Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Rapper Neny si to rozdá v kleci s hercem a redaktorem Jakubem Šormem. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Redaktor z Antiyoutubera si to rozdá s rapperem Nenym v kleci. Chce ho ukončit v prvním kole

Další galavečer Red Face se blíží a tentokrát to bude doopravdy něco. Organizace slibuje hned několik velice zajímavých zápasů. V kleci se mezi sebou utká rapper Neny a redaktor z redakce Antiyoutuber.cz Jakub Šorm. Ačkoliv mezi zápasníky rivalita není, Šorm svého soupeře popichuje. Myslí si totiž, že přípravu na zápas podcení.
  20:34

Kvalita a reputace Red Face stoupá. Postupně bojová organizace poodhaluje, na jaké zápasy a celebrity se fanoušci mohou těšit. V hlavním zápase večera se utká muž z Íránu, který říká si Hulk se zatím neznámým soupeřem. Na galavečeru se má objevit i OnlyFans tvůrkyně Anna Hamannová alias Kafuu. Nyní organizace oznámila novou dvojici, která se proti sobě v kleci postaví. Herec a redaktor webu Antiyouber.cz Jakub Šorm chce ukázat rapperovi Nenadovi Plešovi alias Nenymu, jak vypadá správný souboj. Respekt k hudebníkovi zdá se nemá.

Antiyoutuber pro vás krvácí 9.12.Unyp Arena @redface.cz #antiyoutuber #antiyoutubercz #antiyoutuberprovaskrvaci #redface #neny

28. září 2023 v 11:52, příspěvek archivován: 9. října 2023 v 16:02

Mezi zápasníky rivalita není, což se však ještě může změnit. „Všichni jsme viděli, jak dopadl jeho první zápas. Podle mě se na něj vůbec nepřipravoval a šel si jenom pro prachy,“ popisuje Šorm. „Jsem přesvědčený o tom, že po střetu se mnou se mu z klece bude odcházet hůř, než po zápasu s Sh*t Ajvnem. Já dám do přípravy úplně vše,“ doplňuje. Chce mu tak dát možnost něco se sebou udělat a ukázat mu, že to není pouze o penězích.

Ani jeden ze zápasníků nemá příliš velké bojové zkušenosti. Šorm se dá označit za začátečníka, Neny za lehce zkušenějšího amatéra. Jak se sám už v minulosti svěřil, jeho trénink na zápas probíhal hlavně na Playstation konzoli. Taktiku před zápasem zvolil Neny takovou, že se snažil dát všem najevo, že netrénuje a na zápas se nepřipravuje. To šlo následně vidět i v kleci, kde ho jeho soupeř ostře ukončil už v prvním kole technickým knockoutem. „Já jsem trénoval jenom pět dnů, takže tak asi,“ řekl Neny redakci Antiyoutuber.cz

Tím dal tak většině fanouškům najevo, že si šel hlavně pro peníze. Tentokrát však Šorm doufá, že to bude jiné. „Chci lidem předvést kvalitní zápas. Samozřejmě ho chci knockoutovat v prvním kole a k ničemu nepustit. Zároveň si ale myslím, že pokud se tak nestane, Neny musí něco pořádného předvést,“ svěřil se Šorm. Nenyho přístup k zápasu se od minule změnil. Tentokrát to bere čistě sportovně a trénovat prý bude. „Říkal jsem si, že když už do toho půjdu, tak prostě ať to má nějakou sportovní úroveň. Chci se tomu teď fakt věnovat,“ říká Neny.

Šorma prý Neny neznal do té doby, než mu ho organizace Red Face představila. „Až potom mi ho ukazovali na schůzce, jak vypadá, tak jsem si řekl, proč ne. Je to sympaťák, spíš jsem si říkal, že je škoda ho mlátit kluka,“ vysvětluje Neny.

Jeden zápas za sebou už tedy Neny má. Zdá se, že ho prohra v něm nijak zvlášť nemrzí. Mnozí by si zřejmě řekli, že si jde nyní napravit reputaci. „Nemá to nic společného s nějakou minulostí, nebo že bych chtěl něco někomu dokazovat. Já si jdu zacvičit, za zápasit si, vyzkoušet si to, jaké to je, když do toho jde člověk trošku víc naplno. A je to prostě zkušenost no“ říká Neny.

Šorm je co se týče bojových sportů úplný začátečník. Sportovních zkušeností má už na druhou stranu nespočet. Od dětství se věnoval různým věcem jako běhu, atletice, ragby, či fotbalu. Bude mít tak výhodu v tom, že je na fyzickou přípravu zvyklý. „Vyzkoušet si MMA je pro mě veliká výzva. Jsem velký fanoušek bojových sportů a těším se, jak se poperu se samotnou přípravou. Sportů jsem od dětství vyzkoušel hned několik a nyní zkrátka přišlo na řadu MMA. Je to pro mě přirozený krok,“ říká sebevědomě Šorm.

Většina lidí může Šorma znát hlavně díky jeho roli v populárním seriálu od České televize Trpaslík, kde ztvárnil postavu Luďka. Následně se objevil i ve filmu Vyšehrad, či několika seriálech jako Modrý kód, či Občanka. V posledních letech svojí sportovní stránku ukazuje hlavně ve fotbalovém týmu Real Top Praha, kde hraje po boku celebrit a legend českého fotbalu.

Témata: Jakub Šorm