Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Marek Datel Valášek a Jon Mariánek | foto: instagram.com

Opilý Datel znovu vyzval Mariánka na zápas. Chce se s ním utkat v Clash of the Stars

Marek „Datel“ Valášek na sociálních sítích vyzval na zápas Jona Mariánka. Opil se a poté ho urážel na Instagramu. S Mariánkem se prý klidně utká v Clash of the Stars. Už jednou se spolu o zápasu bavili.
  16:15

Youtuber Marek „Datel“ Valášek vyzval na zápas influencera a spolupracovníka Jakea Paula Jona Mariánka. Už dlouho mu totiž leží v žaludku. Podle Valáška je to jenom uklízečka, co se chlubí cizím majetkem. Celou věc sdílel na Instagramu a byl zjevně opilý. „Kdyby ses nepovyšoval nad neomylnými lidmi, tak bys byl asi dobrej. Sním tě. Bojíš se? Vrať se do ČR,“ napsal Valášek do svého instagramového příběhu. V něm označil Jona Mariánka a také organizaci Clash of the Stars.

V dalších příbězích provokoval Mariánka tím, že jeho kamarád Jake Paul prohraje zápas s Tommym Furym, což se nakonec i stalo. Na dalších příbězích Valášek přidával fotky z váhy. Na váze měl 99,7 kilogramů a k tomu připsal „zm*de“. Valášek nabídl Mariánkovi, že spolu můžou mít zápas ve váze 93 kilogramů. Sdílel také reakci jednoho ze svých sledujících. „Zas ti ruplo v bedně nebo co,“ odpověděl Valáškovi na příběh. „Vždyť to myslím trochu z prdele. A trochu ne. Ať Jake večer prohraje,“ okomentoval to Valášek.

O čtyři hodiny později přidal další příběh. „Lidi sorry. Budu upřímný, po dlouhé době jsem dal pár drinků a lehce jsem ty stories vyhrotil. Nebudu nic mazat jako ku*da. Ale Tommy Fury stejně vyhraje. Jo a co jsem řekl, platí. Pokud by do toho šel, tak hned další zápas s ním nastoupím, za jakýchkoliv podmínek,“ oznámil Valášek. Na to zareagoval jeden z jeho fanoušků, který mu vyjádřil podporu.

„No a? Každý má svůj názor, není se za co omlouvat. Alespoň nejsi jak ostatní, kteří ukazují jen to, co lidi chtějí. A že jsi dal panáky a nějak ses vyjádřil, snad není nějak trestný,“ napsal mu fanoušek do zprávy. To vzbudilo ve Valáškovi sebevědomí a rozhodl se přidat další zprávu. „M*dám to, odteď se budu snažit přidávat víc věcí z mého života bez cenzury. Tolik pozitivních zpráv jsem od vás dlouho neměl, čumím,“ napsal Valášek na Instagramu.

Mariánek však na jeho výzvu nijak nereagoval, možná i proto, že ve stejný den zápasil jeho kamarád Jake Paul s Tommym Furym. Není to ovšem poprvé, co Valášek Mariánka vyzval. Už během covidové pandemie se Valášek rozhodl, že s ním chce zápasit. Jednou se připojil na Mariánkovo živé vysílání na Instagramu, kde se začali bavit o zápase. „Já mám větší čísla na všech sociálních sítích kámo. Kolik máš na Instagramu vole? Na Instagramu máš pět tisíc na fotce. To už se mi víc vyplatí dělat nějaký challenge s Fizim,“ smál se Valáškovi Mariánek. Na jeho výzvu také reagoval krátkým videem, ve kterém srovnával posilování obou. Valášek totiž zvedá daleko méně, než Mariánek, ale řekl mu, že by spíš Mariánek potřeboval více trénovat.

Mariánkovi je prý jedno jestli spolu budou boxovat, nebo se utkají podle pravidel MMA. Zatím se ovšem o jejich zápasu může pouze spekulovat. Mariánek má však jednu obrovskou výhodu. Vzhledem k tomu, že se kamarádí s Jakem Paulem a tráví spolu opravdu hodně času, má možnost trénovat s profesionály. To také sám zmiňuje v jednom videu, kde popisoval boxerský kemp, kterého se zúčastnil před Paulovým zápasem. Nemůže se mu také upřít to, že má větší sílu než Valášek, což také dokazují rozdílná závaží se kterým oba cvičí. Pokud by tedy k zápasu opravdu došlo, Mariánek by byl pro Datla, který si připsal už dvě výhry v organizaci Clash of the Stars, pravděpodobně velmi náročný soupeř.