Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Matouš Kaluba skončil v léčebně. Expresu popsal, co se stalo. | foto: Koláž Expresu

Matouš Kaluba se svěřil, že skladuje svou moč a zvratky. Vše prý dává do jídla

Zpěvák, influencer a bojovník z Clash of the Stars Matouš Kaluba je známý svým výstředním a bizarním chováním. Už jednou se svěřil se svou nechutnou úchylkou, kdy prý kálí na svůj balkón a seschlé exkrementy následně hází k sousedovi na zahradu. Nyní sdělil, že skladuje a uchovává svoji moč a zvratky. Vše následně prý používá jako přísadu do jídla.
  17:00

Podivínů a bizarních influencerů je u nás mnoho. Jeden z nich vyčnívá však natolik, že se dostal až do populární bojové organizace Clash of the Stars. Známý zpěvák, zápasník a influencer Matouš Kaluba opět znechutil své sledující, když na Instagramu pronesl šokující prohlášení. Už dříve se svěřil, že rád skladuje ve sklenicích vlastní moč. Nyní se nechal slyšet, že uchovává i další věci, které z něj vyházejí. Vlastní moč a zvratky si prý následně dává do jídla. Jeho kamarádům to prý moc chutná.

@matouskaluba0

♬ původní zvuk - Matouš Kaluba

Jeho záliba v nechutných věcech je zřejmá. Už v minulosti se na svém TikToku svěřil, že rád dělá vylomeniny se svými výkaly. Ačkoliv zřejmě rozhodně má doma toaletu, zdá se, že ji nepoužívá. Ve videu totiž oznámil, že svojí potřebu chodí vykonávat na balkón. Vždy pak počká, než výkaly ztvrdnou, dá je na hromádku, kterou následně lopatou hodí na zahradu svého souseda. Co však dělá se svou močí nesdělil. Sledující tak začali diskutovat nad tím, jestli chodí močit na záchod, nebo někam jinam. Kaluba jim dal jasnou odpověď, že moč skladuje ve sklenicích.

Proč by něco tak nechutného dělal? Na svém Instagramu se nyní svěřil, že moč není zdaleka jediná věc, kterou uchovává. „Tak to co skladuji ve špajzu v té další skleničce byla,“ říká Kaluba přičemž naznačuje zvracení. „Takže jste špatně hádali, jestli jste si mysleli, že to bylo semeno,“ doplňuje. Zdá se, že se Kaluba zřejmě na povel vyzvrací do sklenice, kterou uzavře a na pozdější účely uchová ve spíži. Co tedy s touto nechutnou zásobou následně vyvádí?

@matouskaluba0 #roomtourcheck ♬ původní zvuk - Matouš Kaluba

Zdá se, že je Kaluba vášnivý kuchař. Vypadá to, že rád experimentuje a do jídla dává různé netradiční věci jako právě jeho moč, či zvratky. „A já to pak přidávám do jídla. Proto to doma skladuji. I ty chcanky občas přidávám do takovýchto jídel, jako je třeba tato hovězí svíčková na smetánce,“ znechucuje Kaluba své sledující. Speciální Kalubovu přísadu už dle jeho slov ochutnali i jeho přátelé, kterým prý jeho jídla vždy moc chutnají. „Je to vynikající a moji kamarádi si vždy jenom pochutnají, mňam,“ doplňuje Kaluba.

Kaluba je známý tím, že rád dělá show a různé vylomeniny. Ne vždy je pravda to, co říká a dělá, k čemuž se sám přiznává. Jeho hlavním cílem je pobavit diváky a získat zřejmě větší popularitu. To se mu rozhodně daří. Nebýt jeho výstředního chování, není zřejmě tak známý. Ačkoliv jsou některé jeho scénky často přehrané a někdy i z poloviny nepravdivé, kus pravdy na nich většinou zřejmě je. Nestydí se pomoci svým sledujícím nahlédnout ani do svého soukromého a milostného života. Slavná se stala například kauza, kdy byl viděn, jak se vášnivě líbá s Klukem s kamením. Životní lásku má však zřejmě pouze jednu a tou není nikdo jiný, než známý youtuber Danny z TVTwixx.

19. dubna 2023 v 1:10, příspěvek archivován: 26. června 2023 v 15:08

Kvůli němu se měl také prý dostat do psychiatrické léčebny. Při přípravách na minulý galavečer Clash of the Stars se zúčastnil jednoho rozhovoru se zápasníky, na kterém však zřejmě neměl vůbec co dělat. Šéf Clashe Le Sy zrovna vyzpovídával Dannyho, když na scénu vtrhl Kaluba. Ostře se do Dannyho pustil, přičemž ho začal osočovat z různých náhodných věcí. Z místa ho musela odvést ochranka poté, co se svojí lásku pokusil napadnout. Později mu toho dne prý na dveře zaklepala policie, která ho odvezla do léčebny. Ačkoliv se Kaluba redakci svěřil, že jeho výlev byla hlavně show, na psychiatrii byl prý skutečně odvezen.