Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Lucie z Výměny manželek půjde do vězení | foto: Facebook.com

Lucie z Výměny manželek půjde do vězení. Manžela obviňuje ze zneužití její dcery

Na sítích se po dlouhé době objevila známá tvář z reality show televize Nova Výměna manželek. Ukřičená Lucie přišla s překvapivou novinou. Na svém TikToku oznámila, že půjde za pár dnů do vězení. To však není vše. Svého manžela obviňuje ze sexuálního zneužití její nezletilé dcery. Ten se proti nařčení ohradil.
  18:00

Výměna manželek je dosti populární reality show. Většinou se do ní přihlašují bizarní páry toužící pouze po finanční odměně. Někteří účastnící jsou totiž schopní udělat takovou show, že se o nich mluví ještě dlouhé měsíce po odvysílání. Jedna z takových bizarních postav je Lucie Navrátilová. Ta se ukázala jako ukřičená a sprostá matka osmi dětí, která se nestydí říct cokoliv, co má na srdci. Po odvysílání se však s partnerem rozešla a zasnoubila se s novým. Vše však nabralo v posledních dnech rychlý spád, kdy Navrátilová svého přítele obvinila ze zneužití její dcery. To ale není vše. Na svém TikToku oznámila, že jde do vězení.

@luciano8587

♬ som original - jennifer trans

Na jednom TikTok streamu se v pozadí rozjela ostrá hádka právě Navrátilové a jejího přítele. Přítomný Michal Navrátil, který měl v minulosti dokonce být ve vězení za vraždu jde na streamu slyšet, jak telefonuje s jeho ženou. Obvinění a drsné narážky, které padají z obou stran jsou vskutku zarážející. „Ty se mnou podruhé přijedeš k naší známý a tam o mně řekneš, že jsem ti zneužil dceru jo,“ křičí Michal na Lucii. Odpověď Lucie jde těžko slyšet, kvůli špatné kvalitě zvuku. Zmíní však jméno Adéla, se kterou by ji měl dle kontextu hádky zřejmě Michal podvádět.

Dceru Ester měl Michal údajně zneužít v domovní prádelně. „A ty jsi byla u toho, když tedy tvrdíš, že jsem to udělal i v té prádelně,“ ptá se Michal Lucie. „Byli jste tam dvacet minut,“ oponuje Lucie Michalovi. „No tak ono, když se většinou věší koš a půl prádla a věší ho desetiletá holka, která nedosáhne na šňůry, tak dobrý no,“ reaguje Michal. Když se následně Michal několikrát zeptal Lucie, jestli jí tedy zneužil dceru, ona mu odpověděla, ať jí dá pokoj.

Další velice zarážející informace, kterou se sledující na streamu dozvěděli, bylo to, že by měla jít Lucie do vězení. Za co tam půjde? Na tuto otázku se uživatelé zeptali hostitelky streamu a ta jim odpověděla. „Porušení podmínky,“ odpovídá tiktokerka. To také sama Lucie potvrdila na svém TikToku. „28. 4. 2023 máte poslední šanci ve dvě hodiny odpoledne před věznicí mě vidět naposledy. Pak už ne. Stačí mi napsat do zpráv,“ sděluje Lucie. Blízko ke kriminálnímu životu má Lucie už také kvůli svému partnerovi Michalovi. Ten byl totiž v minulosti odsouzen za vraždu.

Nástup do vězení potvrdila Lucie i redakci Antiyoutuber.cz. „Ano, nastupuji 28.4. za vyhrožování,“ sdělila Lucie. Svěřila se také, že měla vyhrožovat jistému Dušanu Dolákovi. Proč mu ale vyhrožovala? Měl ji prý znásilnit. „Znásilnil mě. Nutil mě do sexu,“ říká Lucie. Ta mu pak vyhrožovala přes zprávy, což prý Dolák nahlásil na policii. Ve vězení má za své prohřešky prý Lucie strávit padesát dnů.

@luciano8587

♬ son original - nanou

Uživatelé na sítích však diskutují o jiném důvodu nástupu do vězení. Šlo prý o neplacení alimentů. „Slyšela jsem že neplatila alimenty na děti, co měl u sebe otec, ale nevím, co je na tom pravdy,“ napsala do diskuze na Facebooku jedna uživatelka. „Neplatila alimenty na své děti po dobu, co byly u otce,“ píše další. Pravdivost jedné, či druhé verze jde těžko ověřit z důvodu nepřesných a měnících se informací ze strany Lucie.

Redakci Antiyoutuber.cz také vysvětlila, jak to bylo se zneužitím její dcery. Ačkoliv na streamu řekla Michalovi několikrát do telefonu, že to neudělal a následně zas, že to udělal, nyní přichází zřejmě s finální verzí. Tvrdí, že ji prý osahával. „Michal začal postupně malou osahávat,“ říká Lucie. Kde je pravda není jisté. Když se Michal na streamu do telefonu zeptal Lucie, jestli u toho byla, ona mu odpověděla, že ne. Nyní však sdělila redakci, že byla u toho, když ji Michal osahával.