Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Marek Kaleta alias Marcus Revolta poslední dobou hojně řeší inflaci. | foto: facebook.com/marcusxdouble

Marcus Revolta bude vydávat nové motivační album. Ponese název Byznysman

Marcus Revolta se po téměř třech letech vrací s novou hudbou. Už brzy bude vydávat album, které ponese název Byznysman. Opět se v nových skladbách pravděpodobně bude věnovat motivačnímu rapu, kterému je věrný už více než deset let.
  16:00

Motivačnímu rapu se v Česku nevěnuje skoro nikdo, mezi nejznámější zástupce však patří Marek Kaleta alias Marcus Revolta. Ten se proslavil právě především díky hudbě. Na chvíli rapovat přestal, pořád prý pro něj ale byla hudba důležitá. Teď své fanoušky potěšil novou informací. Prý bude vydávat album.

Kaleta v poslední době na sociálních sítích prezentuje především to, kolik má peněz. V podobném duchu se pravděpodobně ponese i jeho hudba. Na Instagramu zveřejnil nové video, kde sedí v nahrávacím studiu a pouští si svou novou skladbu. „Zpomalit ani náhodou, my chcem být za vodou / Zatímco oni chillujou, my jdem pro další milion,“ zní z nového videa.

Právě protože Kaleta mluví často o penězích a svém podnikání, nové album ponese název Byznysman. V nové skladbě, kterou se rozhodl sdílet s fanoušky na Instagramu, sám sebe zároveň označuje jako selfmade byznysmana. Nové desky se jeho fanoušci dočkají už v tomto roce.

Kaleta se hudbě věnuje už dlouho. Na sociálních sítích začínal jako zapálený sportovec, později začal rapovat. V roce 2012 vydal své debutové album s názvem Evoluce vědomí a celkem jich vydal dohromady pět. Naposledy novou hudbu sdílel v roce 2020 a od té doby svým fanouškům dal jen pár náznaků. Nedávno se například nechal slyšet, že je pro něj hudba v životě důležitá, nikdo však nečekal, že je nové album na cestě.

Už teď je z krátké ukázky jasné, že v nových skladbách bude mluvit především o svém úspěchu a bude se snažit motivovat ostatní. Jeho fanoušci o mnohých starších skladbách tvrdí, že jim změnily život. Ač se zezačátku své rapové kariéry věnoval zdravému životnímu stylu a jeho tvorba byla od té nové poměrně odlišná, motivuje své posluchače všude.

Témata: Marcus Revolta