Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Mariana Prachařová | foto: Profimedia.cz

Mariana Prachařová chystá velké změny. Ruší e-shop, na Facebooku shání ubytování v Londýně

Mariana Prachařová ukončuje provoz e-shopu s doplňky do bytu téměř po půl roce. Prý se musí soustředit na něco jiného. Na co sice na sociálních sítích veřejně neprozradila, na Facebooku však hledá práci a ubytování v zahraničí. Nejdříve chtěla zkusit žít v Kodani, teď prosí o pomoc se zařizováním víza do Londýna.
  11:50

Mariana Prachařová, dcera populárních herců Dany Batulkové a Davida Prachaře, se snažila v minulosti prosadit jako herečka a zpěvačka, lidé na sociálních sítích ji však znají spíše jako influencerku. Nedávno navíc spustila e-shop s dekoracemi do interiéru a zdálo se, že je s novou kariérou, která se poměrně odlišuje od rodinných tradic, spokojená. Teď ji však s největší pravděpodobností čekají velké změny.

Prachařová se na sociálních sítích pohybuje už mnoho let a povedlo se jí za tu dobu na Instagramu získat téměř 180 tisíc sledujících. Její obsah ve většině případů ničím nevybočoval, nebyl nijak bizarní a ani originální, vždy byla vnímaná jako dcera známých herců, která na sítích ukazuje především svůj život a to, co si zrovna koupila. Před nedávnem založila navíc e-shop s nevšedními dekoracemi do bytu a zdálo se, že si novou kariéru užívá. Teď však velmi překvapivě zhruba po půl roce končí.

Konec e-shopu Mariany Prachařové

Provoz e-shopu se rozhodla Prachařová ukončit kvůli tomu, že se jí prý mění životní cesta, se kterou se pojí i stěhování. „Poslední týdny je to věc, kterou hodně řeším, zařizuju, konzultuju a nakonec se to asi vážně stane, takže jsem se rozhodla ukončit svůj e-shop, který bych na dálku těžko řídila a který teď prostě na nějakou dobu vyřadím,“ vysvětluje na Instagramu. Prý to neznamená, že se k jeho provozu v budoucnu nevrátí, momentálně však potřebuje dávat energii do něčeho úplně jiného. Od úterý je proto veškerý sortiment na e-shopu dostupný pouze za čtvrtinovou cenu.

O tom, že správa e-shopu bude muset jít s největší pravděpodobností na druhou kolej, se spekulovalo na sociálních sítích už delší dobu. Nedávno totiž veškeré produkty prodávala jen za polovinu původní ceny. „To ukazuje, jakou má na těch produktech marži a jak moc se na nich snaží vydělat,“ spekuluje z jejích sledujících. Tehdy se spekulovalo o tom, že jí e-shop jednoduše nevynáší, teď se však ukazuje, že Prachařová „potřebuje dávat energii do něčeho úplně jiného“.

Velké slevy však nejsou jediným důvodem, proč se kariéra Prachařové na sociálních sítích poslední dobou řeší. Před dvěma týdny totiž ve facebookových skupinách hledala pronájem pokoje a práci v Kodani. „Ráda bych zkusila žít a pracovat v zemi, kterou jsem si tak zamilovala. Nejradši bych byla někde v Kodani nebo u Kodaně, práci beru jakoukoli,“ píše a předem děkuje za jakoukoli pomoc při hledání jak pracovního místa, tak ubytování.

Pokud stále nemáte všechny dárky, na #marianashop je z čeho vybírat ..

#marianapracharova #mariana #bymariana #ceskyeshop #homemadekeramika #svicky #vazy #hrnecky

11. prosince 2023 v 13:04, příspěvek archivován: 3. dubna 2024 v 11:36

Zanedlouho se však rozhodla destinaci pro následující měsíce života pravděpodobně změnit na hlavní město Velké Británie. Na Instagramu totiž nedávno od fanoušků chtěla poradit nejen se sháněním ubytování, ale i s pracovní vízem. Podobně se ptala také v několika facebookových skupinách. Od září shání pokoj nebo byt k pronájmu v Londýně. Redakce Antiyoutuber.cz kontaktovala Prachařovou s dotazy, co plánuje v Londýně dělat a jestli je její rozhodnutí definitivní. Do vydání článku na otázky však nereagovala.

Prachařová je v poslední době tématem internetových debat nejen kvůli e-shopu a stěhování, ale i kvůli stylu oblékání. Nejčastěji totiž nosí oblečení, které je o několik velikostí větší a sledující její styl příliš nechápou. I kvůli tomu se Prachařová před nedávnem na Instagramu naštvaně vyjádřila, že větší oblečení nosí jednoduše z toho důvodu, že se jí libí. Nic jiného v tom prý není. Nechápavé komentáře k jejímu stylu oblékání se objevují už několik let a souvisí především s poruchou příjmu potravy, kterou Prachařová před několika lety veřejně přiznala. Od té doby však popírá, že by u ní měla znovu propuknout.