Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Lulusila je přírodní úkaz. | foto: facebook

Bývalá youtuberka Lulusila je zpět na scéně. Opíjí se na streamech a údajně hraje automaty

Mnozí si zřejmě ještě vzpomenou na jednu z nejbizarnějších youtuberek u nás Lulusilu. Její cringe výlet se Štěpánem a Vojtou do aquaparku pobavil celý internet. Je tomu už ale několik let a její hlavní kanál utichl. V poslední době je však až nezdravě moc aktivní na streamovací platformě Twitch. Dle některých má problém s alkoholem a závislostí na automatech. Údajně měla prohrát už přes sto padesát tisíc korun.
  12:38

Bizarní influenceři se jistě pořádně zapíšou do historie českého internetu. Lidé se zřejmě pohnutou osobností na internet zveřejňují obsah už dlouhé roky a veřejnost to miluje. Guilty pleasure, v překladu provinilé potěšení, má u nás zřejmě stovky tisíc lidí ze sledování videí od těchto tvůrců.

Jedna z těch zřejmě nejvíce humorných a legendárních bizarních youtuberek u nás byla Marie Kozlová alias Lulusila. Její videa, ve kterých otevírala poštu od fanoušků, či si je zvala na společný výlet do aquaparku, rozesmála nejednoho uživatele na sítích. Po několika eskapádách se však z internetu vytratila. Co dělá nyní? Je na sítích stále aktivní?

Dříve vydávala Lulusila poměrně aktivně videa na YouTube a její popularita díky jejímu zvláštnímu chování rychle rostla. Valná většina veřejnosti ji spíše litovala a právě proto se jí snažila pomoct. Jedna slečna ne zas tak známá na sítích se nad ní dokonce slitovala a zaplatila jí celou dovolenou v Chorvatsku. Lulusila se často ráda litovala a říkala, jak je její život strašný a hrozný. „Díky němu budu alespoň maličko šťastná ve svém smutném životě,“ je jedna z vět, kterou Lulisila často říkala ve svých videích v reakci na například nějaké poslané peníze od fanoušků.

Časem však začala veřejnost odhalovat různé podivné věci kolem ní. Lulusila se často ve videích litovala, jak má těžký a smutná život. Uživatelé ji tak na sítích začali obviňovat z toho, že své sledující využívá. Nejednou si měla vymyslet vážnou nemoc v rodině, která se nakonec ukázala jako zřejmě nepravdivá. Několik tehdy známých youtuberů se začalo svěřovat s negativními zkušenostmi s ní a s Lulusilou to šlo čím dál více z kopce. Nejeden z nich se svěřil, jak jim lhala a manipulovala s nimi.

Do svých údajných lží měla tedy zatáhnout i vlastního otce, když se měla svěřit, že je až tak nemocný, že musí být neustále na lůžku. „A pak to začalo být zajímavé ohledně táty, ze kterého v podstatě udělala ležáka. Pak přišla s tím, že to chudák špatně vyložila a my v podstatě blbci jsme to špatně pochopili,“ píše jedna uživatelka v komentářích na YouTube. Jednoho dne jí však celý kanál zmizel. Není jisté z jakých důvodů, ale diskutuje se o tom, že se jí do něj někdo dostal a celý ho smazal.

Lulusila tak na nějaký čas zmizela ze sítí a nikdo moc netušil, kde jí je konec. V poslední době se však převážně na TikToku začali objevovat úryvky z jejích nových streamů. Založila si účet na platformě Twitch, kde momentálně vcelku aktivně živě vysílá pod přezdívkou DzinaSalil. Streamovat začala však už daleko dříve. Už v době Lulusili párkrát živě vysílala. V této její nové kariéře zaznamenala největší úspěch zřejmě v minulém roce. Povětšinou hraje videohry, či se na streamech opíjí.

Ačkoliv dříve ležela v žaludku nemálo sledujícím, nyní už její sláva upadla a většina ani zřejmě neví, že je na sítích stále aktivní. Dříve populární youtuber pod přezdívkou Pí Sí se jí však stále zaobírá a na svém Facebooku o ní často zveřejňuje dosti zarážející informace. Před pár dny například na svůj profil napsal, že má Lulusila zřejmě velikou zálibu v hazardu. V jednom jeho příspěvku sdělil, že měla v online kasínu prohrát už přes sto padesát tisíc korun.

Humorné je to, že před svými fanoušky se Lulusila na streamech snaží tajit svojí očividnou závislost na hazardních hrách. „Hazardní hry nejsou šálek mého čaje. Asi se k tomu moc vyjadřovat nechci. Prostě mě to neláká. Nikdy mě to nelákalo,“ říká Lulusila na jednom z jejích streamů. Na svém Facebooku se má pak ale chlubit desítkami snímků obrazovky z toho jak hraje online kasíno. Pí Sí ji tak obviňuje z toho, že všechny peníze, které Lulusila dostane od fanoušků prohraje právě na automatech.