Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Lukáš Kril | foto: Instagram

Lukáš Kril padl na absolutní dno. Prodává nahé fotky své ex a nabízí sex za peníze

Bizarní „influencer“ Lukáš Kril se dle veřejnosti už doopravdy zbláznil. Jelikož nemá práci, tak se snaží si přivydělat různými způsoby. Jeho falešné nabídky zná už každý, kdo o něm něco málo ví. Nyní je však zřejmě ve velké finanční nouzi, nabízí totiž za peníze nahé fotky a videa své bývalé přítelkyně. Mimo to dokonce nabízí i sex s ním za peníze.
  19:00

Lukáše Krila zná většina jeho sledujících zřejmě díky jeho účasti v amatérské organizaci Clash of the Stars. Do zápasu s Kolesem se dostal kvůli bizarním kouskům, které prováděl na svém Instagramu. Mlátil do dveří, kopal do aut, hádal se s matkou i policií. I kvůli tomuto chování má už několikátý účet. Instagram totiž jeho profily maže, on si však vždy založí nový, aby mohl okrádat své sledující.

Lukáš Kril nabízí prakticky cokoliv.

Momentálně na svém Instagramu nabízí nahé fotky a videa jeho bývalé přítelkyně Hanky. „Beztak to je podpaží. Bůh ví co konkrétně myslel, když říkal, že je jediná kterou lízal,“ napsala v diskuzi na Facebooku jedna uživatelka. Krilův Instagram je zaplněný jeho pofidérními nabídkami. Momentálně jsou nejvíce žhavé ty, ve kterých nabízí právě fotky Hanky.

Jeho nabídky jsou teď jen sexuální. Nenabízí však pouze fotky Hanky, ale i své vlastní. V jednom příběhu na Instagramu sdělil, že prodá fotku i svého penisu. Nechutné fotky se však zřejmě nikdy nikam nedostaly. Když mu někdo peníze pošle, Kril se mu odvděčí maximálně blokací na Instagramu.

Lukáš Kril nabízí prakticky cokoliv.

Sám Kril se na tiskové konferenci Clash of the Stars přiznal k tomu, že své sledující „podělával“ a po obdržení peněz nesplnil to, co slíbil. Zas tak to ale peněženku jeho zákazníků mrzet nemusí. Za nabídky si totiž Kril účtuje až směšně malé částky. Například za fotku přirození Hanky chce padesát korun. Proč to všechno dělá? Dle sledujících má dluhy a brzo skončí na ulicích svého rodného města Liberec.

Nejvíce jeho sledující však pobavila nabídka na sex. Za určitý obnos totiž nabízí sex přímo se sebou. Z toho nebyl unesen zřejmě nikdo. Jeho sledující tvrdí, že by za sex s Krilem měl být spíše tučnou částkou odměněn ten, který s ním do toho půjde. „Vždycky to byl zoufalec, ale až sem to došlo? Problém s nahotou evidentně nemá, nebo si myslí, že se nemá za co stydět,“ komentuje Krilovu nabídku na sex jedna uživatelka Facebooku.

Nejednoho čtenáře jistě pobavil profil Krila na stránce Necyklopedie. Bizarní stránka popisuje v humorném podání Krilův život. Autor také velmi dopodrobna sepsal kapitolu s názvem Krilština. Rozebírá v ní jeho jazyk. Odborně se zaobírá jeho slovníkem, původem jazyka a zmiňuje i další osobnosti, které tímto jazykem umí mluvit. „Krilština je jazykem světoznámého hudebníka Lukáše Krila. Ačkoli se může zdát krilština velice podobná češtině, jedná se o jazyk naprosto odlišný,“ vysvětluje autor význam slova.

Jeho „brikule“ neznají mezí. Poté, co si nechal potetovat obličej, začal nabízet i své služby tatéra. S touto nabídkou však silně pohořel. Nemá s tím zkušenosti, a tak se lidé bojí, že by jim ublížil. Svůj Instagram nyní těžko prodá, jelikož má každý týden nový a tak má v průměru většinou maximálně tisíc sledujících. Dříve se o to ale pokoušel a nabízel za něj často různé částky. Většinou se však cena za jeho Instagram pohybovala kolem pěti set korun. Jednalo se však jako vždy o poděl.

Za jeho zřejmě nejdelší vztah se dá považovat ten s Hankou. Poté co se s ním však rozešla nastala dlouhá fáze Lukášova zveřejňování smutných příspěvků. Vyznával v nich Hance lásku a snažil se jí přemluvit k obnovení jejich vztahu. Čas od času se k tématu Hanka vrátí, jako právě nyní, kdy nabízí její nahé fotky. „Stejně to je fake,“ zpochybnil pravdivost sexuálních videí Hanky jeden uživatel Facebooku.

„Stejně mu ale nějaký idioti ty peníze posílají. By mě zajímalo co by Kril dělal, kdyby nebyly nabídky,“ reaguje na komentář jiný uživatel.

Témata: Lukáš Kril