Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Michal Děd vyučuje muže o vztazích | foto: instagram.com

Tiktoker učí muže jak jednat s ženami ve vztahu. Za své názory je od žen kritizovaný

Tiktoker Michal Děd si založil kanál „Lovcův Deník“, na kterém sdílí své názory na ženy a mužům radí, jak se k nim chovat. Jeho názory je však často pobuřují a tiktokera konfrontují. Děd také nabízí svůj vlastní kurz o ženách a zároveň vydal i několik knih.
  10:45

Tiktoker Michal Děd, se považuje za experta na lidské vztahy a rád svým sledujícím, především mužům, vysvětluje, co mají dělat v konkrétních situacích. Na svém tiktokovém profilu s názvem „Lovcův deník“ aktivně s ostatními uživateli sdílí své názory na ženské chování a také jim radí, jak se mají k ženám chovat a reagovat na jejich náladu. Snaží se také prosadit to, že muž má být vždy tím, kdo rozhodne celou situaci. Svými názory však některé ženy velmi pobuřuje a ty mu to také dávají značně najevo v komentářích. Podle některých totiž Děd absolutně netuší, o čem mluví.

NEBUĎ PODRŽTAŠKA! #atraktivni #muz #atraktivita #seberozvoj #osobnirozvoj #alfachlap #lovcuvtrenink #lovcuvdenik #vztahy #vztah #holky #zeny #sebevedomi #pritelkyne #maskulinita #prvnirande #baleni #svadeni ##kamarad #friendzone #nakupy

3. dubna 2023 v 12:34, příspěvek archivován: 24. dubna 2023 v 15:41

Děd například tvrdí, že by třicetiletý muž neměl mít vztah s dvacetiletou slečnou. Podle něj je naprosto nereálné, že by takový vztah mohl dlouhodobě vydržet. S mladými slečnami jsou prý navíc problémy a také jsou v období, kdy chtějí mít co nejvíce sexuálních partnerů. Video, ve kterém Děd řešil tuto problematiku, má přes půl milionu zhlédnutí. Jenže se ozvalo velké množství dotčených žen, které Dědovi vysvětlily, proč se plete. Také se ozvaly ženy, které byly ve stejné životní situaci, ale mají nyní krásný několikaletý vztah a některé dokonce i rodinu. „Achjo. Doufám, že tomu nikdo nevěří. Není to pravda,“ okomentovala video jedna z dotčených žen.

Tiktoker ale také odsuzuje muže, kteří nacházejí útěchu v náručích svých manželek a přítelkyň. Podle něj to totiž znamená, že žena po nějaké době tratí ke svému partnerovi respekt a také pro ni přestane být atraktivní. Recept na to, jak být pro svou partnerku atraktivní a také mít hlavní slovo, se prý týká peněz. Muž by měl podle Děda dokonce vydělávat o polovinu víc, než jeho přítelkyně. Pokud ale muž není schopen vydělávat takové peníze, měl by to vykompenzovat tím, že by dosáhl vysokého sociálního statusu, například aby byl slavným spisovatelem. „Můj manžel je pro mě atraktivní a ochranářský a já se vedle něho můžu cítit jako holčička a vydělávám stejně jako on, někdy i víc,“ vyvrátila Dědovo tvrzení jedna z uživatelek TikToku.

JSI KÁMOŠ, PODPOROVATEL NEBO MILENEC? #lovcuvtrenink #lovcuvdenik #svadeni #baleniholek #dominantni #rande #vztah #alfachlap #sebevedomi #atraktivni #muzivszeny #pritelkyne #zeny #holky #osobnirozvoj #seberozvoj #respekt

3. března 2023 v 15:52, příspěvek archivován: 24. dubna 2023 v 15:42

Podle Děda si také ženy fotí sexy selfíčka kvůli tomu, že si tím chtějí zvýšit svůj sociální status. Odkazoval se na slova evoluční psycholožky Khandis Blake. Vyvodil z toho však závěr, že pokud je žena ve vztahu a stále si přitom fotí podobné fotky, neznamená to nic jiného, než že její partner jí bude i nadále věrný, ovšem ona se bude i nadále inzerovat ostatním mužům. „A co čekají chlapi od žen, když se věnují víc cizím ženám na sociálních sítích, než vlastní ženě doma,“ okomentovala video jedna z žen, která s názorem nesouhlasila. Objevili se však i tací, kteří s Dědem naprosto souhlasili. Je prý velký rozdíl mezi tím vyfotit se normálně a až příliš vyzývavě.

Děd také vyjádřil svůj odpor k ženám, které mají tetování. Někteří totiž označují tetování na ženě za jakýsi nenápadný projev lability. On sám přirovnal ženské tetovaní k lepení stupidních samolepek na krásné umění. Za podobné názory si ale vyslechl velkou kritiku nejen ze strany žen, ale i mužů. Podle většiny komentujících je totiž tetování na ženách atraktivní a rozhodně to není nic, čím by ženy muže odpuzovaly. Děd se ovšem ve svých videích zabývá pouze radami pro muže. Některé ženy se dožadovaly toho, aby také sdílel nějaké rady pro ženy, když je přesvědčený o tom, že se tolik vyzná v problematice vztahů.

JAK TO CHODÍ NA SWING.3RS PARTY #osobnirozvoj #seberozvoj #sebevedomi #vztahy #vztah #holky #zeny #lovcuvtrenink #lovcuvdenik #pritelkyne #atraktivni #rande #svadeni #seznamka #alfachlap #dominantni

14. února 2023 v 9:58, příspěvek archivován: 24. dubna 2023 v 15:42

To se však nestalo, za to se však Děd, kromě točení videí na TikToku, věnuje také vlastnímu kurzu, který nazval „Lovcův trénink“. Děd také na svých internetových stránkách nabízí k prodeji vlastní knihy, které z vás po přečtení údajně udělají dokonalého „lovce“ žen. Dokonce se v knihách můžete dozvědět, jak se správně dotýkat žen na prvním rande. Podle některých sledujících je však celý Dědův kanál naprostý nesmysl. „Borče, prosím tě, už nemluv. Jde vidět, že se bojíš o svou mužnost,“ reagoval na Dědovu tvorbu jeden uživatel na TikToku. Je ovšem zajímavé, že navzdory velmi podivným názorům na ženy, které Děd se svými sledujícími sdílí, jsou i tací, kteří ho považují za naprostého „alfasamce“.