Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Taylor Ryan | foto: Instagram.com

Dvojnice Megan Fox si vydělává stovky tisíc na OnlyFans. Fanoušci ji milují

Fanoušek Transformers filmů by se zřejmě zamiloval do této tvůrkyně. Tiktokerka velice podobná herečce Megan Fox odešla z práce, aby se naplno mohla věnovat své OnlyFans kariéře. Její podoba s herečkou je až zarážející. I proto na ni sledující často mají velice zvláštní požadavky.
  9:00

OnlyFans nabízí širokou škálu různých tvůrkyň a tvůrců. Pokud má někdo úchylku například na nohy nebo jiné fetiše, většinou se na platformě najde tvůrkyně, která uživatele uspokojí. Mnoho mužů si jistě někdy představovalo, že by se více a intimněji sblížili s jejich oblíbenou herečkou. To se snaží na platformě alespoň v podobě fotek a videí poskytnout tvůrkyně Taylor Ryan. Její OnlyFans kariéra je založená hlavně na tom, že je podobná herečce z filmů Transformers Megan Fox.

Ačkoliv na OnlyFans už nějaký ten pátek působí, tak dříve mnohem obyčejnější práci. V kavárenském řetězci Costa Coffee pracovala jako baristka. Jezdila dokonce i s dodávkou pro Amazon a rozvážela zásilky. Stále častěji však okolí a přátel slyšela, že se velmi podobá herečce Megan Fox. Toho Ryan začala využívat. Trénovala herecké scény Fox z jejích filmů a začala se i stejně se oblékat.

Nejen přátelé, ale i fanoušci na TikToku, ji čím dál více psali do komentářů, že se jí velice podobá.

„Je to trochu k smíchu, když si řeknu, že vypadám, jako Megan Fox. Mluvíme tady o té Megan Fox přece,“ říká Ryan. Sledující to k jejím videím a příspěvkům však psali čím dál více. „Jakmile začaly přicházet ty komentáře, začala jsem více nosit prodloužené vlasy a čočky,“ říká Ryan.

V roce 2020 se tak naplno začala věnovat kariéře na OnlyFans. Co tedy na svém účtu zveřejňuje? Plně se pustila do napodobování herečky, jak na fotkách, tak i dokonce ve videích. Jeden fanoušek jí poslal zhruba osm tisíc korun, aby se natočila, jak otevírá kapotu auta v podprsence a džínových kalhotách, stejně jak ve známé scéně z filmu Transformer.

Většina žádostí je spojovaná s auty. „Nejvíce po mě asi chtějí, abych si bez podprsenky sedla do auta a hrála si s prsy,“ říká Ryan. Někteří si zřejmě pomyslí, že jí tvorba na platformě nezabere moc času. To se však mílí. Nechala se slyšet, že často pracuje až do čtyř hodin ráno. Nestěžuje si však. Její práce ji baví a naplňuje. „Moje nejoblíbenější část práce je, když se připravuji a postupně vidím, jak to jde vše hezky dohromady,“ popisuje Ryan, že ji baví oblékat se, jak Megan Fox. „Pustím si hudbu a dám si kafe. Ta zkrášlovací část mě baví nejvíce,“ doplňuje.

Kolik si tedy za svá sexy videa a fotky vydělá? Není to málo. Za pouhý půl rok si vydělala téměř pět a půl milionu korun, což v průměru dělá přes devět set tisíc za měsíc. Na platformě má klasický způsob měsíčního odběru, který u ní stojí pět a půl dolaru. Poté také samozřejmě nabízí jiná exklusivní videa, za které si už uživatelé musí připlatit více.

Ačkoliv svojí práci miluje, pracovat do ranních hodin je prý velice vyčerpávající.

„Práce do pozdních hodin stojí za hovno. To už se pak spíše přemáháte, abyste něco udělali. Někdy zůstávám vzhůru třeba až do čtyř hodin ráno,“ říká Ryan. Práci v erotickém odvětví miluje a nechtěla by to měnit. Nechala se však slyšet, že by se později chtěla přesunout spíše na koučku a mentorku tvůrkyň. Už nyní má firmu, ve které učí tvůrkyně, jak být na platformě úspěšná. „Ukazuji jim, jak dělat marketing na sociálních sítích a jak být tvůrcem,“ říká Ryan.