Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

Matouš Kaluba | foto: instagram.com/kaluba_matous_official

Matouš Kaluba si založil OnlyFans. Nadržený bojovník z Clashe bude hodnotit penisy

Známý bizarní bojovník z Clash of the Stars Matouš Kaluba je na OnlyFans. Že má v plánu podnikat na platformě oznámil už na úvodní tiskové konferenci organizace. Co tam tedy tento známý podivín bude dávat za obsah? Pro Antiyoutuber.cz se nechal slyšet, že by povětšinou mělo jít o humorná videa. Lehkou erotiku však nezavrhl.
  19:00

Česko má pár velice úspěšných tvůrkyň na nechvalně známé platformě OnlyFans. Mezi ně spadá například Xholakys, či vycházející hvězda Kafuu. Jejich příjmy z platformy nejsou zrovna malé a toho si zřejmě všiml i známý potížista a podivín internetu Matouš Kaluba. Ten se tak nechal slyšet, že by se na platformě zřejmě rád dostal na stejné příčky úspěšnosti, jako již zmíněné tvůrkyně. Jeho tvorba by se však od té klasické, co se na OnlyFans dá najít, měla lišit. Nemělo by totiž jít převážně o erotiku. Pro Antiyoutuber.cz se nechal Kaluba slyšet, že se bude soustředit hlavně na zábavná videa.

Další galavečer organizace Clash of the Stars se blíží závratným tempem. Dá se říct, že již stálý zápasník v organizaci Kaluba svojí přípravu nebere na lehkou váhu. Pro Antiyoutuber.cz řekl, že kvůli svému soupeři Ladislavu Galovi nechce sdělovat žádné podrobnější informace z jeho přípravy na zápas. Dá se podle toho tak usoudit, že by mohl mít připravenou nějakou speciální taktiku o které však momentálně nechce nic sdělit.

Clash pomáhá mnohým k získání slávy. Někteří organizaci označují za továrnu na bizarní influencery, což mnoho věcí opodstatňuje. Influencera Tadeáše Veselého před jeho účastí v Clashi téměř nikdo neznal. Momentálně je v povědomí většiny s téměř padesáti tisíci sledujícími na Instagramu. Podobně je na tom mnoho dalších zápasníků, jako například Král Berouna, MaxGreen, či právě Matouš Kaluba. Většina se tuto rychle nabitou slávu snaží chytit za pačesy a využít jí. Kaluba začal prodávat svůj merch a nedávno vydal společně s Králem Berouna společný song.

Nyní tedy oznámil, že konečně spustil jeho účet na platformě OnlyFans. „Chci vám říct, že můj OnlyFans už je v plném proudu. Bude to stát za to, už jsem tam něco přidal. Těšte se,“ říká Kaluba na svém Instagramu. Veřejně však zatím moc nesdělil, co bude na účet zveřejňovat. Dle popisku, který na svém účtu má se dá usuzovat, že chce zlobit. „Nadržený bojovník s vášní pro jazyky,“ píše Kaluba na svém OnlyFans. Ačkoliv na tiskovce Clashe ještě zřejmě netušil, jaký bude jeho obsah, zdá se, že už má jasno. „To nevím, co tam budu muset dávat. Asi to na co se lidi těší a to co by rádi viděli. Tak doufám, že to bude dobrý,“ říká Kaluba na tiskovce.

Nyní je už tedy jeho účet na platformě na světě a pro Antiyoutuber.cz sdělil, jaký obsah mohou fanoušci očekávat. Zřejmě by nemělo jít čistě o erotiku, ale spíše humorná videa. „Bude to spíše zábavný web. Je možné si tam předplatit členství za osm dolarů,“ vysvětluje Kaluba. „Hodlám tam dávat více méně zábavné věci a zábavná videa. Prostě nějaké všelijaké p*čovinky, které vlastně předvedu a tak,“ doplňuje Kaluba. Momentálně na svůj účet zveřejnil pouze čtyři videa a jednu audio nahrávku.

Není to však jediné co nového chce Kaluba svým fanouškům nabídnout. Pro jeho skalní sledující má exklusivní příležitost v podobě hovoru s ním. Fanoušek si předplatí čas strávený na telefonu a následně si s ním po tu dobu bude moct povídat o čemkoliv bude chtít. „Telefonát je za tři dolary na minutu,“ sděluje Kaluba. V plánu má tedy soustředit se hlavně na humorný obsah a erotiku spíše upozadit. Nechal se však slyšet, že by možná něco explicitního sdílet mohl. „Nemělo by a nebo pouze minimálně,“ dodává Kaluba.

Ačkoliv Kaluba říká, že by nemělo jít moc o erotický obsah, z jeho popisku na OnlyFans se dá usuzovat právě spíše opak. V něm píše, že příspěvky bude přidávat každý den, přičemž každý týden pošle speciální dárek svým předplatitelům do soukromé zprávy. Nabízí také službu „dickrating“. Ta funguje tak, že za určitý finanční obnos pošle fanoušek tvůrci fotku svého penisu. Ten mu ho následně ohodnotí dle několika měřítek, jako je délka, tloušťka a tak podobně.