Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Majkl Punk | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

YouTube Majkla Punka zmizel kvůli sexuálnímu obsahu. Přesunul se na TikTok

Michal Knap, známý spíše jako Majkl Punk, je třiatřicetiletý youtuber, který se na YouTube proslavil v roce 2019 svým výstředním chováním. Videa většinou natáčel z vany, kouřil cigaretu a do kamery říkal kdo ho zase naštval a co se mu stalo. Na YouTube ho ale už nenajdeme. Účet mu byl nahlášen a následně smazán za nahotu a sexuální obsah.
  10:50,  aktualizováno  17:16

Majkl Punk natáčel na YouTube už nějaký ten pátek, než si ho všimlo okolí. Jak se nám v začátcích svěřil, tak nikdy nechtěl být slavný. Videa natáčel hlavně pro vlastní pobavení. Jeho videa byla ojedinělá a výstřední. V jednom z nich se například pomazal dle jeho slov Majklovou přírodní a zdravou mastí, což později ve videu řekl, že se jednalo o jeho výkaly. S jeho videi přišlo také spoustu nových hlášek, jako například „To je jasný do prdele“.

Jeho velikým idolem a člověkem který ho v mnoha věcech inspiroval byl americký punkrockový zpěvák a skladatel Kevin Michael „GG“ Allin, rodným jménem Jesus Christ Allin. Allin byl známý pro jeho šílené koncerty. Na jednom koncertu se vykálel na stage, výkaly poté házel po fanoušcích, se kterými se záhy porval.

Kevin Michael „GG“ Allin, rodným jménem Jesus Christ Allin

Často se také v jeho videích objevovalo jméno Bára. Někdy na ní nadával jindy o ní mluvil jako o své životní lásce. Jednalo se o jeho bývalou přítelkyni, ke které prý i po letech rozchodu chová city. Majkl popisuje například situaci, jak Báru sledoval přes okno v práci, přičemž ho konfrontoval Báry přítel a zavolal na něj policii.

Majkl se objevil i ve filmech a dokumentech. Zahrál si v československém filmu Místa a ukázal se v dílu Punk z české dokumentární série Kmeny. Hudbě se ostatně věnoval i sám, byl bubeník. Za život hrál v několika kapelách a ukázal se i ve spoustě videoklipů českých punkových kapel.

Majkl Punk čtvrtý zprava při natáčení videoklipu pro Tommyho Trumpa.

Majkl měl zajímavý a strastiplný život. Jak sám popisuje, tak byl celkem divoké a problémové dítě. Rád chodil za školu a utíkal z domova. Jednou takhle utekl kvůli určitým problémům, díky čemuž pak skončil v dětském domově. Majkl se nám svěřil, jak se jednou s dvěma kluky snažil utéct z Bohnic. „Tam byla stříška a za ní okap, tomu klukovi bylo tak dvanáct, měl sebou malej batůžek a ten se mu záhaknul na tom okapu, načež začal křičet o pomoc, my už byli dole, tak jsme ho tam nechali.“

Poté co byl Majklovi smazán YouTube kanál se přesunul na TikTok. Tam během necelého týdne nasbíral přes čtrnáct tisíc sledujících. Zatím tam moc videí nemá, ale určitě nás v budoucnu překvapí zábavnými streamy a videi.

Témata: Majkl Punk