Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Natyla podváděla svého bývalého přítele | foto: Instagram.com

Natyla se přiznala, že skutečně podváděla svého přítele. Zamilovala se do Mattema

Rozchod Natyly a Dana rozbouřil internet. Bývalý přítel youtuberky se na Instagramu nechal slyšet, že ho konstantně podváděla, a to i v jejich společném bytě. Na Natylu se sesunula obrovská vlna nenávisti. Nyní odkryla celou pravdu a ke všemu se přiznala. S Danem to prý nebyla pohádka a dokonce údajně začala uvažovat nad tím, že je asexuální.
  14:26

Je to vcelku dlouhý, složitý a zamotaný příběh. Kde je pravda a kdo zase lže? Po delší odmlce se youtuberka Natálie Tolarová alias Natyla na svém Instagramu vyjádřila k rozchodu s bývalým přítelem Danielem Abrahamem. Ten ji společně s dalším youtuberem Mattemem obviňoval z toho, že ho konstantně podváděla. Zajímavé je však s kým. Sám Mattem se do ní ostře pustil za to, že je nevěrná, přičemž však nezmínil, že Abrahama podváděla právě s ním.

V lednu se fanoušci Natyly dozvěděli pro mnohé z nich smutnou zprávu. Dle některých idylický vztah Natyly a jejího přítele po dlouhých osmi letech skončil. Ve svém Instagramovém příspěvku se snažila s obou dvou udělat dobré lidi, kteří si jednoduše přestali rozumět, a tak se rozešli. Zanedlouho přišla reakce od bývalého přítele Abrahama, která dávala vskutku odlišný pohled na věc. Natyla ho prý nejednou podvedla. Co ale bylo nejdrsnější, bylo to s jejich společným známým a dobrým přítelem Mattemem.

Je to pár dnů od osudného příspěvku od Abrahama a Natyla přichází s reakcí. V jednom příspěvku v sekvenci s devíti obrázky, zaplněné textem se téměř ke všemu přiznává, omlouvá se a vysvětluje, proč udělala to, co udělala. Vztah s Abrahamem údajně nebyl nikdy růžový. Často se hádali a ve spoustě věcech se zřejmě neshodli. „Po přestěhování jsme se zase začali hádat. Každý jsme bojoval se svými démony v hlavě a zmatením, co děláme se životem,“ píše Natyla.

Jak sama popisuje, tak jedním z hlavních problému ve vztahu, bylo spojení práce a osobního života. Abraham odešel z práce a začal dělat Natyle kameramana. Trávili společně spoustu času. „Poté se namísto hezkých chvil spolu hledaly příležitosti, jak je využít z pracovního hlediska a ne partnerského. Postupem času se z nás stávali spolubydlící a kolegové,“ vysvětluje Natyla. Ze vztahu tak zřejmě začala vyprchávat vášeň a zamilovanost. Natyla ji tak začala hledat někde jinde a našla.

V září minulého roku začalo několik youtuberů natáčet společná videa a pořádat akce pro fanoušky s názvem Showtime. Tam přišla ta osudová věc. Jedním ze členů týmu byl youtuber Mattem, do kterého se Natyla rychle zamilovala. „Neustále jsem se culila do mobilu pokaždé, když mi napsal. Ukázal mi, co můžu prožívat a jaké pro mě zapomenuté emoce mohu cítit,“ píše Natyla, jak se se silně zamilovala do Mattema. Postupně se více sbližovali, přičemž se následně i pod vlivem alkoholu políbili. Při jednom výletu se stala ta věc. „Když jsme následně byli v Drážďanech, tak jsme se spolu poprvé vyspali,“ přiznává se Natyla, že podvedla svého přítele.

Postupem času si prý Natyla začala uvědomovat, že už s Abraham ve vztahu být nechce, a tak se rozešli. Ono to ale ani s Mattemem nebylo zas tak růžové. Několikrát se prý pohádali a dokonce i jeho prý následně podvedla. „Mezi tím, co jsme s Matym byli, ale vlastně nebyli ve vztahu, jsem se ke konci února vyspala s jedním člověkem a v březnu s dalším,“ přiznává se Natyla, jak se po rozchodu cítila volná a zřejmě se nechtěla vázat na Mattema, ale spíše si užívat.

Mattem se tak měl sejít s Abrahamem a zřejmě se společně spojit proti Natyle. Nejdříve Mattem a poté Abraham vydali vyjádření a řekli jejich pravdu na svém Instagramu. K celé situaci se vyjádřil i streamer Opat. Udělal si srandu z toho, že měl mít s Natylou styk i youtuber Stejk. Ten nejdříve nepochopil, že se jedná o vtip a své naštvání si vylil na Instagramu. „Chtěl bych jenom říct. Opate prosím tě, než budeš něco dávat na internet, tak si ověř nějaké informace, které tam dáváš. Nemusíš věřit každému ožralému týpkovi, kterého potkáš v hospodě. Takže ne s Natylou jsem nikdy nespal,“ vysvětluje Stejk.

Témata: Opat04