Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tiktoker Luboš Bailador je v nemocnici | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Český tiktoker skončil v nemocnici. Infekci dostal pravděpodobně z kuřecích řízků

Některý obsah, který tvůrci na sítě publikují, je často velice nevšední a originální. Tiktoker Luboš Bailador se proslavil kroužkováním a humorným komentováním potravin v akčních letácích supermarketů. Nyní se však zdá, že zakroužkoval, koupil a snědl něco špatného. Své fanoušky na TikToku nyní informoval o tom, že je v nemocnici.
  19:59

Na sítě se dá v dnešní době zveřejňovat téměř jakýkoliv obsah, pokud splňuje a dodržuje pravidla konkrétní platformy. S na první pohled nezáživným obsahem přišel český tiktoker říkající si Luboš Bailador. Převážně na svých streamech prochází různé letáky ze supermarketů a potraviny v nich komentuje. Když si chce něco koupit, tak to zakroužkuje. Momentálně šokoval své fanoušky, když jim poslal pozdrav z nemocničního lůžka. Podpora, kterou dostává od fanoušků, je enormní.

@lubos.bailador

Proč nebudou letáky dnes a zítra a další dny.

♬ původní zvuk - Luboš Bailador

„Dobrý den, vítejte na mém kanálu Luboš Bailador. Jsem hospitalizovaný v nemocnici pro rozsáhlou infekci,“ říká Bailador ve svém nejnovějším videu na TikToku. Měl prý sníst nekvalitní stehenní řízky ze supermarketu. Zdá se, že mu tentokrát kroužkování jeho oblíbené potraviny v letáku moc nevyšlo. „Důrazně vás varuji, abyste nekupovali kuřecí stehenní řízky, abyste nedopadli jako já,“ pokračuje Bailador.

Jeho streamy jsou nevšední a ojedinělé. Nedělá na nich téměř nic jiného, než že komentuje potraviny v letácích supermarketů. S podobným obsahem by nudný tvůrce zřejmě neuspěl. Bailador však streamům dodává šťávu svými humornými poznámkami, díky kterým má na svých živých vysíláních často stovky lidí. Lidé si zamilovali i jeho výbušnou povahu, kdy je schopný se rozčílit kvůli maličkosti.

@chlebasesyrem6 #CapCut #bailador #lubos #lubosbailador #bailadorrodina #letak #onechip #buldakramen ♬ original sound - nevim

Zpráva o jeho pobytu v nemocnici zasáhla obrovský počet uživatelů na sítích. V komentářích pod jeho nejnovějším videem se dá jen těžko najít nějaký negativní. Většina mu přeje brzké uzdravení. „Lubošku, brzy se nám zdrav. Ty stehenní řízky už nikdy nekoupím,“ píše jedna uživatelka v komentářích. „Luboši, přeji hodně štěstí, ať jste brzo v pořádku. Snad se dáte brzy dohromady, abych zase věděl, co kdy a kde nakoupit,“ píše další.

Bailadorovi hlášky se staly natolik legendární, že je využívají dokonce i další tvůrci, či dokonce podcasteři ve své tvorbě. Jeho pravděpodobně neslavnější scénka je ta, když rozbaluje hrníčky, které mu přišly rozbité. „Ten druhý je alespoň v pořádku? Taky ne! Ty vole, to cítím, jak to rachotí. Ty vole, úplně se to rozpadlo,“ křičí smutný a naštvaný Bailador za kamerou po zjištění, že i druhý hrníček, který si objednal, je rozbitý.

@flopa_cz Luboš Bailador - prasklé hrníčky #lubosbailador #prasklejhrníček #foryou #🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #fyp #funny #edit ♬ původní zvuk - floppa 😃

Bailador je specifický i v tom, že nikdo neví, jak vypadá. Jak na svých streamech, tak ve videích jde slyšet pouze jeho hlas. Ten přišel některým lidem dokonce ženský, a tak byli velice překvapení po zjištění, že je Bailador muž. „Já myslel, že to je holka,“ komentuje záznam z Bailadorova streamu jeden uživatel. „Že nejsem jediná, co si myslela, že to je ženská?“ píše další.

Jeho fanoušci si tak budou muset prý pár dnů na jeho pravidelné streamy počkat. Poprosil tak své fanoušky o pochopení. „Takže dneska ve středu, ani ve čtvrtek nebude leták. Nezlobte se. Na shledanou v lepších časech. Mějte se krásně, váš Luboš Bailador,“ zakončuje tiktoker těmito slovy své zatím poslední video.