Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kudlanka vs Kaluba | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Kudlanka vyzval do zápasu Matouše Kalubu. Ten by po něm chtěl na tiskovce házet své zvratky

Legendární Dolari Plzňako alias Kudlanka vyzval do zápasu zpěváka Matouše Kalubu. Navážel se prý do jeho bratra a to se mu nelíbilo. Překoná Kung-fu bizarního umělce? Má prý v plánu ho sfouknout jako svíčku. Kaluba si na něj připravuje nechutné překvapení.
  18:30

Říkal, že se zápasením už definitivně končí. Vřava a bizarní situace kolem zápasu mu však zřejmě natolik chybí, že oznámil návrat do klece. Zpěvák a bývalý zápasník z bojové organizace Clash of the Stars Matouš Kaluba by si to chtěl v kleci rozdat s legendárním mistrem Kung-fu Dolarim Plzňakem přezdívaném Kudlanka. Těžko se dá však říct, kdo koho vyzval. Podle Kaluby se jedná o vzájemnou výzvu.

Vánoční hymna 2023 v podání @kaluba_matous_official

11. prosince 2023 v 18:42, příspěvek archivován: 11. ledna 2024 v 12:05

Ve svých zápasech nikdy nepředvedl nějaké zajímavé schopnosti. Jeden zápas sice vyhrál, avšak proti velice slabému soupeři. V posledních soubojích se mu moc nedařilo, a tak zřejmě i kvůli tomu oznámil, že se zápasením končí. Netrvalo to moc dlouho a nyní mluví o návratu. Proti Kudlankovi si věří. Ten měl v organizaci zatím jeden zápas, který prohrál a nepředvedl v něm téměř nic.

„Máš to mít Kalubo. Ty ani nevíš, do čeho jdeš. Mistr Kung-fu, legenda Dolari Plzňako, největší kungfista, největší showman republiky. Ty ani nevíš, co tě čeká,“ opřel se Kudlanka na Instagramu do Kaluby. „Vždyť tě prosím tě sfouknu jak svíčku, jak malé dítě,“ doplňuje. To, že prý prohrál s Karlosem Bendou, neznamená, že prohraje i s ním. Zákony Wushu a Kung-fu podle něj nedovolily, aby Bendovi ublížil. To, co se stalo, se prý stát mělo. „Rozumíš? Rozumíš Kalubo? Zmrskám tě jako malého psa,“ pokračuje Kudlanka a kouše se do ruky.

Kaluba je známý tím, že rád dělá bizarní show. Že se do klece vrátí, měl už zřejmě nějakou dobu v plánu. Redakci Antiyoutuber.cz se totiž svěřil, že mu pornoherečka Nicol Lauberová vzala nápad, hodit po svém soupeři na tiskové konferenci výkaly. Kaluba by to však udělal zdá se jinak. Lauberová použila psí a kočičí fekálie, zatímco Kaluba by použil pravděpodobně ty své.

„To s těma h*vnama, jak házela děvčata na tiskovce, byl můj nápad. Tak ten mi už bohužel vyfoukly. Ten už použít nemůžu, musím vymyslet něco jiného. Jsem to měl mít patentované dřív, i když ono to tak vlastně bylo, jelikož jsem to dělal u sebe na balkoně,“ říká Kaluba pro redakci Antiyoutuber.cz. Poměrně rychle ho napadlo, jakou jinou nechutnou věc bude po svém soupeři házet. Půjde prý o jeho zvratky.

Na Kudlanku si tedy věří a svou výhrou si je zřejmě jistý. „Kudlanka je soupeř, u kterého mám šanci,“ říká. Ačkoliv ho zápasení nijak zvlášť nenaplňuje, pro dobrou show je schopný udělat téměř cokoliv. „Zápasit už popravdě nechci, ale pro show to klidně přijmu,“ vysvětluje Kaluba. „Přestal jsem kvůli tomu nadobro kouřit,“ doplňuje.

Přijímám tvou výzvu matoš Kaluža

10. ledna 2024 v 19:08, příspěvek archivován: 11. ledna 2024 v 12:06

Jelikož má však prý s hlavní tváří a moderátorem organizace Jakubem Jírou alias Speakrem spor, není si kvůli tomu jistý, jestli mu zápas v organizaci povolí. Kaluba měl být zapsaný pod jeho agenturou, ale rozhodl se z ní odejít. To mezi ním a Jírou prý způsobilo rozkol. Pokud by se však povedlo jejich zápas zorganizovat, odehrát by se podle Kaluby měl na osmém galavečeru organizace.