Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Majkl Punk | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Pozoruhodný život Majkla Punka. Našel tělo mrtvého dědečka, propadl ve škole a byl v pasťáku

Majkl Punk se objevil v Podcastu Very Nice od podcastera Ladislava Sinaie. Otevřeně promluvil o svém dětství a kariéře. V pouhých sedmi letech prý našel mrtvolu svého dědečka. Ze srandy zapálil sousedům chalupu, což vyústilo v dlouhý pobyt v pasťáku. Dle psychologů může mít rozdělenou strukturu osobnosti.
  18:00

Kontroverzní česká ikona Michal Knap, známý spíše jako Majkl Punk byl pozván do podcastu Ladislava Sinaie. Není to poprvé, co Knap poskytl rozhovor. Objevil se v podcastu Meme na druhou a Termiks. Knap je známý pro své otevřené a upřímné odpovědi. Nic neskrývá a mluví na rovinu. Tak tomu bylo i v podcastu u Sinaie. Promluvil o velmi soukromých věcech, jako o smrti dědečka, pobytu v pasťáku a Bohnicích.

Knap se svěřil o drsné události, která se mu v dětství stala. V pouhých sedmi letech našel tělo svého mrtvého dědečka. „Táta zavolal sanitku. Ti se ho snažili oživit. Řekl mi, že mu už nemůžou pomoct. Byl už bohužel mrtvej,“ popisuje Knap tragickou událost, při které našel svého mrtvého dědečka.

„Poznamenat ho to jistě může. Určitě ne do extrému, aby to změnilo tu podstatu života. Může to však vyvolat nějaké strachové záležitosti, či fobie. Ten člověk se pak může vyhýbat společnosti,“ vysvětlil pro antiyoutuber.cz psychiatr Miroslav Skačáni, jak může dítě poznamenat nález mrtvého člověka.

Knapova kariéra byla vždy ojedinělá a explicitní. Na YouTube natáčel videa, ve kterých hajloval, mluvil sprostě, či se potřel vlastními výkaly. Jeho tvorba byla zřejmě natolik pravidla porušující, že byl jeho kanál zablokován z důvody nahoty.

„Někdo mě nahlásil kvůli nahotě a sexuálnímu obsahu. V žádným videu jsem ale nic takového neměl,“ svěřil se Knap ve very nice podcastu o zablokování jeho YouTube kanálu. Knap momentálně působí na TikToku a novém YouTube účtu s názvem Michal.

„Táta nás nezvládal, jelikož jsme s bráchou furt dělali nějaký průsery. Největší průser bylo to, když jsme zapálili tu chalupu u lesa. Byl pak kvůli tomu i soud,“ popisuje Knap své divoké dětství. Ve třetí třídě na základní škole musel dokonce opakovat ročník, jelikož propadl z matematiky.

Jeho a bratrovo chování vyústilo až v nástup do diagnostického ústavu. Před nástupem Knap dokonce s bratrem utekl z domova a dva dny přespával venku v zimě. „Bylo tak září nebo říjen, takže zima byla. Ráno tam pak přišli policajti. Jeli jsme teda zpátky do Prahy,“ vysvětluje Knap jak s bratrem utekl z domova.

Po dvou letech v ústavu a dětském domově se Knap vrátil domů a nastoupil na střední školu. V druhém ročníku z ní však odešel. Později vyzkoušel další, kterou však opět po dvou letech ukončil. Nyní je nezaměstnaný a žije společně s bratrem u otce.

Knap měl jistě těžké dětství, které ho pravděpodobně i velmi poznamenalo. Dlouhý pobyt v ústavech pro něj nebyl jednoduchý.

„Je to velmi individuální. U některých více, u některých méně. Riziko tam samozřejmě je, přičemž hrozí, že se u dětí objeví rozdělená struktura osobnosti. Ten pobyt tam tedy bohužel hraje svojí roli,“ odpovídá Skačáni na otázku jestli může pobyt v diagnostickém ústavu dítěti skutečně pomoct.

Knap se později také dostal i na psychiatrii do Bohnic. Uznává, že má problém s duševním zdravím a alkoholem. Dobrovolně se tam tedy přihlásil. Dvakrát z ústavu však po týdnu odešel.

„Po týdnu jsem dal revers a první co jsem udělal hned jak jsem vyšel z Bohnic bylo, že jsem si šel koupit chlast,“ popisuje Knap jeho neúspěšný pobyt v Bohnicích.