Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Natyla podváděla svého bývalého přítele | foto: Instagram.com

Youtuberka Natyla podváděla svého přítele. Kvůli tomu přichází o tisíce sledujících

Youtuberka Natyla nedávno oznámila rozchod s přítelem po osmi letech vztahu. Jednoduše si už prý nerozuměli, a tak se rozešli. Nyní se však k rozchodu vyjádřil i její bývalý přítel a ten přišel s jinou verzí příběhu. Natyla ho prý konstantě podváděla a zřejmě se tím netajila. Kvůli tomu teď přichází o tisíce sledujících za den.
  13:00

Slavná česká youtuberka Natálie Tolarová alias Natyla je v problémech. Ve svých videích se snažila šířit radost a pozitivitu. Vše je však zřejmě pouhá přetvářka. V lednu oznámila rozchod s přítelem po osmi letech. Prý šlo jednoduše o to, že už si nerozuměli. Zřejmě si však nerozuměli v tom, že jí přišlo v pořádku přítele podvádět, s čímž on očividně nesouhlasil. Bývalý přítel Daniel Abraham se ke vztahu vyjádřil na svém Instagramu a to, z čeho Natylu obviňuje, je zarážející. Od té doby přichází Natyla o stovky až tisíce sledujících denně.

Mezi sledujícími Natyly byl její vztah s přítelem populární, dlouhých osm let působili jako sehraná dvojice. Pravidelně sdíleli společné příspěvky a ukazovali, jak se mají skvěle. Rozchod oblíbené dvojice tak byl pro mnohé šok. „Potřebujeme se spíše vrátit a samostatně prožít etapu života, která nám z velké části unikla,“ popisuje Natyla v dlouhém instagramovém příspěvku důvod jejich rozchodu.

Vypadalo to tedy, že se rozešli v dobrém a nadále zůstanou kamarádi. K tomu, že je pravda zřejmě jiná, se nedávno na svém Instagramu vyjádřil youtuber Mattem. „Představte si, že podvedeš dva kluky, střídáš jednoho kluka za druhým v posteli, kterým lžeš, ale jsi z toho šťastná,“ odtajňuje Mattem, že Natyla se neštítila svého přítele podvádět. A to právě s ním.

K rozchodu se nyní vyjádřil i bývalý přítel Abraham a potvrdil Mattemova slova. „Náš rozchodový post je ovšem z velké části její PR výmysl, o kterém přesvědčila i mě,“ vysvětluje Abraham. „Realitou je, že jsem byl poslední měsíce vztahu pravidelně podváděn i ve vlastním domově, ve vlastní sprše a ve vlastní kuchyni. Lhala mi každý den do očí a následně jsem po rozchodu byl zneužit,“ potvrzuje Abraham to, že ho Natyla podváděla.

Tím, že vyšel s pravdou najevo překvapil většinu sledujících. „Myslím si, že Natyla teď zažije velký úpadek její kariéry,“ napsal do komentářů pod jeho příspěvek jeden sledující. Má pravdu. Od doby zveřejnění Abrahamova příspěvku Natyle klesá počet sledujících. Za jediný den přišla o téměř šest tisíc. Je zřejmé, že tento trend bude pokračovat. Kauza je momentálně čerstvá a postupně se dostává k čím dál více lidem. Natylyn profil dokonce na chvíli z Instagramu zmizel úplně, nyní je ale zpět.

Od doby zveřejnění celé kauzy Natyla mlčí. Přes týden na YouTub ani na Instagramu nic nezveřejnila. Dle komentářů pod reakčními videi a osudným příspěvkem stojí většina veřejnosti za Abrahamem. „Natyla je na tom teď hodně špatně. Nevím, co by musela udělat, aby se mohla vrátit zpátky a aby ji měli lidi rádi,“ říká ve svém reakčním videu youtuber Sibiřan.

Na Natylu se snáší vlna kritiky z téměř všech sociálních sítí. Youtuber Vláďa sdílel na svém Twitteru video, ve kterém si Natyla silně protiřečí. Ta v něm totiž říká, že ti co ve vztahu podvádí jsou špíny a že je to ten největší hnus, co může člověk udělat. „Ta si pěkně na*rala do huby,“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel. Dá se říct, že všechny komentáře jdou proti Natyle. Většina píše o tom, že tomu nemohou uvěřit. „Extrémně se mi zhnusila. Reálně jsem na ní a Danovi vyrůstala no a teď udělá tohle? U mě skončila,“ píše další.

@vypravej Konec, jedno velké zklamání… 💔 Danovi posílám hodně sil… #natyla #natylacz #natalietolarova #czechedit #youtube #starovec #starovecdan #💔 #edit #edits #youtubecz ♬ původní zvuk - Vyprávěj

Velice zajímavou postavou v tomto příběhu je již zmíněný youtuber Mattem. Ten by totiž dle všech vodítek měl být tou osobou, se kterou svého přítele Natyla podváděla. V příspěvcích, které sdílel na svém Instagramu zveřejnil zprávy, které Natyla posílala zřejmě jemu. V nich psala, že ho miluje. Tuto konverzaci a ostatní informace zřejmě sdílel proto, že i jeho měla poté Natyla s někým podvádět. Mattem a Daniel navíc byli přáteli, mimo jiné spolu trávili i Silvestr.