Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Datlova několika měsíční proměna. | foto: Instagram.com

Datel ukázal svojí neuvěřitelnou proměnu. Bereš steroidy, píšou mu uživatelé

Forma Datla se na sítích řeší už nějaký ten pátek. Mnohým uživatelům přijde velice zvláštní, jaký obrovský pokrok za krátkou dobu udělal. Datel na svém Instagramu momentálně ukázal, jak se jeho tělo proměnilo za uplynulých deset měsíců. Většina sledujících má jasno. Bereš steroidy, píšou mu.
  11:09

Marek Valášek alias Datel se poměrně často sledujícím na Instagramu rád pochlubí se svojí fyzickou formou. Že má zápal pro sport a hlavně posilování, je věc jasná. V posledních měsících však jeho sledující začínají čím dál více spekulovat nad tím, že bere anabolické steroidy. Jeho pokrok v nárůstu svalové hmoty je podle většiny z nich nepřirozený a příliš rychlý. Datel nyní ve dvou příspěvcích ukázal svoji tělesnou změnu jen za několik měsíců. Milovník bojových sportů tak momentálně čelí ostré kritice ze strany sledujících.

1.1.2023 ➡️ 13.10.2023 ✅ #bodyttansfotmation #transformation #progress

13. října 2023 v 20:22, příspěvek archivován: 16. října 2023 v 10:49

Spekulace o tom, že Datel užívá anabolické steroidy, se po sítích šíří už několik měsíců. V rámci příprav a rozhovorů na minulý galavečer bojové organizace Clash of the Stars se do něj pustil i jeho protivník Tomáš Križan alias Dynamo. Ten si z něj několikrát utahoval, že užívá tyto stavební látky pro anabolismus. Datel je známý tím, že se ke kontroverzním věcem kolem něj moc nevyjadřuje. Zdá se, že zpráv a komentářů bylo už však příliš, a tak se k celé kauze vyjádřil na svém Instagramu. Popřel, že by užíval steroidy a apeloval na své diváky, aby si uvědomili negativa pojící se s jejich užíváním.

Z kritiky si většinou zřejmě nedělá moc velkou hlavu. Je tomu tak i nyní, když si sám utahuje z toho, že ho lidé osočují z užívání steroidů. „Bereš steroidy,“ komentuje Datel svůj vlastní příspěvek. To, že je nad věcí, ho však od negativní reakce sledujících neoprostí. V novém příspěvku dal Datel svojí fotografii bez trika z 1. ledna tohoto roku a vedle ní pro porovnání jednu aktuální. Při pohledu na obě fotografie jde vidět obrovská změna, kterou Datel jen za deset měsíců prošel.

Klasická pohoda na lehátku #beach ️

7. září 2023 v 21:17, příspěvek archivován: 16. října 2023 v 10:49

Uživatelé mají jasno. „Za deset měsíců jsi udělal takovou proměnu a chceš, aby ti lidi žrali, že jsi natural? Ti j*be?“ píše do komentářů pod příspěvek jeden uživatel. To, že má Datel více vyrýsované svaly, není zrovna ta věc, která podle uživatelů poukazuje na to, že užívá steroidy. Jde o to, jaký obrovský objem nabral za velice krátkou dobu. „Sypku poznáš vždy na ramenou. Jsou abnormálně velké oproti zbytku. Aby si udělal takovou proměnu naturálně, tak to je cesta několika cyklů objemů a diet. Nezlob se na mě, ale zde je zcela evidentní užití anabolických steroidů,“ píše další.

Většina komentářů je spíše kritická. Najdou se však i ti, co se ho zastávají a za jeho pokrok oceňují. „Už si uvědomte, že tělo někoho kdo sype, vypadá úplně jinak. Kdyby to alespoň komentovali lidi, co tomu nějak rozumí,“ píše jedna uživatelka. „Takovou formu dokáže udělat i člověk bez steroidů, když dobře jí, spí a maká, tak si nemyslím, že za tím musí nutně stát steroidy,“ komentuje další.

Pod palbou ostré kritiky je však i Datlova partnerka Barbora Stříteská. Ta se retrospektivně podívala do dob, kdy byla v reality show Like House. V novém příspěvku sdílela tehdejší fotografii a jednu aktuální z vily, ve které bydleli. „Něco se chystá. Poznáte na jakém místě jsme?“ napsala do popisku fotky. Nasadila tím tak mnoha sledujícím do hlavy brouka, že by se možná mohla chystat další série již zmíněné reality show.

Něco se chystá poznáte na jakém místě jsme?

#couple #love

14. října 2023 v 20:27, příspěvek archivován: 16. října 2023 v 10:49

Více se však uživatelé zaměřují na její vzhled, než na místo, kde byla fotografie pořízená. „Bára se tedy pěkně zhyzdila. V Like House to byla pěkná baba, ale teď to je klasický kačer. Škoda, tyhle holky vypadají všechny stejně,“ komentuje příspěvek jeden uživatel. Podle mnoha sledujících prošla Stříteská stejně jak Datel umělou proměnou. „Neuvěřitelné, jak se z krásných holek stávají takové napíchané obludy. Proč bože?“ píše další.