Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Vladimír Kadlec se stal spolumajitelem a promotérem GCF | foto: instagram.com/vladavideos

Z Youtubera Vládi Videos je promotér MMA. Vémolo, vrať pás, vzkazuje

Influenceři se snaží prorazit i v jiných oblastech, než jsou sociální sítě. Vladimír Kadlec, známý pod přezdívkou Vláďa Videos, se stává MMA promotérem organizace GCF. Obul se do toho už od začátku a po Karlosovi Vémolovi chce, aby vrátil pás, který vyhrál v roce 2013.
  11:55

Vladimír Kadlec alias Vláďa Videos se stal spolumajitelem a promotérem nejstarší české MMA organizace Gladiator Championship Fighting (GCF). Informoval o tom na svých sociálních sítích „Spolumajitel a promotér nejstarší organizace GCF, rád vás poznávám!“ vzkázal fanouškům. 

Na svém youtubovém kanále zveřejnil také video, ve kterém připomněl historii organizace. To nejzajímavější přišlo až později. Kadlec byl před časem hostem show Karlose Vémoly, ve kterém se ho Vémola ptal, co by dělal, kdyby mu vypli internet. Na to navázal Vláďa ve zmíněném videu. „Byl bych třeba na golfu, protože to promotéři a spolumajitelé dělají (...) Takže až jednoho dne pověsíš rukavice na hřebík a nebudeš vědět, do čeho píchnout, klidně mi zavolej. Já ti milerád u nás v organizaci místečko najdu,“ vzkázal Vémolovi. 

Ve vzkazu Vémolovi pokračoval. Chce po něm, aby vrátil pás, který v roce 2013 v GFC vyhrál. „Karle, zjistil jsem ještě jednu věc. Že v téhle organizaci jsi právoplatný šampion. Tak ti teď řeknu novinku. Už ne. A víš proč? Protože můžu. Takže teď ten pás, co máš doma, mi hodíš hezky zpátky do kanclu, ať mám na co koukat. Protože proč? Protože můžu,“ dodal Kadlec. 

Že se něco chystá, oznámil už v lednu. Řekl tehdy jen, že chystá bombu. Víc tehdy nastínit nemohl. Teď je jasné, že myslel své působení v organizaci GFC. Je to pro něj nová životní etapa, jeho cílem je dle jeho slov být nejlepším promotérem, který v Česku byl a udělat z GFC jednu z nejlepších organizací, které tu jsou.

Je třeba dodat, že cíl GCF není konkurovat Oktagonu, ale být mezikrokem pro amatérské bojovníky v cestě k vysněné organizaci. Kadlecovo působení v organizaci má tedy velký potenciál. 

MMA sice zpopularizoval až Oktagon, jak už ale bylo zmíněno, organizace Gladiator championship fighting je nejstarší v Česku. Má za sebou desítky zápasů a prošla jí řada zápasníků, jak zmíněná Karel Vémola, tak aktuální šampion UFC Jiří Procházka. 

Témata: Vladimír Kadlec