Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Zhulený Datel? Influencer s dluhy dál překvapuje, zveřejnil podivné video

Měl by řešit insolvenci a dluhy které se vyšplhaly už do výšky přes dva miliony korun. Místo toho Marek Valášek alias Datel dělá, jako by se nic nestalo. Po letech se teď ukázal na sítích i s bratrem Matějem. Jenže oba jsou na videu dost mimo.
  10:30

Marek Valášek alias Datel je známý tím, že je to trochu kontroverzní influencer. Na začátku kariéry zranil soka Ikara a dostal se až před soud, v reality show Like House se řešila jeho nevěra. Poslední dobou je probíraný hlavně kvůli dluhům. Dluží přes dva miliony, nejvíc finančnímu úřadu. V insolvenci, do které se dostal, měl navíc zatajit příjmy z Clash of the Stars.

Jenže Datel dělá, že se nic moc neděje. Na sítě tvoří dál, jezdí na dovolené a užívá si života. Jako třeba teď o víkendu, kdy přidal TikTok s bráchou Matějem. Jeho náplň je typická pro uplynulé týdny a měsíce, jde o parodii na Shopaholic Adel. Co ale zaujalo sledující, je forma.

Matěj i Datel jsou na videu lehce mimo. Matěj má rudé oči, u Datla těžko říct, protože má na očích sluneční brýle, vidět ale jde, že se podivně kymácí. A oba mluví tak, že z toho může pozorující získat dojem, že jsou pod vlivem. Čeho, to je už otázka. „Kolik bylo čar?“ ptá se jeden sledující. Další spekulují o hulení trávy, jiní o marihuaně, ale i o tvrdíš drogách.

Video zaujalo tiktokové publikum natolik, že ač je online jen chvíli, má násobně víc shlédnutí, než jiné Datlovy výtvory. Zatímco většinou má desítky, výjimečně nižší stovky tisíc shlédnutí, video z noční jízdy vidělo k pondělnímu dopoledni přes 600 tisíc lidí.