Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mexičané ukázali údajná těla mimozemšťanů | foto: Twitter.com

Mexičané tvrdí, že našli mimozemská těla. Mumifikované postavy mají tři prsty, může jít o podvrh

Se zarážejícím objevem momentálně před mexický parlament přišel novinář a odborník na mimozemský život Jaime Maussan. Světu ukázal dvě mumifikované bytosti u kterých pod přísahou potvrdil, že se nejedná o lidská těla. Mají podlouhlé lebky a tři prsty. Mohlo by jít o podvrh.
  17:13

Vesmír vždy byl a bude fascinující prostor, přinášející různé záhady a tajemství. Co se v nekonečném vesmíru skrývá a jsme v něm sami? To jsou otázky, na které se snaží najít odpověď nespočet lidí. Už několikrát někdo na světlo přišel s informací, že má důkazy k existenci mimozemského života. Jako kdyby většina populace nechtěla věřit tomu, že ve vesmíru skutečně není sama. Momentálně s velice zajímavou informací a dokonce i důkazy přišel mexický ufolog a novinář Jaime Maussan. V tamním parlamentu ukázal dvě údajná mimozemská těla, která mají být stará tisíce let.

Veliké pozdvižení o tak zvaném UFO nedávno udělali tři vojenští veteráni v americkém kongresu. David Grusch, bývalý vládní agent skupiny pro zkoumání UFO pod přísahou přinesl zarážející zjištění. Podle něj americká vláda tají nemálo informací ohledně existence mimozemského života. Promluvil o existenci mimozemských objektů a dokonce i o tom, že se jim mělo podařit získat nelidská těla. Důvěryhodnost jeho výpovědi byla brána na větší váhu hlavně z důvodu jeho pracovní historie.

Netrvalo dlouho a svět momentálně šokoval další velice zvláštní objev. Maussan přišel před mexický parlament s tím, že mimozemský život existuje a má pro to důkaz. Americkým úředníkům a členům mexické vlády v parlamentu ukázal dvě malá těla, která mají být podle něj mimozemská. „Tyto exempláře nejsou součástí naší pozemské evoluce. Nejsou to bytosti, které byly nalezeny po troskách UFO. Byly nalezeny v dolech,“ vysvětluje. Jednat by se mělo o těla stará tisíce let.

Následně také sdělil, že byly vzorky z jejich těl testovány vědci z národní univerzity v Mexiku, z kterých se jim povedlo získat jejich DNA. Třicet procent DNA vzorku je neznámého původu, tvrdí. Své tvrzení se snažil doložit různými podklady, důkazy, součástí čehož byly rentgenové snímky vzorků. Celé slyšení probíhalo pod přísahou, stejně jak dříve v americkém kongresu.

Tato zjištění se myšlenkou lehce pojí s tím, co říkal již zmíněný bývalá vládní agent Grusch. Maussan se snažil hlavně nabádat další světové vlády k tomu, aby netajili existenci mimozemských bytostí a informace o nich. „Pokud nám DNA ukazuje, že jsou to nelidské bytosti a že na světě není nic, co by vypadalo takto, měli bychom to brát vážně,“ sdělil Maussan.

Vzhled nalezených těl je poměrně nevšední. Vypadají jako těla malých dětí, avšak na nich nemálo věcí nesedí. Jejich kosti jsou velice lehké, lebky až příliš dlouhé a zřejmě nejvýraznějším důkazem toho, že by se nemělo jednat o lidské tělo, je to, že mají na každé ruce pouhé tři prsty.

Ačkoliv Maussan vypovídal pod přísahou, nedá se považovat za zrovna nejdůvěryhodnější zdroj. Jakožto zarytý ufolog, se už dlouhé roky snaží najít jakékoliv důkazy o mimozemském životě, avšak zatím neúspěšně. Všech pět těl našel už v roce 2015, o dva roky později o objevech vznikl i pořad. Po přezkoumání jinými vědci se zjistilo, že se jednalo o lidská těla.

Reakce veřejnosti je na tato nové zjištění velice smíšená. Někteří si zřejmě velice přejí, aby Maussan mluvil pravdu a snaží se mu důvěřovat. Jiní ho berou za zarytého ufologa a konspiračního teoretika, který dychtí po pozornosti a uznání. „Doufám, že se dožijeme důkazu o tom, že existují,“ píše do komentářů na YouTube jeden uživatel. „Zajímavé je, že se zdají mít humanoidní vzhled a také vypadají velmi podobně jako ty ve filmech, které znázorňují mimozemšťany,“ píše jiný.