Středa 8. května 2024, Den vítězství

Youtuber zveřejnil video z napadení skupinou Romů. Ze záběrů mrazí

Youtuber Nevídanej Kořen se vyjádřil k napadení v Písku, kde ho společně s jeho kamarádem Humim měla krutě zmlátit parta zhruba dvaceti mladíků romského původu. Zveřejnil dokonce i děsivé záběry z útoku, na kterých je vidět, jak ho několik mužů mlátí a hází na zem. Humi byl na své pětadvacáté narozeniny propuštěn z nemocnice.
  12:55

Influencer Humi šokoval své sledující na Instagramu, když se jim ozval z nemocnice, celý pomlácený. V Písku ho měla napadnout zhruba dvacetičlenná parta mladíků, podle všeho romského původu. Útočníci se pustili i do jeho kamaráda a youtubera, který si říká Nevídanej Kořen. Ten se až nyní k celé situaci poměrně rozsáhle vyjádřil na svém Instagramu. Nebýt jeho partnerky a dvou svědkyň, neví, jak by to dopadlo. Nebojácná slečna měla útočníky zahnat s pomocí tyče. Promluvil také o velkém štěstí. Od narození má prý jen jednu ledvinu, takže je zázrak, že se mu nic vážného nestalo.

Kořen a Humi na dovče! Jaká fotka se Vám více líbí? Veselá, nebo ,,vážná”? Napište nám do komentářů❤️

11. srpna 2023 v 20:40, příspěvek archivován: 20. března 2024 v 11:26

Konflikt vznikl poměrně nevinně. Když se Humi s Nevídaným Kořenem, jeho partnerkou a dalšími kamarády procházeli po parku, zastavit je měla parta zhruba dvaceti mladíků, kteří se s nimi chtěli vyfotit. V mžiku se však z normální konverzace stala konfrontace, která eskalovala až k následnému útoku. „Postupně jsem cítil, že úplně se snažili vyvolat konflikt. Potom začali řvát něco jako: ,hej, vy m*dky youtuberský, co si o sobě myslíte?’,“ vysvětluje Nevídanej Kořen na svém Instagramu, jak konflikt začal. Po krátké slovní konfrontaci přešli útočníci k fyzickému napadení. „Rozjeli nějaké petelice, nějaké pěsti, kopance. Já jsem furt ustupoval, on mě tam vlastně jakoby doběhl a pak do nás šli no,“ pokračuje.

Nešlo o žádnou férovku, ale o zbabělé napadení. Podle jeho vyjádření každého z nich mlátili alespoň tři útočníci. „Mezi tím, co mi jeden dával pěstí, druhý do mě kopal, nebo mě shazoval, tak mi to potom ještě uklouzlo. Pak ještě na zemi ještě tak minutu si ze mě udělali takový jakoby kopačák,“ vysvětluje Nevídanej Kořen. Mluví i o velikém štěstí, které on, ale i útočníci měli. Od narození má prý jen jednu ledvinu, a tak se dá říct, že jen zázrakem si z napadení neodnesl žádné trvalé následky či vážná zranění. „Měl jsem úplně rozkopanou tu stranu, kde tu ledvinu mám. Kdyby se mi stalo to, že by se mi nějak poškodila, tak by to bylo hodně blbý, protože bych měl vlastně doživotní trvalý následek,“ říká.

Podle jeho vyjádření ho ze situace zachránila jeho partnerka. Té se při incidentu dostala do ruky jakási hůl, se kterou vyběhla na útočníky. „Rozeběhla jsem se na ně s tou holí, a oni utekli. Nemyslím si, že tedy asi utekli kvůli tomu, že by se báli nějaké hysterické blondýny s holí v ruce. Spíš se asi báli, že přijedou už policisté,“ vysvětluje partnerka Nevídaného Kořena, jak se do situace zapojila.

SPOLEČNÁ PŘESPÁVAČKA S HUMIM A KOŘENEM VE STŘEKOV ARÉNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, KTERÁ JE PLNÁ TRAMPOLÍN! 19.1.2024 od 19:00 a končit se bude až další den v 10:00 Budou i soutěže o MERCH
PŘIHLÁŠKA ZDEstrekovarena.cz/prihlaska-na-akci
UŽ SE NA VŠECHNY FANOUŠKY MOC TĚŠÍME❗️

6. ledna 2024 v 17:03, příspěvek archivován: 20. března 2024 v 11:27

Nějaké vážné zdravotní následky si Nevídanej Kořen z incidentu neodnesl. Má prý přeražený nos, rozkopaná záda a pohmožděniny v oblasti hlavy. „Nic zlomeného nemám, sono břicha taky dopadlo dobře. Naštěstí dobrý, jsem jen celý pohmožděný,“ říká. Nejhorší na celém incidentu byla ta bezmoc, kterou pociťoval. Věděl, že takovou přesilu nepřemůže, a tak se jen modlil, aby útok přežil. „Tam neexistovaly nějaké hranice nebo férovka, to tady nehrozilo zdaleka,“ pokračuje, že už čtyři dny kvůli pohmoždění zad sotva může chodit. Na Instagram zveřejnil i děsivé záběry z útoku. Ačkoliv video není zrovna nejkvalitnější, jde na něm vidět, jak veliká přesila mlátí jeho a Humiho. Ten byl po útoku převezen do nemocnice, kde strávil několik dnů. Až na své narozeniny byl propuštěn.