Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Marcus Revolta motivuje k úspěchu | foto: instagram.com/marcusxdouble

Marcus Revolta promluvil o SPD, tajných službách a masturbaci. Fanoušci ho nechápou

Marcus Revolta se na sociálních sítích pohybuje už více než deset let a každým svým názorem pobouří mnoho svých sledujících. Teď ale promluvil o českých tajných službách, masturbaci a vydělávání peněz. Prozradil také, že volil stranu Svobody a přímé demokracie. Hodinový rozhovor sledující příliš nepochopili.
  18:19

Rapper, finanční šíbr, motivační řečník a šiřitel konspiračních teorií, to všechno je Marek Kaleta, alias Marcus Revolta nebo, jak si říká nyní, Marcus X Double. Je známý především pro své kontroverzní a podle některých i bizarní názory, které sdílí na sociálních sítích.

Krnovský rodák své názory dlouhodobě prezentuje nejen na sociálních sítích, ale i v různých rozhovorech. Před několika dny byl také hostem podcastu RealTalk. Rozhodl se promluvit nejen o plánech do budoucna, ale i o své minulosti a mnoha sledujícím vyrazil dech.

Před několika lety se mezi lidmi na internetu šířila informace, že Revolta údajně žádal o nějaký grant. Nikdo z nich však nevěděl, o co konkrétně se mělo jednat. Vše se mělo odehrát v době, kdy bylo aktivní Revoltovo hnutí SebeRevolta, které sdružovalo nejen dospívající a propagovalo zdravý životní styl.

„V té době se na mě začali lepit různí lidi, někteří i z politiky, kteří by mi pomohli s grantem na ten můj projekt. Přijela za mnou domů tehdejší místopředsedkyně Poslanecké sněmovny s dalšími vlivnými lidmi. Pak to ale prostě nedopadlo,“ popisuje. Zmiňovanou místopředsedkyní by měla být Jaroslava Pokorná Jermanová z hnutí ANO, on ji však tituluje jako Jeromírovou.

Tvrdí, že po něm při návštěvě chtěli, aby podpořil určitou politickou stranu. On však s politikou nechtěl mít nic společného a chtěl naopak pomoct s podporou hnutí SebeRevolta. O celé situaci chce napsat knihu a dál nechtěl nic rozvádět. Všechno se prý dočtou sledující tam, kdyby totiž o některých záležitostech promluvil veřejně, byl by pro mnoho sledujících konspirátorem.

„Prostě v Česku můžeš vzít megafon a můžeš říct pravdu jakou chceš a nikoho nezajímáš. Stát začne zajímat, když začneš mít lidi kteří tě následujou. Nemůžeš mít větší hnutí než je politická strana a já jsem ho měl,“ tvrdí. Myslí si, že každý ví, že každý stát má tajné služby, se kterými se on sám někdy setkal.

Celým rozhovorem se také neslo téma vydělávání peněz. Pro něj je v životě důležité být bohatý a myslí si, že každý by měl především řešit to, aby byl dostatečně zaopatřený.

„Někteří lidi říkají, že více peněz znamená více problémů. To jsou takové populistické kecy, že peníze nejsou důležité. To je mindset, který já v Česku zničím, rozbiju a změním,“ tvrdí a také radí mladým, jak by měli vydělávat peníze.

„Moje největší vášeň je předávat poslání. Každému mladému člověku bych pověděl, neřeš co tě baví a běž vydělat prachy. Musí to být etický produkt, nechoď prodávat drogy. Ale neřeš v první fázi, jestli tě to baví,“ povídá Kaleta.

Rozpovídal se mimo jiné také o pohlavním styku a masturbaci, která podle něj není správná.

„Když chce mít muž sex, má si najít ženu, nebo se naučit kontrolovat,“ myslí si Kaleta a dále povídá, co všechno by měl muž dělat, aby přestal masturbovat. Několikrát zmiňuje, že by pohlavní styk spolu měli mít jenom muž a žena.

Na konci rozhovoru také popisuje, že volil stranu Svobody a přímé demokracie Tomia Okamury. Myslí si, že strana není pravicová a s názory Okamury většiou souhlasí. Názory na uprchlickou krizi ho nezajímají a tak pro něj některé populistické výroky politika nejsou důležité.

Reakce na rozhovor jsou víceméně totožné. Názory Kalety nechápou a shodují se, že by neměly dostávat na internetu žádný prostor.

„Tenhle člověk si hraje na něco co opravdu není a to už tak dlouho, že tomu sám uvěřil,“ myslí si jeden ze sledujících. „To snad není možné, co je ten člověk schopný vypustit z pusy,“ píše rozhořčeně další. Zároveň většina komentujících vyzdvihuje vystupování moderátorky a oceňují, že na sobě nedala znát odlišné názory.

Témata: Marcus Revolta