Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lukáš Kril byl napaden a vyhrožoval smrtí. Na Instagramu byl celý od krve

Bojovník z polštářové bitvy v Clash of the Stars Lukáš Kril své fanoušky na Instagramu nedávno šokoval. Přidal několik příspěvků, na kterých byl celý od krve a rozrušeně vyhrožoval svému dlouhodobému sokovi vraždou. Pravděpodobně kvůli tomu, že má poměr s Krilovou matkou.
  8:51

Lukáš Kril na sociální sítě přidává poměrně bizarní obsah. Proslavil se polštářovou bitvou v Clash of the Stars, později začal prodávat mimo jiné své nahé fotky, v září měl jít na deset měsíců do vězení. Před několika dny na Instagramu sdílel video, kde ukazuje krvavé ruce a křičí.

„Lidi, všude je krev. Jsem úplně celý od krve. On mě napadl,“ popisuje zoufale Kril svým sledujícím na Instagramu. „Přeju mu, ať chcípne. Všechno mám od krve. Já ho pobodám,“ tvrdí následně. Celá promluva je poměrně zmatená a Krilovi nejde většinu slov rozumět. Podle všeho byl velice rozrušený a na konci vytáhl příborový nůž.

Sledující se ihned začali zajímat, kdo mu mohl něco tak hrozného provést. Údajně by mělo jít o jistého Pepu Ledeckého z Liberce, se kterým by měl mít už delší dobu spor. Není však jisté, proč k napadení došlo a fanoušci jsou zmatení. Ledecký by ale měl mít poměr s matkou Krila a pravděpodobně to by mělo být hlavním důvodem konfliktu. „Existuje nějaký důvod pro to, proč se teď tohle děje? Já jen vím, že spí s Krilovou mámou, ale to už dlouho,“ ptá se jeden z fanoušků.

Kril by měl mít zároveň podle některých zákaz vstupu do domu, kde aktuálně bydlí a kolem jeho domu neustále jezdí auta policie, což i sám sdílí na Instagramu. Pro mnohé své fanoušky je jeho život záhadou a sledují ho především kvůli bizarnímu obsahu, který neustále sdílí. Někteří si myslí, že by Ledeckému v pondělí večer měl Kril jeho napadení oplatit.

Některé sledující stále udivuje, že nenastoupil do vězení. V září tvrdil, že už si brzy odsedí desetiměsíční trest odnětí svobody. Prý kvůli tomu, že neplnil veřejně prospěšné práce. Od té doby jsou mnozí zvědaví, kdy v výkonu trestu dojde. Od té doby neustále prodává na Instagramu různý obsah svým fanouškům. Nabízí pozdravení do videa, nahé fotky nebo domácí nahrávky pohlavního styku. Mnohdy se však fanoušci i přes to, že odešlou peníze, zakoupeného materiálu nikdy nedočkají.