Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lukáš Kril | foto: Facebook

Lukáše Krila ve vězení prý mlátí a měl se pokusit o sebevraždu. Nikdo tomu ale nevěří

Budou to už dva týdny, co je Lukáš Kril ve vězení a veřejnost se ptá, jak se mu vede. Zřejmě ne moc dobře. Měl se údajně pokusit o sebevraždu, prý ho ve vězení mlátí, a tak se pokusil podřezat. Veřejnost tomu ale nevěří a osobu, která informaci o údajné sebevraždě zveřejnila, považují za podvodníka.
  10:31

Už od 2. února je bizarní influencer a bývalý rapper Lukáš Kril ve vězení. Nastoupit do něj měl za nedocházení na veřejně prospěšné práce a za mřížemi si odsedí deset měsíců. Je tomu tedy už skoro dva týdny a veřejnost se ptá, jak se mu vede. Podle informací, které se objevují na internetu, to vypadá, že si odnětí svobody moc neužívá. Spoluvězni ho prý mají obtěžovat a mlátit a to mělo Krila dokonce přivést až k pokusu o sebevraždu.

Krilův Instagram je i přes jeho pobyt za mřížemi nadále funkční. Spravuje ho osoba z Krilova okolí, o které ale není blíže nic známo. Teď se na Krilově profilu objevila informace, že se měl pokusit o sebevraždu.

„Když jsem jel kolem a viděl ty záchranky, tak mi to nedalo a musel jsem se zeptat. Luky se pokusil podřezat, protože ho prý někdo mlátí a on to tam nezvládá. Prý se mu to nepovedlo a jen ho museli zašít,“ přesdílel Krilův účet zprávu od uživatele říkající si Angry Dany.

Ten měl tuto informaci dostat od záchranářů přítomných na místě. Veřejnost tomu ale moc nevěří a Danyho považují za podvodníka, co na sebe chce pouze skrz Krila upoutat pozornost a získat si tak nějaké sledující.

„Danymu věřím max to, že Krila někdo mlátí, ale zbytek je blbost,“ napsal do Facebookové diskuze jeden uživatel. „Je to fake. Nikdo by to jen tak neřekl, navíc existuje GDPR a tohle nejde jen tak. Sdílení zdravotního stavu je nemožný, takže fake jak svině,“ napsal další.

Důvodem, proč Angry Danymu lidé nevěří, je zřejmě i jeho historie. Sám před lety tvořil na Instagram pochybný obsah a sdílel například to, jak pomocí bezkontaktního terminálu okrádal cestující v pražském metru či jak chodil s nožem po ulicích Tanvaldu a hrozil, že někoho pobodá. Za zprávami o Krilovi teď sledující vidí jen další snahu Danyho na proslavení se.

Bližší informace o zdravotním stavu vězňů věznice skutečně nemůže sdělit. Dá se tak pouze diskutovat o tom, jestli se nějaký přítomný záchranář Danymu neprořekl.

Kril a vězení

Informace o Krilově nástupu do věznice obletěla internet. Psaly se články, natáčela videa a diskutovalo se o tom ve facebookových skupinách. Řešilo se také, proč měl původně Kril chodit na veřejně prospěšné práce. Krilův koníček bylo zřejmě ničení cizích aut, natropil na nich totiž škodu v přepočtu za skoro čtyřicet tisíc korun a za tyto přestupky mu tak bylo uděleno tři sta hodin veřejně prospěšných prací a k tomu musel uhradit.

Obviněn byl také za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Jelikož se Kril rozhodl, že na prospěšné práce docházet nebude, byl mu udělen trest v odnětí svobody. Jedna zameškaná hodina na prospěšných pracích se rovná jednomu dni za mřížemi. Jelikož se Kril nedostavil ani jednou, musí si odsedět tři sta dnů ve vězení.

I když je Kril ve vězení a nemá přístup k sítím, facebookové skupiny se plní humornými příspěvky o něm. Uživatelé vtipkují zveřejňováním obrázků a jiných příspěvků a zajímavá je také nová informace o bývalé přítelkyni Krila. Hanka si nedávno našla přítele, se kterým nyní čeká dítě, nebude to však její první. Jedno prý už má, o které se však nestará.

„Jednoho haranta má, nestará se o něj a nechá se naprc*t znova. Další zbytečný člověk na téhle planetě. Jen se to množí bez myšlenek, jak uživit své dítě. Člověk vše plánuje, aby zaopatřil rodinu, a tyhle dementní špíny se množí jak švábi,“ napsal do diskuze na Facebooku jeden uživatel, který byl do vyšetřování Krila údajně zapojen.

Témata: Lukáš Kril