Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Datel si kvůli TikTok duelu oholil vousy. Pak strčil hlavu do záchodu a napil se z něj

Influencer Marek „Datel“ Valášek pokračuje v bizarních TikTok streamech. Neustále prohrává, takže musí plnit velice bizarní a často i nechutné úkoly. Strčil hlavu do záchodu a napil se z něj. Nyní si musel dokonce oholit vousy. Posprejoval také zeď svého údajně pronajatého bytu. Přezdívanému insolvencerovi tyto vylomeniny však zřejmě dobře vynášejí.
  12:02

Novopečený otec Marek „Datel“ Valášek je neustále středem různých kontroverzních kauz. Za poslední roky byla na sítích rozebírána například jeho insolvence, údajné užívání steroidů či propagace pochybného sázkového servisu. Přezdívaný insolvencer se pravděpodobně nepoučil a opět překvapuje lidi na sítích. S tiktokerem Čonnym pořádá zvláštní TikTok streamy, na kterých soupeří o plnění různých často nechutných úkolů. Datel v jednom kuse prohrává, a tak se sledujícím většinou naskytne pohled na to, jak dělá různé bizarní vylomeniny.

@datel_mark Celá Barči reakce na IG Datel_Marek 😂😂😂😂😂 #fy ♬ původní zvuk - Datel_Marek

„Je všechno v pohodě? Já chápu, že potřebuješ peníze. Já chápu hodně věcí, že sis myslel, že ti to vyjde s tou insolvencí,“ konfrontuje ho ve svém videu youtuber Rady. „Za prvé, Internet nezapomíná. Za druhé, existuje i jiný způsob, jak to můžeš udělat. Za třetí, vím, že jsi v pronájmu, kámo, a jakoby ničíš tam zdi ve svém bytě. Myslím si, že z toho budeš mít velký průser, až lidi zjistí, kdo je tvůj domácí,“ pokračuje. Snaží se tak poukázat na to, jak Datel zřejmě nepřemýšlí nad následky svého chování.

Když takhle jednou tradičně prohrál TikTok duel s Čonnym, musel posprejovat zeď svého bytu. „Čonny je král,“ stojí ve velkém černém nápisu. „Vyhul si zm*de. P*čo mám zk*rvenou zeď, vole, ty kriple za*ranej vole,“ nadává Datel na streamu poté, co posprejoval zeď a ve vzteku mlátí do židle. Vulgarismy, které má ve svém slovníku, zřejmě neznají mezí. Sprostá slova jsou na jejich streamech častěji než je zdrávo. Na tom se nic nemění ani teď. Datel v jednom kuse prohrává, plní úkoly a nadává.

Úkoly se co se týče nechutnosti postupně stupňují. Nyní například strčil hlavu do záchoda, ze kterého se i pravděpodobně napil. „Zm*de za*ranej. B*zerante,“ nadává rozzuřený Datel, když vyndavá hlavu ze záchoda a z pusy mu teče voda. „Fuj, ty b*zerante. Tady máš kriple,“ reaguje na něj jak je tomu u obou tvůrců zvykem vulgárně Čonny. Ačkoliv Datla lidé na sítích kritizují, mnohé takové streamy zřejmě baví. Často totiž jejich živá vysílání sleduje i několik tisíc lidí. „Konečně použil k vydělávání peněz hlavu no,“ utahuje si z Datla jeden z lidí v komentářích na YouTube.

Podle Datla se měl velký stream odehrát o víkendu. S Čonnym soutěžil o to, že pokud prohraje, musí si oholit vousy, které si prý pěstuje už tři roky. Jelikož tradičně prohrál, vzal na streamu žiletku a oholil se. Samotného ho to podle sledujících nezarmoutilo. Podle mnoha lidí chtěl tímto způsobem vydělat další peníze a získat nové sledující na Instagramu. Tam totiž zveřejnil video, ve kterém je vidět reakce jeho partnerky Barbory Stříteské na jeho nový vzhled. Jeho účet je však soukromý. „Jak se mám podívat na Instagram, když ho máš soukromý?“ ptá se jedna slečna na TikToku. „Protože chce získat nové sledující,“ odpovídá na komentář další.

Ačkoliv většinu duelů Datel prohraje, výdělky ze streamů nemá zřejmě nízké. Nabízí dokonce i placený měsíční odběr za devětaosmdesát korun, který si zaplatilo přes tři sta třicet lidí. To dohromady dělá téměř třicet tisíc korun za měsíc. Z živých vysílání se však může jednat o stovky tisíc korun měsíčně. Záleží hlavně na tom, jak často streamuje a kolik dárků dostane.