Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Youtuber Nevídanej Kořen se rozešel se svou přítelkyní | foto: instagram.com

Oblíbený youtuber se rozešel se svou přítelkyní. Podle spousty lidí se jedná pouze o vtip

Youtuber Michal Humeček alias Nevídanej Kořen se rozešel se svou přítelkyní Magdalénou Duškovou. Prý se rozešli v dobrém, Humeček rozchod ale stále ještě oplakává. Spousta lidí je ale toho názoru, že se jedná pouze o vtip a Humeček si jím chce zajistit lepší sledovanost. Youtuber proto vydal speciální video, ve kterém taková tvrzení vyvrací.
  11:30

Youtuber Michal Humeček, který je spíše známý jako „Nevídanej Kořen“, nyní zažívá těžké období. Po třech letech se totiž rozešel se svou přítelkyní Magdalénou Duškovou. Humeček rozchod oznámil na sociálních sítích a vyvolal tím rozsáhlé diskuze. Spousta lidí si totiž myslí, že se jedná pouze o vtip ze strany páru. Ve videu, ve kterém Humeček veřejně oznámil konec vztahu, ale youtuber propukl v pláč a nejspíš se svou přítelkyní vztah opravdu ukončil. Kvůli tomu, že někteří lidé rozchodu nevěří, Humeček vydal i druhé video, ve kterém vše znovu vysvětluje.

Humeček a Dušková byli na sociálních sítích velmi oblíbení. Točili spolu různá videa, ve kterých si ze sebe navzájem dělali legraci, oba ale také sdíleli spoustu příspěvků ze svého osobního života. Nikdo ale netušil, že se šťastný pár v blízké době rozejde. Humeček a Dušková spolu měli ukončit vztah zhruba dva týdny před tím, než se oba odhodlali oznámit rozchod svým sledujícím. Humeček tvrdí, že se rozešli v dobrém, z ukončení vztahu je ale velmi smutný stejně tak jako Dušková.

„Já jsem strašně moc rád, že jsme tuhle kapitolu života, osobní i veřejnou, takhle hezky prožili, protože si myslím, že vás ty videa bavily a jsem za to moc rád,“ vzkázal svým sledujícím Humeček ve videu. Původně měl spolu video, ve kterém se oznámilo ukončení jejich vztahu, natočit, nyní už bývalý pár, společně. Období krátce po rozchodu však bylo pro oba natolik složité, že z původní domluvy nakonec sešlo a video natočil Humeček sám.

Humeček na vztah s Duškovou vzpomíná dobrém. Prý to byla první slečna, se kterou měl vážný vztah a je za to nesmírně vděčný. Zároveň také pochopil, že se každý bude muset vydat svou vlastní cestou a i když je pro youtubera celá situace ještě velmi čerstvá, chce se posunout dál. Humeček ale zároveň prozradil, že se s rozchodem nejspíš hned tak nevypořádá. Ve videu, kde o ukončení vztahu informoval své sledující, se navíc několikrát rozbrečel.

„Majdo, tobě také strašně moc děkuji. Vážím si toho hezkého i toho, co jsi pro mě všechno udělala, že si mi dala možnost zažít, co znamená někoho opravdu milovat. Je to prostě těžké,“ vzkázal své bývalé přítelkyni Humeček, kterému opět vhrkly slzy do očí. Humečkovi fanoušci se okamžitě ozvali v komentářích pod videem a snažili se svého oblíbeného youtubera povzbudit. Najdou se ale i tací, kteří si myslí, že se jedná pouze o prank a youtuber si chce díky této kauze zvýšit sledovanost.

Je pravda, že videa, ve kterých Humeček mluví o rozchodu, mají velmi vysokou sledovanost. Jedno z videí na TikToku dokonce dosáhlo za pouhé tři dny 1,7 milionu zhlédnutí. Humeček však vypadá opravdu zdrceně a jak někteří lidé zmiňují, tolik zklíčeného ho ještě nikdy před tím neviděli. Stále se ale množí komentáře, které poukazují na to, že by se mohlo jednat o prank nebo vtip. Humeček se proto rozhodl natočit další video, ve kterém tvrdí, že se s přítelkyní doopravdy rozešli.

„Kdyby se jednalo o prank, tak bychom nedávali příspěvek na Instagram. Věřte mi, že bych si vůči lidem nedovolil udělat tak velkou věc a hrát tak velkou hru. Abych předstíral, že je to prank kvůli nějakým číslům? My jsme se s Majdou fakt rozešli,“ tvrdí Humeček ve videu. Někteří lidé si však stále myslí, že se jedná o prank a v komentářích to dávají jasně najevo.

Rozchody influencerů a lidí, kteří jsou známí na sociálních sítích, jsou pro dotyčné osoby ve skutečnosti daleko těžší. Pokud totiž na sociálních sítích přidávají společný obsah, mají často pocit, že musí svým sledujícím zároveň podat i jasné vyjádření k jejich rozchodu. Kvůli tomu si tak musí projít nepříjemnou situací znovu a zformulovat ji v příspěvku.

Většinou je to ale proto, aby se vyhnuli záplavě dotazů, co se mezi daným párem stalo. Humeček pravděpodobně i z tohoto důvodu vydal jasné vyjádření, lidé se však i nadále v komentářích vyptávají na různé detaily. Youtuber na ně ale v podstatě nereaguje. Podle jeho slov je nyní ve fázi, kdy musí najít novou životní cestu.