Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Halloweenská párty | foto: Antiyoutuber.cz

Sexy Sharlota a svérázný Majk Spirit. Andula dorazila v nafukovací dýni, došlo i na trapas

Jako každý rok, i letos se opět pořádně slavil Halloween. Někdo se rád opije a někdo zas oblékne do sexy kostýmku a vyrazí na elegantní večírek. V pražském Pop Up baru se v úterní večer sešlo nemálo méně a více známých osobností, aby ukázali své vtipné, či strašidelné kostýmy. Ze všech nejvíce vyčnívala pohledná Sharlota. Zahalený Spirit v brýlích se držel zpátky.
  11:50

Halloween je ten jeden večer v roce, kdy mohou lidé ze svých šatníků vytáhnout své nejzajímavější kostýmy a jít se s nimi pochlubit mezi přátele, či na veřejnost. Tento večer plný hrůzy a strašidel spadá na 31. října, což bylo tentokrát v úterý. V Pop Up baru na pražském Václavském náměstí se tak sešlo hned několik celebrit, aby ukázali své elegantní a propracované kostýmy. Některým se to povedlo na jedničku, jiní zklamali. Kdo se na kostým jednoznačně vykašlal, byl známý rapper říkající si Majk Spirit.

Už hned u dveří čekal tématicky oblečený muž v kostýmu, jehož úkolem bylo vítat návštěvníky. Když účastníky pustil dovnitř, naskytl se jim zajímavý pohled. Člověk si připadal, jak kdyby se ocitl ve známém filmu Mrtvá nevěsta. Každý zaměstnanec podniku, či pořadatel akce byl tématicky pomalovaný a oblečený. Pokud bylo úmyslem pořadatelů účastníkům nahnat pocit strachu, jistě se jim to povedlo. Nejvíce tomu napomáhali černě odění členové ochranky s noži za pasem, kteří s kamennou tváří stáli u dveří a vyhledávali vetřelce.

Postupem času se menší podnik čím dál více plnil, až téměř nezbývalo místo na sezení. Většina účastníků byla oblečena jednoduše a dá se říct spíše laxně. Jelikož se však téma večírku zaměřilo na moderní eleganci a temnou noblesu, nedá se jim moc vyčítat, že se svými kostýmy nešli moc daleko. Nejčastějším oblekem u mužů byla černá košile a černé kalhoty. U žen se většinou jednalo o krásné šaty s nádechem tajemna a temnoty. Kdo téma večírku zřejmě nepochopil, byla influencerka Andula. Ta totiž dorazila oblečená v obrovské nafukovací dýni.

#lastone posledni kostym pro tento rok! Dekuju vsem za krasny zpravy! Ja to jdu konecne dospat
#blackwidow

31. října 2023 v 23:38, příspěvek archivován: 1. listopadu 2023 v 11:30

Pozornost téměř celého podniku na sebe jistě ztrhla už při příchodu rapperka Sharlota. „Já jsem dneska za černou vdovu,“ vysvětlila pro Antiyoutuber.cz. Ve velice odhaleném kostýmku se tak nejdříve vydala do skupinky dalších celebrit, kde s nimi prohodila pár slov a následně se vydala schovat do druhého patra podniku, kde byl daleko větší klid. Svěřila se, že Halloween miluje. „Myslím si, že v Česku budu asi jedna z těch, která ho má nejradši. Nejvíc ho prožívám, miluji to. Tu kreativitu, tvořit si ty kostýmy, myslím si, že je to hodně pěkné,“ říká.

Když do podniku vstoupil rapper Majk Spirit, nastala chvíle, kdy se za ním autor článku vydal pro rozhovor. Jelikož však Spirit nespadá mezi umělce, ve kterých by byl sběhlý, nevěděl o něm vše. Velice humorná, avšak spíše trapná chvíle tak nastala, když se ho zeptal, jestli by ho lákal zápas v bojovém umění v organizaci podobné například Clash of the Stars. „To fakt nevíš? Však minulý rok jsem byl ve Fight Night Challenge se Separem,“ říká Spirit redaktorovi. Ke konci rozhovoru se Spirit už jen smál a zakrýval si rukou hlavu.

39 bol najlepsi rok mojho zivota!
Mam nadhernu family, moja mala je princezna, moja wifey je Queen, moji kamosi su loajalni, moji fans su na mna hrdi, moja hudba je stale Ackova, moje shows su stale Lit, mam vsetko co som kedy chcel, a presne viem kade ist dalej. MORE LIFE

28. srpna 2023 v 20:11, příspěvek archivován: 1. listopadu 2023 v 11:31

V ten moment nastala chvíle, kdy bylo na čase podnik opustit. V porovnání s ostatními akcemi, na kterých se vyskytují celebrity a influenceři, se tato dá označit za poněkud povedenou. Hlavní lákadlo catering, u kterého většinu času tráví téměř každý účastník, byl velice pestrý a tématicky zajímavý. Zajímavé koktejly a čepované pivo jistě také nezklamalo. Cenu za nejvíce humorný kostým by jistě vyhrála Andula v oranžové dýni.