Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Datel vs Jenis. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Hádka Datla a Jenise? Jeho partnerka na mě žárlila, protože jsem jí bral Datla, tvrdí Jenis

Partnerka Datla Barbora Stříteská se v rozhovoru pro The Mag svěřila, že nemá zrovna v lásce influencera Jenise. Někdejší nejlepší přátelé se hlavně kvůli ní spolu přestali bavit. Podle Stříteské ji měl Jenis za zády pomlouvat, což on nyní vyvrátil. Řekl, co si o ní myslí a popsal jejich společné neshody.
  19:00

Ve speciálním rozhovoru od magazínu The Mag vyzpovídal známý influencer Marek „Datel“ Valášek svou partnerku Barboru Stříteskou připojenou na detektor lži. Většina otázek, které jí pokládal, nebyla až tak pikantní, jak většina fanoušků očekávala. Jedna však otevřela jednu velice zajímavou kauzu. Stříteská se svěřila, že jí vadí někdejší nejlepší přítel Datla Jan Svěcený, známý spíše jako Jenis, který vyhrál první řadu reality show Like House. Měl ji totiž prý za zády pomlouvat. Netrvalo to moc dlouho a k tomuto nařčení se vyjádřil i samotný Jenis.

„Vadí ti tento člověk, který je na fotce?“ ptá se Datel Stříteské a ukazuje jí fotku Jenise. Ta se jen zasměje a říká, že ano. Měla se prý od dalších přátel dozvědět, že ji pomlouval za zády. „Nemluvil o mně teď moc hezky. Dozvěděla jsem se to od jeho kamarádů,“ vysvětluje Stříteská. „Když o tobě mluví člověk za zády a hraje si přitom na kamaráda,“ doplňuje Datel.

Jenis se rozhodl, že by měli lidé vědět i jeho úhel pohledu na věc a vyjádřil se k tomu na svém streamu. Netuší prý, o čem Stříteská mluví. „Přísahám na svoji mámu, vůbec nevím, o jaké pomluvy jde. Ruku na srdce, kdo kdy o někom za zády neřekl, že je třeba dem*nt. Neříkám ale, že jsem tohle říkal,“ vysvětluje Jenis, že je zřejmě možné, že někdy mohl utrousit nějakou ne zrovna hezkou poznámku o Báře, ale nějakých pomluv si vědom není. Poukázal i na to, že by si prý většina jejich přátel měla zamést před vlastním prahem. „Spoustu krát jsem slyšel pomluvy o vás dvou od lidí, od kterých byste to sami nečekali,“ říká.

„Já jsem určitě neřekl nic hrozného. Je dost možné, že to může být všechno dost zkreslené. Mě by to samotného zajímalo,“ vysvětluje Jenis, že mu nikdy Datel ani Stříteská nenapsali, co konkrétně o nich měl říkat. Ačkoliv tedy tvrdí, že si není vědom toho, že by Stříteskou pomlouval, v lásce ji jistě nemá. Vadilo mu prý, jak se chovala k Datlovi. Celé to tedy začalo jejich společnou účastí v reality show Like House, kde se poprvé potkali.

Jak sám Jenis říká, nemá potřebu nyní Stříteskou nějakým způsobem špinit, a tak si i v reakci na tuto kauzu zavzpomínal na jejich hezké společné chvíle ve vile. Časem se však začalo něco měnit. S Datlem se prý už nevídal tak často, což je však podle něj pochopitelné, když má partnerku. Jednou za čas se prý vydal k nim na návštěvu, kde si to chtěl s Datlem pořádně užít. To se však zřejmě nelíbilo Stříteské. „Barče to vadilo, že jsme tak takhle spolu byli,“ říká Jenis. „Jsme tam s Markem třeba v jednu hodinu ráno a hrajeme. Přijde na*raná Bára a řekne Markovi, ať už jde spát, že už to není normální,“ doplňuje.

Chtěli bychom Vám s radostí oznámit, že čekáme miminko ♥️
Jak víte, tak jsme se Barčou začali začátkem tohoto roku snažit o a nakonec se nám to povedlo a my máme obrovskou radost, protože je to plánované
Ještě nevíme pohlaví, protože se chceme nechat překvapit, jelikož budeme mít “párty” na odhalení pohlaví miminka (baby shower), samozřejmě Vám pak z toho přidáme video, ať se to s námi také dozvíte
Ale ať už to bude chlapeček nebo holčička budeme ho/ jí milovat nejvíc, jak to jde a snažit se aby měl/a nejlepší život jaký může mít.♥️
Bereme to opravdu zodpovědně a připravujeme se aby jsme mohli být co nejlepšími rodiči, kteří dají svému dítěti tolik lásky, co to jen půjde.♥️

Můžete si zkusit tipnout jestli to bude kluk nebo holka a případně nám psát nápady na jména. Máme už nějaké favority, ale třeba se ještě inspirujeme nějakým nápadem od vás.

Předem moc všem děkujeme za gratulace a hezké zprávy, moc si toho vážíme a určitě s Vámi rádi budeme tuhle naší kapitolu života sdílet.

Moc se na tebe těšíme ♥️
Marek & Barča

#pregnant #baby

5. září 2023 v 21:20, příspěvek archivován: 15. ledna 2024 v 11:55

„Co na tom není normální? Je tady kamarád s kamarádem, co se neviděli měsíc a chceme si to společně užít,“ vysvětluje Jenis, že se podobné scénky staly několikrát. Jelikož zřejmě takové hádky byly téměř pokaždé, když u nich byl na návštěvě, tak k nim přestal jezdit. Stále se ještě ale bavili. Vše to prý vyvrcholilo na jejich úplně první společné dovolené, kam jeli i se svými partnerkami. Tam se podobné chování ze strany Stříteské opakovalo na takové bázi, že ji s tím Jenis konfrontoval. Po jejich drsné hádce se prý přestali bavit a s Datlem se neviděl přes dva roky.

Jenis má zřejmě jasno v tom, proč na něj byla Stříteská vždycky tak nepříjemná. „Já vím, že mě nemá ráda. Mě nesnáší, protože žárlí prostě, tak to je. Mě prostě nesnáší kvůli tomu, že jsem jí bral Marka,“ říká.