Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Youtuber MenT a Petr Pavel. | foto: youtube.com

MenT pozval do svého videa Petra Pavla. Hráli Call of Duty, jedli sekanou v koblize

Youtuber MenT měl ve svém videu prezidentského kandidáta generála Petra Pavla. Hráli spolu Call of Duty a loupali banán. Video je během jednoho dne vysoko v trendech.
  18:00

MenT, vlastním jménem Jan Macák je český youtuber a ifluencer. Jeho tvorba zahrnuje různé challenge, hraní počítačových her, vlogy a další. Teď, pro některé trochu nečekaně, zabrousil i do politiky. Do videa si totiž pozval kandidáta na post prezidenta České republiky Petra Pavla.

Na začátku MenT zmínil, že jeho kanál nikdy nebyl o politice a že se nejedná o placenou propagaci. „Volte srdcem a hlavně se bavte,“ řekl na závěr úvodu MenT. Spolu s Petrem Pavlem se nejprve bavili o všedních věcech: jaké má oblíbené auto, kdy naposledy dostal pokutu, jaká je jeho nejoblíbenější omáčka a podobně.

To však nebyl jediný důvod pozvání Petra Pavla. MenT totiž přišel s nápadem, že spolu budou hrát počítačovou hru Call of Duty. Jedná se o střílečku, která je hraná z pohledu první osoby. MenTovi totiž přišlo škoda, že někdo, kdo je generál, nikdy nehrál střílečku. Ze začátku měl generál Pavel trochu problém pochopit, jak se celá hra ovládá, po chvíli se však zlepšil a začal plnit požadované úkoly. Pavel měl však velký přehled při vybírání zbraní na splnění mise. Znal téměř každou zbraň, kterou hra nabízela.

V další části videa MenT obdaroval generála Pavla kradeným bločkem z papírnictví. Jednalo se o humornou narážku směrem ke generálovi, který v jednom videu přiznal, že jako malý ukradl z papírnictví bloček, který se mu líbil.

Asi nejdiskutovanější částí videa je ta, ve které se objevuje jídlo. Konkrétně kobliha s marmeládou, která byla rozpůlená a mezi obě půlky byla vložena sekaná. Pavel však nebyl nijak překvapený. „Jednou jsme s tátou na chalupě zapomněli nakoupit, tak jsme si vzali vánočku a na ní jsme si dali salám, takže mě tyhle experimenty s jídlem nijak neudivují,“ reagoval.

Na závěr videa vytáhl MenT banán a zeptal se generála, jakým stylem by ho oloupal. „Myslím si, že pro spoustu voličů, kteří se na to právě koukají, to může být docela důležitá a rozhodující otázka,“ komentoval celou věc s humorem MenT.

Témata: MenT