Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Krilovi se hodí očividně každá koruna. | foto: Instagram

Lukáš Kril jde do vězení. Do deseti dnů má nastoupit do věznice v Liberci

Kolem Lukáše Krila je v posledních dnech rušno. Už po několikáté chtěl spáchat sebevraždu, teď mu přišla výzva k nástupu do věznice. Za mřížemi stráví deset měsíců. Odsedět si má zřejmě trest za neplnění veřejně prospěšných prací. Vyjádřil se i k volbám, prý se bojí války.
  13:59

O tom, že půjde za mříže, mluvil Lukáš Kril už několikrát. Zatím se to však nikdy nestalo. Teď to ale vypadá, že bizarní internetová postava půjde už pravděpodobně konečně do vězení. Na svém Instagramu totiž sdílel video, ve kterém ukazuje dopis od soudu s výzvou k nástupu do věznice v Liberci.

Jeho nedávné sexuální nabídky pobouřily veřejnost. Na Instagramu zveřejňoval své nechutné polonahé fotky, které nabízel za peníze. V jeho nabídce byly také erotické fotky a videa jeho bývalé přítelkyně Hanky. I když o ní stále mluví jako o své životní lásce, tak se i tak rozhodl k tomuto ponižujícímu kroku.

Lukáš Kril nabízí prakticky cokoliv.

Hanky názor na toto téma nevíme. To co se však ví, je informace o jejím těhotenství. Dítě však není Krilovo. Čeká ho totiž s novým přítelem. Těhotenství oznámila na svém TikToku s popiskem „Tak náš sen se splnil, doufám, že své chování změníš,“ čímž zřejmě naráží na agresivní chování jejího nového přítele.

Kril je v koncích, sdílí vše co ho napadne, bez ohledu na názor ostatních. Většinou se pořádně opije a sdílí videa, ve kterých říká, jak chce spáchat sebevraždu a jak miluje Hanku. Ve skoro každém příběhu je také číslo účtu, kde ho mohou fanoušci podpořit.

Podporu momentálně potřebovat zřejmě bude. Přišel mu totiž dopis od soudu v Liberci s výzvou k nástupu do věznice. Na Facebooku se diskutuje o tom, že jde sedět kvůli neplnění prospěšných prací. Sám Kril se svěřil, že nastoupit má za deset dnů. Ve vězení si prý odsedí deset měsíců.

Lukáš Kril jde do vězení

Podpora by se mu hodila, jelikož od rodiny jí zřejmě nedostane. S matkou ani jejím přítelem nemá dobré vztahy. Jednou jim doma dokonce v agresivním výlevu rozkopal dveře a televizi.

Do vězení na druhý pokus

Veřejnost a sledující z jeho nástupu do vězení smutní nejsou. Většina komentujících je dokonce ráda, že Kril jde za mříže.

„Fortuna by mohla udělat sázku, jestli nastoupí, nebo ne. Vsadil bych že ne,“ zamýšlí se jeden komentující nad tím, že se Kril do vězení dobrovolně nevydá.

Kril měl jít do vězení už minulý rok, ale záhadně z toho nakonec sešlo. Vyšlo najevo, že se zřejmě jednalo o falešnou informaci. Informace ohledně jeho nástupu do vězení se těm z loňského roku podobají téměř ve všem, je tedy možné, že Kril nelhal, akorát se soudní jednání protáhly až do teď.

Ještě před tím, než se bude Kril kvůli odpykání trestu ze sociálních sítí odmlčet, tak komentuje aktuální dění a hlavně volby. Jeho favoritem je Andrej Babiš, Petra Pavla by prý nikdy nevolil, jelikož se bojí, že by Česko zavedl do války. Ač si se svou matkou v mnohém nerozumí, právě v politických názorech by shodu nejspíš našli. Krilova matka je totiž dle všeho velkou podporovatelkou Andreje Babiše, po sociálních sítí koluje její fotka právě s kandidátem hnutí ANO.

Témata: Lukáš Kril