Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Mawar se vyjádřil k současné situaci a lidé ho kritizují | foto: instagram.com

Nedávno měl zmlátit muže, pak se kal. Teď má další problém, měl ubližovat své partnerce

Kolem MMA zápasníka Tadeáše Mawara Růžičky je v posledních týdnech veliké dusno. Na ulici silnou ranou uspal neznámého muže, kterého se měl dokonce i pokusit okrást. Nyní se jedna slečna svěřila se svojí zkušeností se zápasníkem. Ta měla být svědkem toho, jak brutálně ubližoval své partnerce. Dívce pak prý dal silnou ránu pěstí.
  20:00

Tadeáš „Mawar“ Růžička je poměrně úspěšný zápasník se zajímavou kariérou a dříve i slibnou budoucností. Největší jméno si udělal zřejmě díky účasti v bojové organizaci Clash of the Stars. Tam se ukázal jako veliký hrdina, který se postavil mnohými nenáviděnému Tadeáši Veselému. Na výsluní v pozici hrdiny však moc dlouho nezůstal. Svou pravou povahu a agresivitu ukázal, když na ulici napadl neznámého muže. Jeho neurvalé chování se časem čím dál více projevovalo, přičemž je nyní zas v průšvihu. Opět měl útočit na ulici, tentokrát ale na dívku.

Tenhle vysmahlej hrdina @tadyonee je skvělou reklamou jeho gymu a české bojové scény. Hluboká poklona.

Jasný, vím, pošle na mě svoji čivavu a opičí fans.

14. srpna 2023 v 21:48, příspěvek archivován: 15. srpna 2023 v 13:28

Ve facebookové skupině Letenská parta se objevil příspěvek od jisté Aleny Cieplé, která se svěřila s děsivým zážitkem, který se měl odehrát 13.8. u zastávky Hradčanská. S kamarádkou si šla zřejmě pro něco na zub do místního mexického fast foodu Burrito Loco, kde narazila na Mawara společně s jeho partnerkou. Ta tam prý stála celá uplakaná pod palbou ostrých komentářů ze strany Mawara, který na ni pokřikoval, ať mu koupí jídlo. Několikrát se měla pokusit odejít, což jí prý Mawar nedovolil a odtáhl ji zpátky k pultu. Nechutné komentáře pokračovaly. „Říkal jí, že jí znásilní někoho z rodiny, že ji zmlátí, že je nemožná a že by se za sebe měla stydět,“ píše dívka.

Pár měl následně opustit prodejnu a vydat se neznámo kam. Agresivita z Mawara zdá se nevyprchala, ale spíše časem čím dál více stupňovala. „Následně jsme sledovaly jejich odchod, kdy ji asi o sto metrů dál vzal za vlasy a hodil s ní po kovové zábraně,“ vysvětluje dívka. Nebojácné kamarádky se tak ihned za Mawarem vydaly a konfrontovaly ho. Jeho chování se mělo z ničeho nic změnit na hodného mladíka, který se dívkám snažil vysvětlit, že celou situaci pochopily špatně. Ty se tak vrátily zpět do mexické prodejny, kde to vše začalo.

Mawar se za nimi měl společně s partnerkou vrátit a začala potyčka. „Slečna začala do Elišky bít pěstmi a kopat do ni. Vedle ní stál Tadeáš Růžička a dával jí povely typu „Zabij ji, dom*dej ji svini“. Poté Elišce plivl do obličeje,“ vysvětluje Cieplá. Podle dívky byla partnerka Mawara očividně pod vlivem drog. V reakci na Mawarovo chování mu prý dala facku, což se mu nelíbilo a dívce údajně vrazil pěstí.

Zmlácený muž

Mawarovo chování se zdá se nezná mezí. Při jeho útoku na neznámého muže na ulici se podle mnohých uživatelů na sítích ukázalo, co je to doopravdy za člověka. Bezvládného muže o kterém se diskutuje, že je v kómatu nechal ležet na ulici bez poskytnutí jakékoliv lékařské pomoci, či zavolání záchranné služby. Kvůli tomuto incidentu se téměř všechny zápasnické organizace Mawara zřekly. Mnoho uznávaných zápasníků jeho chování odsoudilo a označilo ho za agresivního kriminálníka.

Mawar po incidentu na nedlouho zmizel ze sítí. Nedávno oznámil návrat, což se dá také zřejmě považovat za tu nejzajímavější informaci z jeho vyjádření. To, co většina očekávala že udělá, neudělal. Za své činy se neomluvil. Co je pravdy na nové kauze ohledně Růžičky zatím není jasné. Jelikož dívka nemá žádný audio, či video záznam, bude trvat delší dobu, něž se ukáže, kde je pravda.

Podle jiných skrytých záběrů, které ukazují chování Mawara se většina uživatelů na sítích domnívá, že dívka nelže. Nedávno se na internetu objevilo video, kde se Mawar na ulici dohaduje s partnerkou. Ta se od něj snaží odejít, přičemž ji Mawar neustále následuje. „Pomoc, pomoc, on mě mlátí,“ křičí partnerka. Většina uživatelů má jasno. Mawara označují za nebezpečného agresora, který patří za mříže. „Na něm je vidět, že má v hlavě něco hodně divného. Nechápu, že toho kok*ta ještě někdo nesejmul a nesedí,“ píše do diskuze na Facebooku jeden uživatel.

Témata: Mawar