Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jak ovlivnilo narození dítěte Datlovu tvorbu? Podle některých lidí se nestará o partnerku

Marek Valášek, youtuber, který svým chováním pobuřuje mnoho lidí na sociálních sítích, se stal otcem. I tak se ale podle lidí chová stejně hloupě jako předtím. Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o Valáškových excesech, kterých bylo v poslední době opravdu mnoho. Autoři také mluví o tom, co by podle nich měl Valášek dělat jinak. Lidé navíc litují jeho přítelkyni Barboru Stříteskou.
  10:37

Youtuber Marek „Datel“ Valášek se už dlouho na sociálních sítích chová velmi podivně a lidé ho za to kritizují. Mnoho lidí doufalo, že až se Valášek stane otcem, jeho chování se změní k lepšímu, ale opak je pravdou. V tomto díle podcastu Anticast se dozvíte, jaké šílenosti novopečený otec na sociálních sítích provádí.

Při poslechu tohoto dílu si také můžete vyslechnout, jaké věci by měl podle autorů podcastu Valášek dělat jinak. Dluží totiž přes dva miliony korun a zatím se zdá, že své dluhy nijak neřeší. Lidé také velmi často litují Valáškovu partnerku Barboru Stříteskou, které se podle spousty lidí youtuber nevěnuje tolik, jak by měl.

Mnoho lidí si také myslí, že se Valášek snažil získat díky narození svého prvního potomka co možná nejvíce pozornosti a nových sledujících. V tom mu ale zabránila jiná kauza, která obletěla celý český internet. Jak to tedy je podle autorů podcastu ve skutečnosti? To se dozvíte při poslechu tohoto dílu.