Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Čonny se měl na Clash of the Stars navážet do bratra Datla. Rozdá si to s insolvencerem v kleci?

Další zápas na již osmý galavečer Clash of the Stars se momentálně rýsuje. Tiktoker David Čonny se na Instagramu pohádal se známým youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem. Na posledním klání se měl navážet do Datlova bratra, což se přezdívanému insolvencerovi rozhodně nelíbilo. Čonny ho chce do klece.
  9:51

Fanoušci bojové organizace Clash of the Stars se už nemohou dočkat, kdo se proti sobě postaví v kleci na nadcházejícím již osmém galavečeru. Ačkoliv je známý zatím jen jediný zápas, a to ten mezi Hankou Gelnarovou a Michaelou Dostálovou, lístky na osmé klání jsou už beznadějně vyprodané. Pár zajímavých výzev je ale na stole a několik zápasů se už nyní rýsuje. Zdá se, že by se v kleci proti sobě mohli postavit influencer David „Čonny“ Čonka a Marek „Datel“ Valášek. Tiktoker přezdívaný Čonny se měl na předchozím galavečeru navážet do Datlova bratra. Došlo dokonce i k fyzické potyčce.

JE TO DOMA!!!!❤️

29. října 2023 v 0:34, příspěvek archivován: 9. února 2024 v 11:08

Ačkoliv sedmý galavečer za celou historii organizace nesklidil nejvíce pozitivních ohlasů, i tak sčítal mnoho zajímavých zápasů. Jeden z nejvíce diskutovaných byl ten mezi Patrikem Hüblerem alias Žralokem a profesionálním MMA zápasníkem Václavem Mikuláškem. Mezi oběma zápasníky byla a stále zřejmě v určitých mezích zlá krev je. Přezdívaný Baba Jaga byl však schopný uznat, jak odolný a silný Žralok podle něj je. Ustál téměř všechny rány a jak u něj, tak u fanoušků si vysloužil veliký respekt. Ihned po zápase přišel do klece Datel, aby sdělil své plány v organizaci. Přál by si prý v dalším zápase nastoupit proti Žralokovi. Ocenil jeho výkon a dodal, že s někým takovým má cenu bojovat.

Nyní ale není jasné, jestli na jejich zápas dojde. Rýsuje se totiž spíše ten mezi ním a Čonnym. „Ten Čonny před tím jeho zápasem tam vlastně potkal bráchu a začal tam na něj mít nějaké kecy,“ vysvětluje Datel, co se dělo v zákulisí na předchozím galavečeru organizace. „Začal tam na něj volat něco jako ve stylu: ,hej, ty jsi ten brácha od Datla vole. Co si o sobě myslíš?’ A takovýhle kecy tam do něj začal jet, když jsem tam nebyl,“ pokračuje. Že k tomuto konfliktu došlo, se prý dozvěděl až o den později od své sestry. Myslí si, že mu to bratr nechtěl říkat, protože podle něj nemá potřebu žalovat.

Válka ukončena a sekery zakopány Chci poděkovat své rodině a celému teamu za podporu. Byl to mazec zápasit před takhle velkou halou. Já jsem lidi v tom nechal, věděl jsem že bude mluvit blbosti. Ale jak jsem říkal na B4 a na tiskovkách tak jsem i doručil Děkuji Vám všem, třeba se brzy opět vidíme

@adamkiraly_

28. ledna 2024 v 22:05, příspěvek archivován: 9. února 2024 v 11:09

Podle jeho slov nedošlo jen na nadávky. „Pak tam do něj prý i nějak drkl, nebo co. Kámo, to je jako fakt ubohost, když tam je můj mladší brácha takhle sám. Nevím, kolik je tobě,“ říká Datel. Do teď to prý neřešil, protože si chtěl počkat, až ho potká. Čonny měl na posledním galavečeru zápas se svým sokem z TikToku Jakubem Krokou, který vyhrál. Hned na začátku však provedl podle fanoušků organizace vcelku nesportovní věc, kterou nyní odsoudil i Datel. „Když jsem tak viděl ten jeho zápas s tím Krokou, jak si s ním ani neplácl, tak mě vlastně nepřekvapuje, že to je takový č*rák. Až toho zm*da Čonnyho potkám, tak jsem zvědavý, jaký bude hrdina,“ říká.

Na tuto kauzu zareagoval i samotný Čonny a to zprvu hned velice nevybíravými slovy. „Tak mě dobře poslouchej přesypaný zm*de. Je to pravda, co říkal Datel ten přesypanec, že tam byl jeho brácha,“ začíná Čonny své vyjádření. Že se to stalo, nepopírá a vysvětluje, proč udělal to, co udělal. Vše bylo prý naplánované a mělo to svůj důvod. „Já jsem věděl, že to bude jedna cesta k tomu, abychom spolu mohli mít zápas. Já ho chci už dlouho. Na talíři je dlouho,“ pokračuje Čonny. Šlo mu prý hlavně o naštvání a získání pozornosti Datla, což mu podle jeho slov vychází. S Datlem by si to chtěl rozdat už na nadcházejícím osmém galavečeru. „Já s tebou venku nebudu nic řešit. Jedině v kleci. Čau ty b*zerante,“ zakončuje své vyjádření s tím, že čeká na Datlovu odpověď.

Datel následně zveřejnil jejich společnou konverzaci, ve které se vysmívá jeho plánu. „Tvůj brácha mě s*al, ale ty mě s*reš víc,“ odpovídá mu Čonny. Sdělil také, že ho nezajímá váhový rozdíl, který mezi nimi je. Čonny má totiž vážit o zhruba třicet až čtyřicet kilo méně než Datel. „Chtěl jsem nějakého pořádného soupeře, jako je třeba Žralok, ale jestli tvrdíš, že půjdeme v mé váze a sundáš mě jak psa, tak to mě rozesmálo a začíná mě to snad i zajímat,“ odpovídá mu Datel.

@kalejaking Čonny vs Datel #conny #datel #clashofthestars #dvakola #foryou #foryoupage #foryourpage #fyp #kroka #protebe #clashofthestars5 #čonnyarmy ♬ původní zvuk - Kalejaking

Čonnyho vyjádření nyní koluje na TikToku a reakcí od sledujících je čím dál více. Dělí se zhruba na dvě půlky. Jedna se vysmívá jemu, druhá zas Datlovi. „Datel se trápil s Vercettim i s Freescootem, tak nevidím problém v tom, kdyby ho Čonny porazil,“ píše jeden do komentářů pod záznam z vyjádření Čonnyho. „Na Datla nemáš. Má jinou váhu a měl jiné soupeře. Ten tě přežvýká v prvním kole. Zas neblázni,“ komentuje další.