Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Tiktokerka Nerolinka | foto: Tikok.com

Česká tiktokerka začala pořádat NPC streamy. Živě ji sleduje tisíce lidí

Nedávno se na TikToku objevila tvůrkyně říkající si Neroli. Mnozí ji označovali za Kafuu z Wishe, ale i jejího klona. Ve videích skutečně napodobuje známou OnlyFans tvůrkyní, přičemž i ona sama na stránku pro dospělé tvoří. Nyní se zapojila no nového trendu NPC tiktokerů a podle uživatelů to je bizár. Na streamech má až tisíce sledujících.
  7:40

Úspěšní streameři na TikToku jsou schopní si vydělat nemalé peníze. Daleko větší částky by si však mohli vydělat, kdyby si platforma nebrala tak obrovská procenta ze zisku. I přes to se tvůrci snaží co to jde vymyslet zajímavý a často nevšední koncept pro jejich živá vysílání. V posledních týdnech se stal obrovsky populární tak zvaný trend NPC streamerů. Jak je tomu zvykem, nejdříve se trend objevil v zahraničí a následně se ho uchytili i tvůrci od nás. Jedná se o streamery chovající se jak neovládatelné postavy z videohry. Nyní se do trendu zapojila i mnohými označovaný klon slavné OnlyFans tvůrkyně Kafuu Neroli. Na streamech má tisíce diváků.

To určitě

30. července 2023 v 13:59, příspěvek archivován: 9. srpna 2023 v 16:03

NPC je zkratka pro non-playable character neboli postavu v počítačové hře, kterou neovládá hráč, ale počítač. Mají omezené prakticky veškeré funkce a úkony. Znají tedy často pouze pár vět, slov, či pohybů. Právě napodobování těchto postav uživatele na sítích velice láká a zajímá. Nic není zadarmo, a to ani tato zvláštní tiktoková show. NPC streameři tak nereagují na nic jiného, než na zaslané dárky. Dá se říct, že často stačí zaslání pouze dárku malé hodnoty pro rozjetí kaskády dalších. Většinou se tedy jedná o dárky, které mají hodnotu pár centů. Avšak za celý stream jich většinou dostanou tak obrovský počet, že si ve finále vydělají poměrně slušné částky.

Nedávno se jako NPC streamerka stala extrémně populární již zmíněná Neroli. Pro mnohé bylo překvapením, že se jedná o tu samou tiktokerku, která napodobuje Kafuu „Tyjo, však to je ta Kafuu z Wishe,“ píše jeden uživatel na jejím streamu. Na české poměry má na streamech extrémní počet sledujících. V průměrů jich je většinou minimálně tisíc. Je skutečně zarážející, že takový podle mnohých stupidní stream sleduje tolik lidí. Zdá se, že nemálo sledujících bude ze zahraničí. Neroli totiž ráda používá její americký akcent, z čehož se některým může zdát, že je rodilá mluvčí.

@mortis.cz Npc stream od @neroli_of ♬ původní zvuk - 🎩Mortis🎩

Nemálo sledujících si však z její angličtiny utahuje. Ty se Neroli pokusila utišit videem, ve kterém mluví anglicky. „Neříkej rodilému mluvčímu, že neumí anglicky,“ napsala k popisku videa. Zdá se, že to však moc nepomohlo. „Zajímalo by mě, jak dlouho se tu větu učila, aby to řekla správně,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel. „Podle přízvuku určitě nejsi rodilá,“ píše další.

Zdá se, že veliký fanoušek Neroli bude Adam Kajumi. Na několika streamech jí byl schopný poslat stovky dárků. „Na tom streamu jsem byla a Kajumi jí tam poslal asi sto dvacet šest těch činek a možná víc,“ komentuje uživatelka na TikToku pod jedním záznamem ze streamu. Kajumi je skutečně schopný zřejmě pro zábavu tiktokerku dárky pořádně podpořit.

Její NPC streamy se jednoduše řečeno nijak zvlášť neliší od těch ostatních. „Ahoj kluci, já jsem Neroli. Už mě sleduješ,“ je věta, kterou je tiktokerka schopná říct i několikrát za minutu. Zdá se, že si sama uvědomuje, že jde o bizár, který však dobře vynáší. Na svém TikToku si například vystřelila z bizarního tiktokera Sajmonose, který NPC streamy také pořádá. Natočila na něj parodii, kterou většina uživatelů považuje za ubohou. Podle mnohých by si z něj neměla utahovat kvůli něčemu, co sama dělá a čeho je součástí. „Kámo, ty děláš parodii, ale teď to děláš na streamu akorát trochu jinak,“ píše jedna uživatelka pod video.

@nerolinka_of Ahoooooj 😀 #sajmonos ♬ původní zvuk - neroli_of

Celá její kariéra je už od raných počátků podle většiny uživatelů velice zvláštní a trapná. Mnozí ji odsuzují za to, že se snaží napodobit známou OnlyFans tvůrkyni Kafuu. Často se tak pod jejími příspěvky vyskytují komentáře typu „Kafuu z Wishe“, či „klon Kafuu“. Skutečně se zdá, jak kdyby se snažila napodobit její styl videí, chování, mluvení a vyjadřování. Stejně jako Kafuu je i Neroli nyní na OnlyFans.

Témata: Kafuu