Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Nahé fotky Nely Slovákové | foto: Reddit.comAntiyoutuber.cz

Sítě plní erotické fotky Nely Slovákové. Fotila jsem je já, zveřejnil ex, říká

Nahá Nela Slováková ovládla Reddit. Některé fotky jsou staré spoustu let, jiné mají být aktuální. Ne všechny jsou však pravé. Někteří uživatelé se vyžívají v tvorbě tak zvaných deepfake obrázků. Nahá Slováková se spermatem na obličeji sedící v autě, či pouze bez oblečení pózující před zrcadlem překvapila internet. Slováková poskytla pro redakci Antiyoutuber exkluzivní vyjádření.
  16:33

Je to tady zas. Už před několika lety se na internet dostaly nahé fotky podnikatelky a influencerky Nely Slovákové. Nejen že se nyní opět objevují stejné fotografie, přibývají další a ne všechny jsou reálné. Trend vytváření falešných fotek ovládl sociální sítě. Někteří svou fanouškovskou lásku k celebritě vyznávají dosti zvláštním způsobem. Uspokojuje je tak zřejmě pocit poměru s ní, či alespoň pohled na její nahé tělo. Vytváří tak následně falešné fotky se kterými se chlubí na internetu. Jiní fotky tvoří s cílem, aby Slovákovou dehonestovali.

Erotickou fotku si v dnešní době vyfotil kde kde, i podle Slovákové je to něco normálního. „Samozřejmě tak jako každý člověk mám v telefonu své nahé fotky, nebo si s partnerem polonahé, nahé fotky fotíme,“ říká exkluzivně pro Antiyoutuber.cz Slováková. Přiznává, že je dle ní zcela běžné pořizovat ve vztahu erotické, až více pornografické snímky s následným sdílením partnerovi do telefonu. Zde však naráží na kámen úrazu. Ačkoliv si ve vztahu může člověk myslet, že je vše krásné, partnerovi může věřit a myslet si že spolu vydrží nadosmrti, tak za chvíli může být vše jinak.

To se tedy přihodilo, jako mnoho dalším, i Slovákové. S partnerem se rozešla avšak nahé fotografie u něj stále zůstaly. Zřejmě zhrzený partner si nejspíše řekl, že s držením takové zbraně nebude jen nečinně přihlížet a Slovákové se pomstí. „To bohužel vzniklo díky bývalému partnerovi. Po rozchodu fotky zveřejnil,“ přiznává Slováková, že některé fotky, které kolují po sítích jsou pravé.

Ne však všechny. Dle ní je většina pouze uměle vytvořená. „Přijde mi to vtipné a směšné. Tady člověk krásně vidí, jak lidé nežijí své životy a mrhají svým volným časem na to, aby upravovali fotky cizích lidí a dělali nějaké nahé koláže,“ říká Slováková. To, že jsou některé takové fotky falešné, k nim dokonce píšou i jejich autoři. Jednou takovou příkladnou fotkou je ta, na které sedí Slováková v autě a na obličeji má sperma. „Falešné sperma. Blbůstka po ránu,“ napsal sám autor k fotce.

Jedná se o vcelku zvláštní a nový trend. Většinou to funguje na jednoduchém principu. Autor si stáhne fotografii influencerky kterou chce upravit. Nejčastěji ji poté počítačem odstraní oblečení a uměle přidá nahé tělo, které upraví, aby fotka vypadala reálně. Mezi často upravované fotky spadají také ty se spermatem na obličeji. U některých výtvorů jde lehce zjistit jejich pravost. Někteří si však s úpravou fotky dají natolik záležet, že výsledná fotografie vypadá vskutku reálně.

To Slovákové přijde směšné a zřejmě i smutné. „Pozastavuji se nad tím, že někdo má na toto čas, chuť a mrhá svým vlastním volným časem a životem,“ říká Slováková. „Přijde mi neuvěřitelný, že někdo sedí nad počítačem a vytváří fotomontáž někoho naprosto cizího jenom proto, aby ho poškodil,“ doplňuje Slováková. Ačkoliv jí to přijde směšné, hlavu si nad tím zřejmě moc neláme. Nechala se také slyšet, že její osobu konkrétně takové fotografie nepoškodí. Sama si prý žije svůj život a fotky na sítích jako je Reddit neřeší. „Tyto platformy jsem absolutně neznala, neznám, nehodlám se na ně dívat, nezajímá mě to a je mi to úplně jednom,“ říká Slováková.

Stejně tak ji nezajímají ani autoři těch fotek. „Má z toho h*vno. Nemá z toho žádné peníze. V podstatě by se dalo říct, že jimi pohrdám, jsou mi naprosto jedno,“ nechala se Slováková slyšet, že autoři takových fotek jsou pouze bezcenný lidé.