Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Lukáš Kril nastoupil do vězení | foto: Facebook.com

Lukáš Kril se rozhodl, že do vězení nenastoupí a schoval se u matky. Přišla si pro něj policie

Lukáš Kril je ve vězení. Jeho nástup ale nebyl jednoduchý. Nastoupit měl 2. února do tří hodin odpoledne. Kril se však zalekl a řekl si, že nenastoupí. Na Instagramu byl stále aktivní a zveřejňoval příspěvky z útěku. Nahlásila ho až sousedka, která si všimla, jak se opilý jde večer schovat domů. Přijela si pro něj policie a odvezla do věznice.
  12:50

Veliké pozdvižení vyvolala informace o nástupu do vězení bizarní postavy internetu Lukáše Krila. Přišel mu dopis, ve kterém stálo, že se má do deseti dnů dostavit do věznice v Liberci. Odpyká si deset měsíců za nedocházení na veřejně prospěšné práce. V den nástupu, tedy 2. února, se však Kril zalekl a zřejmě se rozhodl, že do vězení nenastoupí.

Podivně se však Kril nechoval pouze poslední den, vyváděl už od doby, kdy se dozvěděl, že půjde do vězení. Na Instagramu sdílel různé šílené nabídky a své teorie o útěku do zahraničí. Mnoho lidí, pro které není neznámý, si zřejmě vzpomene na jeho nabídky sexu a nahých fotek. Prodával nejen své vlastní erotické fotky, ale i fotky své bývalé přítelkyně. Nabízel také sex s ním za peníze.

Peníze na útěk

Každý den do nástupu se snažil ze svých sledujících vytáhnout peníze, aby se mohl opít. Vydal se také do Prahy na hotel, kde údajně utratil deset tisíc. V den nástupu mu však v hlavě přepnulo. Od rána sdílel nespočet příspěvků o tom, aby ho fanoušci finančně podpořili k útěku. Brečel v nich a škemral o peníze.

Příspěvky však sdílel nadále i po třetí hodině, kdy už měl nastoupit do vězení. Za osm set korun nabízel nahé fotky z útěku, nebo že za sto korun řekne kde se nachází. Za pět tisíc by prý šel do vězení ještě v ten den. Vypadalo to, že se tedy pokouší o útěk. Zřejmě si také myslel, že obelstí policii tím, že si jako polohu u svých příspěvků na Instagramu dá Itálii.

Dle příspěvků na Facebooku se však jen zřejmě bál a šel se opít. K večeru se vydal schovat domů k matce. Všimla si ho sousedka, jak vystupuje z autobusu a zavolala na něj policii. Přiznala se k tomu v jedné skupině na Facebooku, která se zabývá Krilem. Dodala také, že Kril byl prý hrozný soused. Neustále měl ničit interiér domu a auta okolo něj.

Uživatelé na Facebooku jsou z jeho nástupu do vězení nadšení. Ve skupinách se slaví v podobě memů a vtipných příspěvků. Odpočítávaly se v nich i dokonce minuty do jeho nástupu. „Je to tady lidi. Jde se slavit. Slovy nemohu vyjádřit své štěstí,“ napsal do diskuze na Facebooku jeden uživatel.

Lukáš Kril nastoupil do vězení

Musíme si najít někoho jiného, říkají na Facebooku uživatelé o tom, jakou bizarní ikonu budou sledovat nyní, když je Kril ve vězení. Pokud půjde všechno jak má, tak by se měl Kril dostat na svobodu v prosinci ještě tohoto roku. Jelikož se však dopustil maření výkonu tím, že nenastoupil v určenou hodinu, hrozí mu přidaný trest odnětí svobody až o dva roky navíc.

Témata: Lukáš Kril