Středa 8. května 2024, Den vítězství

Jiří Janouch alias MaxGreen | foto: instagram.com

MaxGreen brojí proti policii? Nesouhlasí s vyjádřením, dle policie nic řešit nechtěl

Influencera a zápasníka z Clash of the Stars MaxGreena měli před měsícem napadnout dva neznámí muži. Z incidentu si odnesl četné pohmožděniny, údajně ho útočníci i okradli. Policie uvedla, že na místě nikdo nic nechtěl řešit. S tím však nesouhlasí rozhněvaný MaxGreen. Policie si za svým vyjádřením stojí.
  14:00,  aktualizováno  20. září 17:53

Influencer a zápasník MaxGreen, vlastním jménem Jiří Janouch, se podle všeho pořádně připravuje na nadcházející galavečer bojové organizace Clash of the Stars. K tvrdým tréninkům ve Spejbl Gymu však v poslední době musí řešit jeden problém za druhým. Minulý měsíc ho prý napadli v parku dva muži. Na místo následně dorazila policie. Podle vyjádření policejního mluvčího na místě nikdo incident řešit nechtěl. To velice rozhněvalo MaxGreena, který tvrdí, že to je lež. K tomu všemu prý přišel i o invalidní důchod.

Tohle je muj novy sponzor. Nejoblíbenější Kratom na trhu.

Více najdeš na stránce kratomvip.cz

16. září 2023 v 17:00, příspěvek archivován: 19. září 2023 v 12:32

Jednoho pátečního večera se MaxGreen vydal do svého oblíbeného podniku Anime Coffee and Secondhand Bar. V jeden moment se zřejmě rozhodl pro krátkou večerní procházku po blízkém parku. V něm měl však narazit na dva muže hledající konflikt. Z poklidného klábosení o bojových sportech se měla stát diskuze o drogách, což mělo vyústit ve fyzické napadení. MaxGreen tvrdí, že ho muži krutě zmlátili a z místa následně utekli. Zkrvavený MaxGreen se tak vydal zpátky do baru, kde o situaci informoval své kamarády, kteří zavolali policii.

Ta na místo následně dorazila. Pro Antiyoutuber.cz mluvčí pražské policie Richard Hrdina uvedl, že nikdo z nich na místě nechtěl nic řešit. S tím ale velice nesouhlasí MaxGreen. Redakci se svěřil, že to byli právě policisté, co incident nechtěli řešit. „Prostě na místě to nechtěli řešit,“ říká. Redakci také poskytl svědectví několika údajných svědků z incidentu. Ti jeho tvrzení ve své výpovědi potvrzují. „Ten policista přišel a byl na tebe extrémně nepříjemný. Jelikož jsi neslyšel, tak na tebe řval,“ píše MaxGreenovi slečna vystupující na Instagramu pod jménem Just Xay, která měla být u interakce s policií. Komunikaci mezi nimi má redakce Antiyoutuber.cz k dispozici. MaxGreen totiž prý při potyčce ztratil naslouchátko a špatně slyšel, i proto na něj měl nejspíš policista mluvit hlasitěji.

Úvodní tiskovou konferenci máme za sebou, opět byl skvělý zážitek.

Už 28.10 se můžete opravdu těšit na zápas, který bude velký.
Zápas se bude konat v O2 UNIVERSUM.

Na koho se nejvíc těšíte a komu fandíte ?

13. září 2023 v 13:37, příspěvek archivován: 19. září 2023 v 12:33

Slečna také uvádí, že s nimi policie nechtěla prý nic řešit z toho důvodu, že byli pod vlivem alkoholu. „Když jsem se mu to za tebe snažila vysvětlit, tak nás nebral vůbec v potaz a venku zahlásil, že to nemá cenu, že jsme všichni opilí, což nebyla pravda a že máme jít na stanici, až budeme střízliví“ doplňuje slečna.

„To je klasické standardní poučení. Pokud onu věc člověk chce řešit, je na místě pod vlivem alkoholu a nehrozí tam žádné další nebezpečí, tak je poučen o tom, aby se druhý den následně dostavil na místní oddělení a věc nahlásil,“ vysvětlil pro redakci Antiyoutuber.cz mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

To, že byli pod vlivem alkoholu, měli potvrdit i přítomní policisté. „Podle hlídky, která byla na místě a podle dalších informací byly na místě tři osoby pod vlivem alkoholu a nikdo z nich si to nepřál víc řešit,“ říká Hrdina. „Pokud má dotyčná pochybení, že policie nejednala tak, jak měla, ať se obrátí na odbor místní kontroly a ta to prošetří,“ dodává.

Čeká nás ZÁPAS @malej_zmijozel a @maxgreencz ?

29. července 2023 v 18:41, příspěvek archivován: 19. září 2023 v 12:34

MaxGreen to nyní nemá lehké. Momentálně se na svém Instagramu také svěřil, že mu byl odebraný invalidní důchod. „Údajně jsem neprokázal nějaký nárok na výplatě, nebo co. No a že tento měsíc mě naposledy vyplácí,“ říká. Podle něj by se mělo jednat o jedno veliké nedorozumění a vše si bude muset opět zařídit. „Takže tam budu muset v pondělí zajít osobně. Zažádat si o to všechno znovu. Takže já jako k*etén budu čekat tři měsíce, než mi to schválí,“ doplňuje.

Témata: MaxGreen