Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Trend devadesátek zaujal také influencery | foto: instagram.com

Nabízí práci a sám má dluhy. Datel hledá střihače a reaguje na podezření z užívání steroidů

Datel na Instagramu nabízí práci, ale otázkou je, z čeho zaměstnance zaplatí. Pořád totiž tvrdí, že nemá peníze a soud mu navíc zrušil insolvenci. Chystá se natočit video o posledním zápasu v Clash of the Stars, ale lidé jeho výkon kritizují. Navíc je stále podezřelý z užívání steroidů a poté, co se rozhodl reagovat, opět schytal kritiku.
  12:56

Youtuber Marek „Datel“ Valášek poslední dobou zažívá velmi nepříjemné období kvůli svým dluhům. Byl sice v insolvenci, ale ta byla, i vzhledem k jeho aroganci vůči soudu, zrušená a Valášek je proto v krizové situaci. Na sociálních sítích se ale překvapivě tváří, že je vše v pořádku a nyní dokonce nabízí práci. Shání totiž střihače, který by mu nejspíš vytvořil video o jeho posledním zápasu v organizaci Clash of the Stars. Přitom ale tvrdí, že pobírá pouze minimální mzdu a taková nabídka práce je proto naprosto nepochopitelná. Na svém Instagramu navíc opět reagoval na podezření, že užívá steroidy.

Valášek, pětadvacetiletý youtuber, který je za své chování v poslední době velmi kritizovaný, se opravdu dlouho potýkal s insolvencí. Protože ale na sociálních sítích představoval různé spolupráce, tvrdil, že pobírá pouze minimální mzdu a naprosto pohrdal soudem, jeho insolvence byla zrušená a nyní se čeká pouze na to, jaké další kroky kontroverzní youtuber udělá. Navzdory tomu, že se na Valáška nyní upírají zraky mnoha lidí, youtuber přišel s podivným nápadem, který je v jeho současné situaci naprosto nepochopitelný. Na svém Instagramu totiž nabízí práci, za kterou nejspíš hodlá dotyčnému zaplatit.

„Umíš stříhat videa? Umíš natáčet videa? Pošli mi něco o sobě plus nějakou ukázku tvé práce na email. A třeba se domluvíme na nějaké spolupráci. Pěti nejlepším z vás zašleme video na střih z Clash of the Stars a ten, kdo ho nejlépe sestříhá, dostane na starost další videa,“ píše Valášek na svém Instagramu.

To ale znamená, že pokud opravdu někoho vybere, pravděpodobně mu za jeho práci bude muset zaplatit a nejspíš nemalé peníze, pokud Valášek počítá s dlouhodobou spoluprací. Takové zprávy na sociálních sítích by se mu ale mohly pořádně vymstít, protože neustále tvrdí, že nemá žádné peníze navíc. Dokonce tvrdil, že mu organizace Clash of the Stars zaplatila 90 tisíc korun za tři zápasy, což je opravdu nesmysl.

Valášek je ale očividně opojený výhrou posledního zápasu, kdy se mu podařilo porazit Jaroslava Kotlára, se kterým měl spor. V podstatě každý den totiž přidává příspěvky, které vyzdvihují jeho výhru a nyní chce očividně vytvořit video, ve kterém bude úplně vše. Nedomyslel ale, jaké by to pro něj mohlo mít následky, tedy samozřejmě v případě, že opět nebude tvrdit, že všechno zaplatí jeho přítelkyně Barbora Stříteská. Valáškovi to ale evidentně stojí za to a chce proto vytvořit video, díky kterému si opět všichni budou moci připomenout jeho dlouho cestu k vítězství nad Kotlárem.

Lidé jsou ale z jeho příspěvků, ve kterých slaví výhru svého již čtvrtého MMA zápasu, viditelně otrávení. Mnohým také vadí, že má Valášek z výhry tolik intenzivní radost. „Dělá, jako by porazil McGregora. Z čeho se raduješ? Vždyť si tam nic nepředvedl. Jsi neuvěřitelný komediant. Už by to stačilo, ne? Takhle by jsi měl slavit, až splatíš všechny dluhy,“ kritizují Valáška lidé na sociálních sítích.

Většina komentářů pod příspěvky, které se týkají Valáškova posledního zápasu, jsou negativní a dokonale tak zastiňují pochvalné zprávy jeho fanoušků. Pokud by tedy Valášek skutečně natočil video, ve kterém by popisoval svou cestu k vítězství, je možné, že se dočká nízké sledovanosti a obrovské kritiky.

Valášek je ale terčem posměchu nejen kvůli dluhům a výkonům v zápasení, ale také kvůli svému tvrzení, že neužívá anabolické steroidy. Je jen málo těch, kteří věří, že Valášek dokázal bez dopingu udělat takový progres a to za pouhý rok. Nyní je totiž youtuber opravdu obrovský a samý sval a to v takové míře, že se některým zkrátka nechce věřit, že Valášek dokázal takovou proměnu naturální cestou.

„Za deset měsíců jsi udělal takovou proměnu a chceš, aby ti lidi žrali, že jsi naturál? Nezlob se na mě, ale zde je zcela evidentní užití anabolických steroidů. Tak už to konečně přiznej a nedělej ze sebe šaška,“ reagují na neuvěřitelnou proměnu Valáška lidé na Instagramu.

Ten ale zarytě tvrdí, že steroidy neužívá a že má zkrátka výborné tělesné dispozice. Nyní ale znovu reagoval na podezřívavé komentáře a opět se dočkal kritiky. „Mě by zajímalo, kdy všem dojde, že mi tyhle komenty o sypání jen lichotí. Jsem zvědavý, co budete říkat, až to fakt jednou nasypu a budu třikrát takový,“ okomentoval Valášek svůj vlastní příspěvek na Instagramu.

„Jestli to myslíš vážně, kámo, tak jsi p*čus. Tupějšího člověka jsem fakt neviděl,“ reagovali na Valáškův komentář uživatelé Instagramu. Ačkoliv si spousta lidí myslí, že Valášek lže o užívání steroidů, ten se k tomu nejspíš nikdy nepřizná. Nyní by měl ale řešit úplně jiné věci než je zápasení a posilování. Jeho první dítě je na cestě a Valášek by se měl opravdu zaměřit na to, jak vyřeší svůj problém s dluhy.