Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Mína se v podcastu rozpovídala o financích a vztazích | foto: IG: @minaisbestAntiyoutuber.cz

Influencerka Mína měla svého přítele podvádět s bezdomovcem. Prý mu vyhrožovala, že se zabije

Je to už nějaký pátek, co se známá OnlyFans tvůrkyně Xholakys vyjádřila k influencerce Míně. Tehdy tvrdila, že na ni chtěla hodit vraždu a označila ji za zlo. Nyní se k Míně vyjádřil její údajný přítel. Ten tvrdí, že ho měla podvádět přímo vedle něj. Na svém Instagramu se následně chlubil tím, že chce zřejmě spáchat sebevraždu. Velkou roli měly v kauze hrát zřejmě drogy.
  12:47

Influenceři mají to těžký život. Často se na povrch provalí nějaká jejich kauza a hned to řeší celý internet. Soukromí je pak pro mnohé z nich něco, co je pro ně velice vzácné a důležité. Velké narušení soukromého života si právě zažívá influencerka Mína.

Na veřejnost se totiž dostaly informace, že měla podvádět svého přítele, když ležel přímo vedle ní. Už v minulosti se mluvilo o tom, že má Mína problém s drogami. Na internetu se diskutuje o tom, že do závislosti opět spadla a že je to zřejmě ještě horší něž před tím. Její údajný přítel však také není žádný svatoušek. Na svém Instagramu polyká velké množství prášků a prosí o zaslání peněz. Dle uživatelů je to šašek požadující pozornost.

Can’t stop me.

fit&shoot by @keykeyvvs

10. května 2023 v 19:54, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 12:15

Začátkem tohoto roku se k Míně vyjádřila její už zřejmě bývalá kamarádka a OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys. Obvinění, která vůči ní vznesla, byla velice závažná a zarážející. Nejen, že dle ní zřejmě spadla do drog, měla ji také prý okrást a nastrčit na ni dokonce i vraždu. „Má štěstí, že nehodlám řešit s policií ty hnusárny, co mi udělala. Například na mě hodit vraždu a ještě horší věci. Ona ani neví, že já vše vím a mám k tomu důkazy. Na policii ale nepůjdu,“ vyjádřila se tehdy Holáková k Míně. Ze všech těchto obvinění a kauz na pár měsíců utichlo a zdálo se, že je už vše snad v naprostém pořádku.

Mína chodila na různé akce, vypadala, že je v dobré náladě a vše se navrátilo do normálu. Ve vztahu měla být s hudebníkem říkající si DejvDee, který se vyskytuje v přítomnosti i dalších influencerů, jako je například právě Holáková, či rapper Otto Ferocity. Ten se však v poslední době na svém Instagramu několikrát vyjádřil k Míně, a to v ne zrovna přátelském duchu. Z počátku začaly koloval různé zvěsti o tom, že se měl pohádat s její matkou. „Údajně jí měla sebrat mobil, klíče a nájemní smlouvu od bytu. Psát jim nějaký sms, ať se ufetují a chcípnou, nebo něco takového,“ píše jedna uživatelka na Facebooku.

Mína se dle stejné uživatelky měla později i údajně pokusit o sebevraždu. Z toho měla její matka obviňovat právě Míny přítele, že je to jeho chyba. Co je na všem pravdy, není jisté. Vše co se však momentálně o Míně a jejím bývalém příteli na internetu objevuje, je dosti zarážející. Zdá se, že samotný DejvDee ten obrovský nátlak, jak ze strany Míny, její matky a veřejnosti nezvládal a na sítích začal sdílet videa, ve kterých polyká velké množství prášků. „Je mi to líto, ale už to je po několikátý. Sbohem,“ vzkazuje DejvDee na svém Instagramu, že má zřejmě v plánu spáchat sebevraždu.

Ačkoliv je dle některých smutné, čím si prochází, to že to zveřejňuje na sítě je směšné. „Bože tohle nemyslí někdo vážně, že to bude dávat na sociální sítě. Fakt co je to ku*va za zvrácenou dobu. Taky si myslím, že když se chce člověk sprovodit ze světa a myslí to vážně, tak natáčet to, je to poslední, s čím by se obtěžoval,“ píše do komentářů na Facebooku jedna uživatelka. Uživatelé tak tvrdí, že je DejvDee šašek. Jediné co podle nich chce je pozornost a politování. Za výsměch většina považovala také příspěvek, ve kterém sdílel číslo svého účtu s výzvou, aby ho sledující podpořili.

Z jedné uniklé konverzace se také zdá, že měla mít Mína pohlavní styk s bezdomovcem. Nejdrsnější je to, že měla celý akt provádět přímo vedle svého přítele. „Vzal jsem ho k Míně a oni začnou píchat vedle mě. Já odešel a ona začala vyhrožovat, že se zabije, ať se vrátím a tak dále. Tak se vrátím a oni to udělají znova,“ píše zřejmě DejvDee neznámému uživateli na messengeru. „Ona píchala bezďáka mekáče vedle tebe?“ ptá se uživatelka, na což on odpovídá „ano“.

Ily ❤️

18. dubna 2023 v 21:56, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 12:15

Zdá se tedy, že se celá situace odehrála v době, kdy byla Mína s DejvDeem ve vztahu. Ten dál v konverzaci píše, jak se mu oba snažili vysvětlit, že ho mají moc rádi a že je jejich oblíbený člověk. „A sami přiznali, že jsem moc hodný. Dva dny po sobě mi oba brečí na ramenou, jaká jsem jejich oblíbená osoba a podobně,“ píše DejvDee. Celá situace přijde uživatelům na sítích spíše směšná, než že by kohokoliv z aktérů litovali. Dle většiny jsou všichni zvláštní a za vše si mohou sami. „Celé tohle drama kolem Míny je úplně vysmažené. Jedno ponaučení? Neberte drogy děcka,“ píše další uživatelka.