Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Plesová bitka známé influencerky: Vláčeli mě po asfaltu, říká Jonášová, její sokyně má monokl

Svět influencerů je na sociálních sítích často dokonalý – luxusní dovolené, zábava, ale i drahé oblečení a krásné účesy. Poslední dvě zmíněné věci o víkendu prezentovala na Instagramu i Michaela Klementová, na sociálních sítích známá jako Jonášová. Vyrážela totiž na ples. Jenže tam došlo k drsné bitce. Jonášová přišla o vlasy, údajně byla vláčena po asfaltu. Její sokyně údajně skončila v péči lékařů, a její monokl je nyní temnější než dno oceánu.
  14:49,  aktualizováno  15:42

Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou, zpívá kapela Kabát ve svém populárním songu Pohoda. V Pardubicích se však neperou chlapi, pere se známá influencerka Michaela Jonášová, dnes již Klementová. S kým? Podle dostupných informací s novou partnerkou jejího bývalého manžela.

Ještě včera odpoledne nahrála influencerka z Pardubic na svůj instagramový profil, který sleduje přes 110 tisíc lidí, video, ve kterém se s manželem chystají na ples. Kromě černých šatů ukazuje Jonášová i načesané blonďaté vlasy. Toho času ještě nevěděla, že za ani ne čtyřiadvacet hodin o část loken přijde.

„Dneska bych vám chtěla podat svědectví o tom, co se stalo v noci ze soboty na neděli. Byla jsem brutálně napadena,“ říká Jonášová. Podle jejích slov mělo jít o napadení zezadu, které nečekala. Následně ukazuje na hlavě místa, odkud jí její protivnice měla vytrhnout trsy vlasů. Dodává následně, že byla vláčena po asfaltu za vlasy, což dokládá záběry na nohy s odřeninami. Kromě toho jedno z jejích očí zdobí monokl. „Já ani nevím, co k tomu mám říct jako. Byla jsem vláčena po asfaltu,“ dodává na závěr.

Následně přidala po několika minutách i fotografii vlasů, které si na plese sesbírala a donesla domů. „No... moc mi jich na hlavě nezbylo... Děkuji všem za starost... Je mi zle hlavně psychicky a zítra samozřejmě podniknu právní kroky,“ dodala.

Vytrhané vlasy Michaely Klementové (Jonášové). (11. 2. 2024)

Podle informací, které se nyní šíří po sociálních sítích, ji měla napadnout partnerka jejího bývalého manžela Miroslava Jonáše Tereza. Ta sice ve veřejném prostoru českých sociálních sítí známá není, ale i ona sama sdílela, co jí ples přinesl.

„Hádejte čí je to práce – spokojené ženy,“ píše ve svém instagramovém příběhu, ke kterému přiložila fotografii jednoho oka, které je silně nateklé a monokl na něm temný jako severská noc.

Takto měla dopadnout sokyně Michaely Klementové (Jonášové). (11.2.2024)

Informace o tom, co se mezi ženami odehrálo, ani jedna neposkytla. Na sociálních sítích se však šíří množství konspiračních teorií a „zaručených svědectví z místa“. Ta mluví o tom, že přítelkyně Tereza měla bývalý manželský pár přistihnout při konzumaci návykových látek. To ji údajně vytočilo a bitka byla na světě. Na místo měla dorazit jak policie, tak i záchranná služba, která se musela o tmavovlasou Terezu postarat.

Je nutné dodat, že obě ženy se na sítích popichují dlouhodobě. Alespoň Jonášová, dnes Klementová, měla opakovaně novou partnerku svého ex zmiňovat v instagramových příbězích, které maže. Kontakt mezi oběma ženami je nevyhnutelný, bývalí manželé Jonášovi totiž mají společného syna, o kterého si dělí péči.