Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Xholakys Revoltovi vzkázala, že vydělává více peněz než on. | foto: instagram.com/marcusxdouble

Rapper Revolta se opřel do tvůrců na Onlyfans, Xholakys se brání

Rapper a motivační řečník Marcus Revolta je spojen s mnoha kontroverzemi. Nyní se v několika videích opřel do žen, které tvoří na Onlyfans. Xholakys se mu vysmála, že vydělává víc peněz než on.
  16:37

Onlyfans je platforma, která jako například Patreon nebo HeroHero umožňuje tvůrcům monetizovat svůj obsah. Na rozdíl od nich je ale nejčastěji spojována s choulostivým obsahem pro dospělé. Tvůrci, kteří na ni tvoří, jsou velmi často kvůli tomu kritizováni. 

K tomu se vyjádřil i Marcus Revolta. „Jsem dal jedno video o tom, proč mladé holky chodí na Onlyfans, že neumí vydělat prachy, tak volí tuto cestu a nějaká Xholakys mi napsala něco jakože: Já vydělávám více než ty,“ povídá v novém videu Revolta. „I kdyby to náhodou byla pravda, za jakou cenu? Ztrátu důstojnosti, morálky, etiky, sebeúcty a kde jsou k*rva chlapi, aby baby od těchto p*čovin odradili?“ 

⭐️ BE THE MAN ⭐️#business #x #promo #productivity #money #hero #success #bigflowproduction

30. července 2022 v 17:13, příspěvek archivován: 30. července 2022 v 17:13

Celé video se nese v podobném duchu. Řeší, že jsou za to, že si někdo tímto způsobem vydělává, zodpovědní muži. Podle něj platí mladým ženám za to, aby se nad nimi mohli uspokojovat. 

„Kdo chodí platit za to, aby se mohl podívat na sexualitu? z*sraní looseři. Je úplně jedno, kolik peněz tím vydělávají. Peníze nejsou jediné měřítko, důležité je, jakým způsobem člověk ty peníze vydělá.“ Videí natočil několik a všechna si jsou obsahem velmi podobná.

Xholakys, vlastním jménem Valérie Holáková, je česká influencerka známá především tvorbou lechtivého obsahu na platformě Onlyfans. Patří dokonce k 0,2 % nejpopulárnějším tvůrcům. Je známá také tím, že se nebojí mluvit kriticky o jiným influencerech. V poslední době byla spojována také s kauzou Ladislava Sinaie. 

Od té doby, co je platforma populární i v Česku, jsou mnohdy terčem různých diskuzí. Na sociálních sítích se řeší také to, zda by bylo pro ostatní přijatelné, kdyby jejich přítel či přítelkyně na Onlyfans tvořili. Mnohokrát se lidé shodují, že ne. V opačném případě mnoho mužů tvrdí, že kdyby byli ženy, dělají to taky. V Česku není běžné, že by na Onlyfans tvořili muži, proto se často řeší jen ženská tvorba.

Témata: Marcus Revolta