkty tím logem?“ píše další.

V již zmíněném krátkém rozhovoru se také svěřil, že jeho nejoblíbenějším jídlem jsou hovězí líčka s bramborovou kaší, a že jeho dětským hrdinou byl zpěvák Karel Gott. „Takže, zbožňuji Karla Gotta, Ivetku Bartošovou, Haničku Zagorovou, Ewu Farnu, Lucii Vondráčkovou,“ říká své oblíbené hudební interprety.

@lubo.bailador.ofi6

♬ původní zvuk - LUBOŠ BAILADOR OFICIAL

Bizár na sítích v dnešní době letí. Tvůrci, kteří se chovají nevšedně a často vyšinutě, trendují. Bailador se bezpochyby dá zařadit mezi ty nevšední lidi na sítích. Shopaholic Adel už veliká dramata nevytváří a většina dalších bizarních tvůrců momentálně spíše upadá do útlumu. Bailador by tak mohl chytnout příležitosti za pačesy a stát se králem bizarního TikToku u nás.