Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Matthew Wurning a jeho 50 rande | foto: Antiyoutuber.cz

Americký tiktoker dal výpověď v práci, aby mohl jít na rande v každém státě USA

Pětadvacetiletý rodák z Montany, Matthew Wurning, procestoval všechny americké státy. Na každém místě pozval nejméně jednu dívku na rande. Myšlenka ho napadla v průběhu pandemie, kdy ale byla neuskutečnitelná. Sen si splnil až tento rok a dal kvůli němu i výpověď v práci.
  19:00

Matthew Wurning pochází z americké Montany a v dobách pandemie se rozhodl, že chce jít na rande s dívkami ve všech státech USA. To se mu v posledním roce povedlo. Svá dobrodružství zdokumentoval na TikToku, kde ho momentálně sleduje více jak půl milionu lidí. Kvůli výzvě dokonce skončil s prací.

Myšlenka jít na rande s dívkou z každého amerického státu Matthewa Wurninga napadla již v roce 2020, kdy ještě studoval vysokou školu. V té době ale všichni byli zavření doma v karanténách a rande se nedala uskutečnit. I přesto vymýšlel různě alternativy a schůzky s dívkami si nejprve realizoval přes Zoom. To nebylo ono.

@50dates50states Do you recognize the girl from your state? #50Dates50States #dating #girls #america #usa #states #travel #women ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

S cestováním po státech USA začal až v roce 2022, kdy opadla téměř všechna covidová opatření. Pro setkání s dívkami využíval známou aplikaci Tinder. První rande se odehrálo v Michiganu 22. února. Poslední pak 29. srpna. Tiktoker s žádnou z dívek neskončil ve vztahu.

„Před pandemií jsem měl pět schůzek za celý svůj život. Nyní jich mám sto a ženám stále nerozumím,“ nechal se Wurning slyšet. V USA o něm psalo mnoho médií a byl hostem dokonce v Good Morning America. Nyní na TikToku sdílí nejlepší zážitky z jeho cest a randíček.

@50dates50states This is the most Alaskan thing ever 🥶 #50Dates50States #dating #alaska #travel #ice #water #adventure ♬ Fallen down - Slowed - 「Incørrect」

Na schůzkách zažil mladík mnoho skvělých zážitků. V Arkansasu s dívkou lovil žáby, přešel pohoří v New Hampshire, navštívil zábavní park Jižní Dakotě a Louisianě dokonce jel bažinami v motorovém člunu. Podle jeho slov se v průběhu všech cest nejvíce dozvěděl sám o sobě a rande mu pomohla vykročit z komfortní zóny.