Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Martin Hranáč točí videa z prostředí restaurace | foto: instagram.com

Martin Hranáč točí vtipná videa z prostředí restaurace. Baví miliony sledujících

Tiktoker Martin Hranáč začínal jako člen reality show Vyvolení. Lidé si ho pamatují a on je díky tomu dostal na svůj TikTok. Točí zábavná videa z prostředí restaurace a také v nich často nadává na své hosty. Je o něm známo, že je homosexuál, on si však z urážek nic nedělá a některá videa jsou právě o jeho orientaci.
  9:00

Martin Hranáč je komik a tiktoker, který svou tvorbou už dlouhou dobu baví především lidi na TikToku. Čtyřicetiletý Hranáč totiž přišel na nový typ videí, který je naprosto originální a jeho fanoušci ho milují. Hranáč totiž pracuje jako číšník a proto je většina jeho videí právě z oblasti restaurací. Hranáč se ovšem do povědomí veřejnosti dostal už dříve. Zúčastnil se totiž reality show Vyvolení, kde svými výstupy bavil snad všechny diváky. Nyní ovšem nejvíce baví na TikToku, kde jeho popularita velmi stoupá. Jeho videa mají milionová zhlédnutí a lidé se s nimi ztotožňují.

#martinhranac #gastronomie #gastro #restaurant

3. května 2023 v 15:31, příspěvek archivován: 3. května 2023 v 15:31

Na TikTok přidal své první video v dubnu roku 2020 a hned ze začátku bylo jasné, že jeho tvorba se zaměří na humor. Hranáč přidával videa, ve kterých napodoboval různé ženy a setkal se s obrovským úspěchem. Měl navíc velmi propracované ženské pohyby a lidé si začali klást otázku, jak je na tom se sexualitou. Hranáč se však už dávno předtím přiznal, že je homosexuál a navzdory tomu, že lidé na TikToku často tvůrce uráží právě kvůli jejich orientaci, Hranáčova tvorba byla natolik skvělá, že se objevilo pouze malé množství urážejících komentářů. Nejvíce nenávistných komentářů se objevilo v době, kdy natočil video s kontroverzním youtuberem Janem Zelenkou.

On sám si z toho však nikdy nic nedělal, naopak si ze všech urážek dělal legraci. Dokonce natočil několik videí, ve kterých předváděl různé scénky, kdy se například dva homosexuálové hádají. Měsíc poté, co Hranáč začal se svou tvorbou na TikToku, přidal první video z prostředí restaurace. Ve videu předváděl, jak se se svými zákazníky loučí podle toho, jaké mu nechají spropitné. Video mělo obrovský úspěch a Hranáč se proto rozhodl přidávat více podobných videí. Většina jeho videí se zaměřuje na bizarní situace, které při své práci číšníka musí řešit. Hosté se k němu totiž ne vždy chovají slušně a on poté své zážitky s nimi převádí do hrané scénky.

TikTok Martin HRANÁČ 3.5.2023

3. května 2023 v 15:31, příspěvek archivován: 3. května 2023 v 15:31

Po dvou měsících tvorby na TikToku ho sledovalo skoro 10 tisíc lidí a a i když se Hranáč snažil přidávat různý kontent, největší úspěch měla videa s tématikou obsluhování v restauraci. Uživatelům TikToku se čím dál víc ukládal do paměti svými humornými videi a jeho čísla na sociálních sítích rostla stále rychleji. Hranáč také přišel s novou sérií videí, ve které reagoval na různé věci, ovšem jednou jako Američan a poté jako Čech. Americká reakce byla vždy klidná a jakmile se z něj stal Čech, reakce se změnila na drzé a sprosté chování. Některá videa ze série reakcí mají přes milion zhlédnutí.

Nejvíce zhlédnutí má ovšem video, ve kterém Hranáč vysvětluje, jak to ve skutečnosti je s usměvavými číšníky. Odchází s úsměvem a jen co je mimo dohled hostů, úsměv mu z tváře zmizí a zvedá oči v sloup. Video má přes 4 miliony zhlédnutí a někteří diváci, kteří také pracují jako číšníci, se s jeho názory s humorem ztotožňují. Koncept videí, která se týkají obsluhování hostů restaurace, je navíc originálním nápadem Hranáče a i když se na TikToku objevují podobná videa, diváci v komentářích pokaždé připomínají, že to byl právě Hranáč, kdo s takovým nápadem přišel. Kopírování úspěšných konceptů však na sociálních sítích není nic nového.

INSTAGRAM #martinhranac

3. května 2023 v 15:32, příspěvek archivován: 3. května 2023 v 15:32

V současné době sleduje Hranáče na TikToku přes 240 tisíc lidí a na Instagramu 178 tisíc lidí. Hranáč si v minulosti dokonce zahrál ve dvou filmech. V jednom z nich hrál roli homosexuála, se kterou se dokázal velmi dobře ztotožnit. Nedávno se dokonce objevil v podcastu „EASYcast“, ve kterém se rozpovídal nejen o svém sexuálním životě, ale také o tom, co pro něj znamená práce číšníka. Je totiž přesvědčený o tom, že to on je pánem restaurace a když se k němu někdo z hostů chová neuctivě, je schopný mu to chytrým způsobem vrátit. O tom, že to umí v restauraci slušně rozjet, nás mohou přesvědčit i jeho videa na TikToku.