Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Mína se v podcastu rozpovídala o financích a vztazích | foto: IG: @minaisbestAntiyoutuber.cz

Dříve jsem byla nerozvážná s penězi, svěřila se Mína. Kajumi ji prý podrazil

Dominika Elischerová alias Mína se v podcastu u Kid Ajvna rozpovídala o financích a ostatních influencerech. Dříve byla nerozvážná, teď má problémy se zaplacením nájmu. Svěřila se i s tím, že jí Adam Kajumi podrazil a Laduška jí přebrala přítele. Vyzvala ji tak do Clash of the Stars.
  18:00

V pondělí 19. prosince vyšel nový díl podcastu A–Cast & Kid Ajvn, kde byla hostkou influencerka Mína. V šestnácti velmi rozhazovala peníze, nyní toho lituje. Podle svých slov by měla dostatek prostředků i na barák. Bývalý přítel ji podvedl s Laduškou.

Mína se v roce 2017 proslavila svými songy a videy na Musical.ly a YouTube. Do paměti lidí se pak nejvíce zapsala písničkou Basic Boy z roku 2018, kterou nazpívala s Pjayem. V klipu si pak zahrála s Adamem Kajumim. V té době jí bylo šestnáct a její kariéra stoupala k hvězdným výškám.

Na sítích získala tisíce odběratelů, prodávala svůj merch a objížděla s ostatními influencery celou republiku. Přišla si až na sto tisíc korun měsíčně. Nic si nespořila a bezmyšlenkovitě utrácela. „Kdybych tak neutrácela, tak teď mám barák. Momentálně nemám žádný stálý příjem a porozhlížím se, co budu dělat dál,“ okomentovala svoji finanční situaci.

Elischerová se nebála mluvit ani o svých vztazích. V roce 2018 randila s kameramanem Robinem Löwe. Ten ji však podvedl s Ladou Horovou alias Laduškou. Míny tehdejší nejlepší kamarád byl Adam Kajumi, ten ji ale prý podrazil. Podporoval totiž jejího bývalého v přítele v tom, aby si s Horovou začal. „Adam mému ex půjčil byt, aby si to mohl rozdat s Laduškou. Takže všichni asi víme, jaký to je člověk,“ vyjádřila se Elischerová ke sporům s Kajumim.

Po podvodu začal Löwe s Horovou randit. Míně prý úmyslně posílali své zamilované fotky. Ta z toho měla psychické problémy. Chování Ladušky ji přijde směšné. „Vždyť ona i ta její matka jsou strašný bizár. To je jako Shopaholic Adel, to ani nemá cenu komentovat. Ony si myslí, že jsou strašné celebrity,“ svěřila se Elischerová.

„Ladušku jsem již několikrát vyzvala do Clash of the Stars. Ona to odmítá, neodpovídá a zablokovala si mě na Instagramu. Rozbila bych jí dr*ku, ale ona se mě bojí,“ řekla Mína v podcastu. Influencerku obvinila i z toho, že ji neustále napodobuje. Fotí se na stejných místech a nosí ty samé kostýmy.

Ladušky snaha o to stát se Mínou v roce 2019 vyústila až v to, že nastoupila na stejnou školu a navštěvovala totožnou třídu. Započala ale pandemie a Horovou ze školy vyhodili. Nebyla schopna docházet ani na online hodiny. Podle Elischerové je Laduška jednodušší.

Mína získávala za své chování a bizarní písničky v minulosti spoustu kritiky. Podle fanoušků však velmi dospěla a změnila se. „Holka dospěla a má příjemný sympatický projev, který mě baví,“ zaznívá pod videem. „Mína se hodně změnila z kontroverzní holky na slušnou, milou a hezkou, smekám,“ stojí v dalším z komentářů.

Témata: Laduška