Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Muž masturboval na veřejnosti | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Muž si na benzínové pumpě strčil tankovací pistoli do pozadí a masturboval. Video z incidentu se šíří na sítích

Video, které se momentálně šíří na sociálních sítích, znechutilo snad každého, kdo ho viděl. Na záznamu je zachycen postarší muž, který si na benzínové pumpě zasouvá tankovací pistoli do pozadí a přitom se uspokojuje. Identita muže je neznámá, pochází však nejpravděpodobněji z Itálie. Lidé si z něj na sítích utahují, jeden muž si jeho odporný akt dokonce nechal vytetovat na nohu.
  8:00

Sociální sítě jsou plné zvláštních a bizarních věcí. Většina nevhodného obsahu se na ty nejpopulárnější platformy nedostane. Kdo však erotiku, pornografii a další nevhodný obsah zdánlivě neřeší, je miliardář Elon Musk a jeho platforma X (dříve Twitter). Tam se momentálně začalo šířit jedno velice zarážející a odporné video. Postarší muž, pravděpodobně Ital, se rozhodl uspokojit své podivné tužby na veřejnosti a masturboval na benzínové pumpě.

Krátké, pouze dvanáctisekundové video nyní na sociálních sítích vyvolalo obrovské pozdvižení. Je na něm vidět postarší muž v oranžové kšiltovce, který stojí na benzínové pumpě se staženými kalhotami. Při pohledu směrem na budovu vedle něj si do pozadí strká tankovací pistoli a masturbuje. Muž, který ho natáčí, na něj po chvíli něco zakřičí, načež se postarší muž otočí a pomalu si z pozadí vyndá tankovací pistoli. Tu vrátí zpět do držáku a video končí.

Ačkoliv je jeho identita neznámá, video pochází nejpravděpodobněji z Itálie. Usuzovat se tak dá podle nápisu na budově, vedle které stojí. „Příslušenství k jízdním kolům a příslušenství k lahvím na LPG,“ píše se na budově v italštině. Muž, který na něj z auta pokřikuje, mluví také italsky. „Neuvěřitelné, co to děláš?“ pokřikuje na masturbujícího muže. Video je podle lidí na sítích znepokojivé hned z několika pohledů. Někteří ho dokonce litují a mluví o tom, že je dobře, že se jeho identita chrání. Podle nich je vážně psychicky narušený a potřebuje odbornou pomoc.

Takový obsah by podle mnoha dalších lidí na sítích neměl co dělat. „Odporné, přestaňte to repostovat a zveřejňovat. Jsou tady děti,“ komentuje příspěvek jeden z lidí na X. Lidé nechápou, jak někoho může něco podobného napadnout. Jak to, že ho nezastavila obsluha benzínové pumpy a kde je policie, ptají se někteří. „Bohužel jsem měla tu čest video vidět. No, občas jsem si nebrala při tankování rukavice, teď už si radši budu vozit svoje a to rovnou dvoje,“ komentuje další.

Někteří se nad tímto velice podivným záběrem naopak náramně baví. Z videa se stal zdá se dokonce jakýsi trend a lidé z něj vytváří různé video montáže, koláže a tak podobně. Jeden muž se dokonce ve svém příspěvku svěřil, že si tento bizarní akt nechal vytetovat na nohu. „Proč by jsi si něco takového nechal vytetovat na tělo? Kdybych byl zaměstnavatel a viděl takové tetování, nenajal bych tě,“ komentuje podivné tetování jeden z lidí na X. „Tohle tetování definuje naší generace. Lidi, jsem už definitivně ztracení,“ píše další.

Lidé na sítích diskutují nad tím, že to podle nich rozhodně nebylo poprvé, co muž něco takového provedl. Někteří se tak obávají i o jeho zdraví. Tankovací pistole nejsou zrovna malé a úzké. Při časté penetraci by tak podle nich mohlo dojít k vážnějším zdravotním problémům. „Stejně mi už od včerejška vrtá hlavou, jestli to byla pistole na AdBlue, benzín, naftu, anebo něco jiného. Přece jen na velikosti záleží. Uživatelsky vím, že byť nežádoucí něco někam narvat jde, a něco ne,“ komentuje na X jeden muž. Nebezpečné by také bezpochyby bylo i to, kdyby se mu do systému dostala z tankovací pistole nafta, či benzín.