Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Michal z Kouzelné školky se přesunul na sociální sítě a je za hvězdu. Baví děti i dospělé

Michal Nesvadba je hlavní tváří pořadu Kouzelná školka, který sledovalo téměř každé dítě. Po odchodu z pořadu se ale rozhodl, že bude děti i nadále svým vystoupením bavit a lidé si mohou objednat jeho show. Nesvadba je také velmi sledovaný na sociálních sítích, kde mu lidé ve velkém děkují za jeho práci.
  17:49

Dětský bavič Michal Nesvadba, který se zapsal do paměti statisíců Čechů díky pořadu Kouzelná školka, před časem oznámil odchod z České televize. Nesvadba byl jedním z nejoblíbenějších moderátorů Kouzelné školky a to především díky lásce k vyrábění různých vynálezů pro děti. Po třiadvaceti letech sice pořad opustil, ale na sociálních sítích i nadále spoustu lidí svými videi baví.

Nesvadba je ve svých šestašedesáti letech velmi aktivní na sociálních sítích. Na Instagramu ho sleduje bezmála 97 tisíc lidí a je vidět, že baviče lidé mají opravdu rádi. Je jen velmi málo dětí, které by pořad Kouzelná školka neznaly a pochopitelně také Nesvadbu. Právě proto baviči neustále děkují za krásné vzpomínky z dětství.

„Jste idol mého dětství. Díky Vám jsem prožil nádherné dětství, děkuji. Děkujeme za vaši celoživotní tvorbu. Jste legenda,“ píšou lidé na Instagramu pod příspěvky Nesvadby. To, že se objevil na sociálních sítích, spoustu lidí potěšilo a někteří nostalgicky vzpomínají na to, jak v dětství sledovali Nesvadbu, který spolu s plyšovou postavou Františka a Fanynky vyráběl různé vynálezy. Také na TikToku je Nesvadba opravdu populární. Tam ho sleduje 106 tisíc lidí a jeho videa mají statisíce zhlédnutí, na TikToku ale Nesvadba není tolik aktivní jako na Instagramu.

Přidal ale videa, ve kterých oznámil, že natáčí svůj vlastní několikadílný seriál, ve kterém také předvádí své vlastní výrobky. To baví mnoho lidí, ale někteří tvrdí, že když Nesvadba odešel z Kouzelné školky, pořad bez něj už nebude to pravé.

„Michale, moc mě to mrzí. Nejsem cílovka, už bych mohla být spíš rodič, ale chtěla bych vám říct, že moc děkuji za dětství obohacené Kouzelnou školkou ve vašem provedení. Do teď si pamatuji, jak jsem se na každé vysílání těšila. Byl jste super, díky,“ vzkázala na Instagramu Nesvadbovi fanynka. Ten ale odchodem z Kouzelné školky práci s dětmi neukončil.

Nesvadba se rozhodl, že bude dělat různá vystoupení a workshopy pro děti po celé republice. Mohou se s ním spojit pořadatelé různých akcí a Nesvadba nabízí hned několik verzí vlastních vystoupení, do kterých většinou zapojí také děti. Protože už ale není nejmladší, každé vystoupení trvá necelou hodinu a diváci si poté pochopitelně mohou přijít s Nesvadbou udělat fotku. To, že je o Nesvadbova vystoupení enormní zájem, dokazují také jeho příspěvky na Instagramu. Na fotkách i videích totiž můžeme vidět, že na Nesvadbovy akce chodí spousta lidí. Bavič dokonce přidal fotku, na které jsou dospělí lidé, kteří přišli na jeho vystoupení s transparenty, kterými mu vyjadřují podporu a děkují za skvělé dětství. Pro Nesvadbu prý taková podpora znamená opravdu hodně.

On sám je rád, když na jeho vystoupení přijdou také dospělí lidé, kteří si ho pamatují z dětství. „Budu se těšit na malé i velké diváky, jejich rodiče a všechny kamarády. A nestyď se přijít i ty, co jsi vyrostl na Kouzelné školce, protože tě vrátím do dětství a nakonec si uděláme i vzpomínkovou fotku. Jsem zvědavý, kolik vás dospěláků mě přijde pozdravit,“ píše Nesvadba v jednom svém příspěvku na Instagramu.

Nesvadba si také založil svůj YouTube kanál, kam přidal čtyři díly svého pořadu Alotria Michala Nesvadby. Ve videích velmi věrohodně napodobuje postavu Mr. Beana, kterou ztvárnil herec Rowan Atkinson a lidé jsou z jeho výkonů nadšení. Kromě čtyř dílů ale Nesvadba na svůj kanál nic jiného nepřidal, i tak ale kanál sleduje 8 tisíc lidí.