Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Nová reality show Naked Education | foto: Facebook.com

Samá nahota a ochlupení. O tom je nová show Naked Education

Nahá těla, ochlupení a názory expertů. O tom bude nová show Naked Education, která má být opravdu pikantní. Nazí muži a ženy se budou promenádovat před kamerou a ukazovat své tělo. Diváci si budou moct užít scény s detailními záběry na jejich přirození, či diskuse na tabuizovaná témata.
  18:00

Nějaká ta show o nahotě tu už byla. Známá, avšak ne moc oblíbená se stala například reality show Naked Attraction. V té byli schovaní nazí účastníci v budce, přičemž se jim postupně odspoda nahoru odkrývaly části těla. Další je pak na základě přitažlivosti hodnotili a následně si tak vybrali jednoho vítěze s kterým šli na rande. Ačkoliv se nová reality show Naked Education může zdát jako něco podobného, není tomu tak. Ta se totiž snaží poučit veřejnost o lidském těle a rozebrat tabuizovaná témata. Nahoty by v ní však mělo být daleko více.

In the midst of a rubbishy world right now, I’m VERY excited to share that Naked Education…my brand new series - is coming to @channel4 in April. Join me, the fabulous @yinkabokinni and the mighty @dralexgeorge as we educate the nation about the body, celebrate our differences, break down stereotypes and normalise all body types. From body dysmorphia, disability, mastectomy scars and penis size - to the ageing body and uncomfortable skin conditions, NO subject matter is too big or too small. We have some incredible stories on the show and I can’t wait for you to hear them. I might even have cried Powerful, eye-opening, but most importantly positive! Tune in Tuesday 4th April at 8pm

22. března 2023 v 19:36, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 15:56

Novou show Moderovat bude známá televizní osobnost a influencerka Yinka Bokinni, moderátorka Anna Richardson a lékař Alex George. Ačkoliv se mnohým může zřejmě zdát, že se bude opět jednat o seznamku či jinou lacinou reality show, o tom to dle moderátorů není. Richardson se nechala slyšet, že jde o krok vpřed a něco jiného, než Naked Attraction. „Pojďme normalizovat těla, mluvme o tom, čím procházíme a pojďme vzdělávat národ,“ vysvětluje Richardson, že hlavním cílem show je pomoci veřejnosti přijmout to, že pod oblečením je každý normální.

Richardson se nechala slyšet, že někteří účastníci ji doopravdy překvapili. Nejvíce byla prý ohromená příběhem dvou transgender lidí. „Nikdy předtím jsem to naživo neviděla a myslím si, že ani nikdo v televizi. Takže to, že byl Finn připraven jít nahý, ukázat svůj penis a podělit se o to, jak funguje bylo dechberoucí,“ popisuje Richardson své překvapení nad tím, jak byl účastník jménem Finn odvážný ukázat své nahé tělo.

Show bude mít několik částí ve kterých se budou účastníci svlékat před určitou skupinou lidí. Jedna část se bude jmenovat Naked Exchange neboli Nahá Výměna. V té si budou účastníci povídat o situacích, ve kterých se kvůli svému tělu ocitli. V dalších segmentech si teenageři popovídají o tom, jak si myslí, že vypadá normální tělo. Zbytek show se bude zabývat převážně tématy jako je změna pohlaví a operace s tím spojená, lidské ochlupení, či mužská anatomie.

Spolumoderátor George se nechal slyšet, že podle něj je hlavním cílem show zlepšit duševní zdraví lidí ve vztahu ke svému tělu. „Jsem tak nadšený, že se konečně mohu podělit o to, že představuji zbrusu novou sérii Naked Education spolu s úžasnou Annou Richardson a Yinkou Bokinni. Nebojte se, já zůstanu oblečený,“ napsal George na svůj Instagram.

Celá show je tedy o pozitivitě lidského těla. Moderátoři se nechali slyšet, že se fanoušci budou u sledování show určitě popadat za břicho smíchy, avšak někdy jim ukápne i slza. Snaží se rozbořit tabu a odpovídat na otázky, na které se většina stydí, či bojí vůbec zeptat. „Mým životním posláním je zlepšit duševní zdraví lidí, takže můžu být doopravdy hrdý na to, že jsem součástí show, která řeší přesně tohle,“ doplnil George.

BIG ANNOUNCEMENT I am SO excited to finally be able to share that I am presenting the brand new Channel 4 series ‘Naked Education’ alongside the wonderful Anna Richardson and Yinka Bokinni Don’t worry my clothes do remain on

When I say this series is going to get people talking, I mean it. It will have you laughing one minute and in tears the next. The show is all about body positivity and educating people on what ‘normal’ bodies actually look like. We talk about everything from the ageing body to size, answering the questions people are afraid to ask.

My mission is to improve people’s mental health and body image/unrealistic expectations are a huge element of that so I couldn’t be prouder to be part of a show tackling exactly that.

Watch the first episode at 8PM on Tuesday 4th April. I can’t wait!

30. března 2023 v 19:21, příspěvek archivován: 3. dubna 2023 v 15:55

Uživatelé sociálních sítí jsou z nové show nadšení. Mnoho z nich tvrdí, že na něco podobného dlouho čekali a že se jedná o projekt, který by skutečně mohl něčemu pomoct. „Tohle je rozhodně show, kterou potřebuje vidět hodně lidí. Dnes ráno jsem mluvila se svým terapeutem o přijetí těla a laskavosti. Nemohu se dočkat, až si to pustím,“ napsala do komentářů pod příspěvek George ohledně show jedna uživatelka. „Miluji to! Rozdrťte stereotypy, to je tak důležité,“ napsala další.